Hoe een krachtige identiteit op te bouwen

Hebben mensen de neiging om te kijken wat je zegt of doet? Als je onopgemerkt en niet succesvol genoeg voelt dat het tijd is om jezelf weer op te bouwen en het creëren van een krachtige identiteit. Hier is een gids om excellentie in elk aspect van je leven.

Hoe maak je een krachtige identiteit op te bouwen

Vandaag de dag, terwijl het denken over dit onderwerp, heb ik per ongeluk struikelde over een citaat van Paulo Coelho.

"Een kind kan leren een volwassene drie dingen: om gelukkig te zijn voor geen enkele reden, om altijd bezig te zijn met iets en weten hoe met al zijn macht die die hij wenst te vorderen"

Dit citaat vormt de basis van een krachtige identiteit. Het herinnert ons aan de pure onstuitbare positieve energie die we allemaal hadden als kinderen. Zonder deze energie kunnen we nooit een positieve krachtige identiteit op te bouwen. We moeten deze energie naar voren te duwen ons.

Laten we nu terug naar het begin te gaan, naar de reden waarom er behoefte is om te beginnen met lopen het pad van de krachtige en positieve identiteit te veranderen. Veel mensen leven hun leven op de marge. Sommigen van hen liever zo, terwijl anderen zich ellendig.

Als u wilt dat uw stem te laten horen, om een ​​geweldig sociaal leven en een carrière te hebben, dan is dit artikel zal u helpen je doel. De techniek is eenvoudig, maar het kost veel werk en zelfdiscipline. Gelukkig, de resultaten zijn de moeite waard al de moeite.

Wat is het een ding alle succesvolle en machtige mensen met elkaar gemeen? Het is vertrouwen!

Volg deze stappen en zij zullen u begeleiden naar een nieuwe, vertrouwen je. Elke stap die je veroveren is een stap dichter bij het verkrijgen van vertrouwen. Doe jezelf niet sparen van een hard werken en bereid om jezelf te onderwijzen vanaf nul.

1. Vind uw energiebron

Breng terug de herinnering van jezelf als kind. Dat energie die je als kind had, je nog hebt in je. Vraag jezelf af waarom je het hebt onderdrukt. Stel je voor dat die niet te stoppen wil en vertrouwen.

2. ID

Op papier te zetten wat je wel en niet leuk aan jezelf. Dit geeft je de duidelijk beeld van wie je bent. Begint te veranderen wat je niet leuk aan jezelf. Dit is een proces dus niet verwachten dat het wordt gedaan in een flits. Veranderen dingen een voor een, dit is hoe je jezelf zal verbeteren.

3. Neem de sprong

Als je echt wilt groeien, moet je je comfort zone te verlaten. Wees niet bang om het risico te nemen. Het ergste dat kan gebeuren is dat je uiteindelijk waar je nu bent. Als u wilt krachtige persoonlijkheid te ontwikkelen, angst is geen optie. Er is geen uitzondering op deze regel, zodat je beter harder worden.

4. Beslissingen te nemen

Wie je bent is het gevolg van de keuzes die je hebt gemaakt. Nu, als je jezelf opnieuw uitvinden moet u de manier waarop u uw beslissingen te wijzigen. Dit zal je grootste uitdaging zijn. Als u het maken van beslissingen voor jezelf vergeet nooit je familie en vrienden.

5. Bepaal doelen

Als je eenmaal hebt duidelijk je doel gedefinieerd, zet al je energie in het bereiken van het. Omstandigheden om je heen zal veranderen, maar je moet leren om uw koers te houden. Geef nooit op en geef nooit op.

Nadat je je zelfvertrouwen op te bouwen en vinden dat kind als energie, moet je jezelf omringen met mensen die bereid zijn om de overstap te ondersteunen. Zij zullen je positieve energie en de broodnodige kracht geven.

Onze selectie