7 tips over hoe moeilijk mensen te behandelen

Moeilijke mensen zijn overal om ons heen. Ze zijn te vinden op de werkplek, in de warenhuizen, op vakantie, in uw gebouw en bijna overal. Laten we eens zien wat je eraan kunt doen zonder je beïnvloed door hun negatieve energie.

7 tips over hoe moeilijk mensen te behandelen

Er zijn vele soorten van moeilijke mensen, sommige van hen zijn gewoon pure haters die iedereen en iedereen die ze tegen het lijf lopen haten. Er zijn ook mensen die lijken alleen problemen bij je hebt, en ze zijn moeilijk te negeren, maar in dezelfde tijd moeilijker op te lossen omdat niemand anders lijkt op te merken dat veel.

Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen bij het omgaan met dat soort mensen:

1. Houd uw zenuwen

Ik weet dat het houden van uw zenuwen in die situaties is het laatste waar je aan denkt, maar je moet kalm te blijven om deze problemen op te lossen.

2. Tel tot 10

Soms, mensen gewoon fidget domme dingen niet van plan om te gaan op je zenuwen, maar je moet gewoon tot tien tellen. Dan moet je zien of ze nog steeds je bananen gaan.

3. Zie hoe anderen om je op die persoon die u moeilijk vindt te reageren

Soms is het alleen jij wie dat iemand vooral irritant vinden. Als dat het geval is, kijk op tip nummer vier.

4. Negeren

Ja, je hebt me goed gehoord. Als iemand lijkt alleen u te flippen, soms is het beter om gewoon te houden voor jezelf, of anderen zouden kunnen denken dat je een weirdo. Maar, laten we zeggen dat de persoon is volkomen ondraaglijk en je kunt het niet meer aan. Nou, je bent dan klaar voor tip nummer vijf.

5. Rustig vertellen die persoon hoe je je voelt

Hmm... moet je afvragen: Wat is dat gaat veranderen? Verrassend genoeg, het kan alles veranderen. Soms zijn mensen niet eens beseffen hoe irritant ze kunnen verschijnen totdat je ze vertelt. Ik had het geval van een collega die altijd gebruikt om haar kauwgom zo hard dat ze me was freaking out me dus het voorkomen van het doen van mijn eigen werk te kauwen. Op een dag, ik stond op en keek haar rustig zonder geschreeuw. Ik vertelde haar dat haar luide kauwen maakte me boos en ze zei dat ze voelde echt slecht vanwege dat. Sindsdien, stopte ze kauwgom op het werk. Maar, nu je zou jezelf de vraag wat als je de persoon geconfronteerd beleefd en ze wil niet naar een ding te veranderen. Hmm... nou dan moet je zeker hem / haar rapporteren aan je baas, dat is onze tip nummer zes.

6. Meld persoon om een ​​baas / supervisor

Rapportage persoon om een ​​baas / begeleider kan soms echt een verschil maken. Als iemand handelt zeer onbeleefd en je allebei wat het toezicht figuur, soms dan kan echt helpen. Het is als de middelbare school - soms moet je gewoon een pestkop melden bij de docent. Bully wordt dan uitgezet en je uiteindelijk misschien wel gratis tijdens uw lunchpauze.

7. Yoga en meditatie

Laatste, maar niet de minste, als je yoga en meditatie beoefenen vaak, wordt u getraind, na enige tijd, om bijna alles te negeren. Dus mijn advies aan u is om te focussen op deze regel meer dan alle andere, omdat moeilijke mensen zijn overal om ons heen en als je ze niet kunt verslaan, niet bij hen, maar ze negeren.

Onze selectie