Hoe je al je gedachten en emoties positief maken

Bent u op zoek naar manieren om de manier waarop je het leven bekijken zodat u zich meer richten op de goede dingen dan het slechte te veranderen? Heeft u de neiging om te kijken naar de negatieve, maar zou graag willen leren hoe je meer positieve en upbeat?

Hoe je al je gedachten en emoties positief maken

Er is niet te ontkennen dat het kan heel moeilijk om positief te blijven in deze wereld die graag zo negatief te zijn op keer. Maar, alleen omdat anderen negativiteit te bevorderen op een dagelijkse basis, betekent niet dat je moet ook. In feite, als u zich concentreren op het verspreiden van een aantal positieve gedachten en emoties, het kan alleen maar leiden tot anderen hetzelfde te doen.

Dus, hoe word je een leider in deze positieve transformatie niet alleen voor jezelf, maar de wereld als geheel?

Hier zijn enkele tips om u te helpen:

Verblijf in het huidige moment

Niets kan je beroven van een positieve houding meer dan de uitgaven al je tijd slaan jezelf dan fouten uit het verleden. Je schelden jezelf voor dingen die je "verkeerd" deed en vertellen zelf hoe "dom" je was. Als je constant kleineren zelf, is het geen wonder dat je niet goed voelen over het leven.

Hetzelfde geldt als je te veel tijd doorbrengen in de toekomst. Als je een tobber die voortdurend speelt "Wat als?" met jezelf, zoals "Wat als ik mijn baan verlies?" of "Wat als ik nooit iemand die van mij houdt? vinden ', dan ben je ook afbreuk te doen aan eventuele positieve energie die je kan voelen.

Je bent het tekenen van de negatieve emoties in en als je dat doet, is er niet veel ruimte voor de positieve te bestaan. In wezen, je ze uitdoven en zij spoedig omkomen, om nooit van opnieuw te worden gehoord.

Daarom is de sleutel tot positief te blijven is om te verblijven in het huidige moment. Concentreren op wat voor u op dit moment en je zult automatisch het leven op een grotere, meer bevredigend niveau te ervaren. Sommige Eckhart tolle quotes kan u helpen meer in het hier en nu te zijn.

Tel je zegeningen

Wanneer was de laatste keer dat je keek naar alle dingen die goed is in jullie wereld versus alle van de dingen die niet gaan zoals je wilt zijn? Als je niet elke dag doen dit een kleine stap, mist u uit op een geweldige kans om eenvoudig het verhogen van uw gevoel van tevredenheid met het leven en geluk.

Iedereen heeft iets om dankbaar voor. Zelfs als uw taak is niet precies wat je wilt, helpt het u uw huur te betalen of te houden eten op tafel? Misschien is je gezondheid is niet de grootste, maar heb je vanmorgen wakker met een heldere nieuwe start van een nieuwe dag?

Maak een lijst van alle redenen waarom je dankbaar moet zijn. Omvatten alles, van gezondheid tot taak aan familie. Probeer niet om iets weg te laten. En, niet alleen focussen op de grotere dingen in het leven. Het zijn de kleine dingen die vaak het meest van belang. Trouwens, als je dankbaar voor alles wat je wel hebt bent, hoe kan je niet het gevoel positief en verheven?

Help anderen

Als je dat doet voor anderen, zonder verwachting van iets voor terug, je voelt zo goed dat het schijnt door op alle gebieden van uw welzijn. Het verhoogt je zelfvertrouwen, geeft je een gevoel van voldoening en maakt je trots op wie je bent.

Ook wanneer u iemand helpen minder geluk dan jij, het is een geweldige herinnering die je niet hoeft het leven zo slecht. Het versterkt dat het niet uitmaakt hoe verschrikkelijk je denkt dat dingen gaan voor u op dit moment, het kan altijd erger.

Hef je positiviteit door het doneren enige tijd in een opvanghuis voor daklozen of huiselijk geweld onderdak. Help anderen bevorderen en verhogen ze omhoog zodat ze zich beter voelen en meer positief. Wat je geeft in verheffende gevoelens en attitudes zal naar u terug tweeledig komen!

Heb vertrouwen

Of je gelovig bent of niet, geloof is een geweldige kracht. Het is de overtuiging dat je voorbestemd bent om grote dingen te doen en dat u zult worden verzorgd als u uw reis door het leven.

Als je geloof hebt, is het gemakkelijk om te ontspannen en kalm te blijven, ondanks de chaos in de wereld om je heen. Je weet dat de dingen uit te werken voor het beste, zodat je niet alle opgewonden en boos.

Dit houdt uw lichaam gezonder en stress kan vrij een tol op je te nemen. En, als u zich beter voelt fysiek, is het makkelijker om mentaal beter te voelen.

Dus, als je het gevoel overweldigd door het leven, maar vergeet niet dat je bent precies waar je bent bedoeld om te worden op dit moment in de tijd. Alles gebeurt met een reden en, alleen maar omdat je kan niet begrijpen dingen nu, dat betekent niet dat het geen deel uit van een masterplan.

Vertrouw op jezelf

Vaak voelen we ons negatief omdat we onszelf niet vertrouwen. We laten onze innerlijke stem van twijfel aan zichzelf over te nemen en vertel ons dat we niet sterk genoeg om door het leven. We horen onszelf zeggen over en weer hoe we uit te vallen op wat het ook is we doen.

Het is tijd om die innerlijke stem te verpletteren en te bewijzen dat het verkeerd. Je bent sterk. Als u enige twijfel over dat, denk terug aan iets dat je overleefde dat je dacht dat je niet kon. Laat dat de drive en motivatie te krijgen door wat je worstelt met nu geef je.

Als je jezelf vertrouwen om door moeilijke situaties en omstandigheden, je goed over wie je bent voelt. En, als je je goed over wie je bent voelt, het schijnt door in je gedachten en emoties. U komt uit een positie van macht en sterkte, en hoe kan dat niet goed voelen?

Een ding om te onthouden...

Hier is een ding in gedachten te houden als het gaat om het positieve: Het is iets dat continue aandacht vraagt. Je kunt niet zomaar verklaren te zijn vandaag positief en verwachten dat het op die manier voor altijd.

Je moet een engagement aan te gaan elke dag het goede te zien in het leven en leef het tot zijn recht. U moet deze negatieve emoties rand wanneer u voelt dat ze komen en ze te vervangen door positieve.

Als je worstelt met dit denkproces nu, maak je geen zorgen. Het wordt makkelijker positief hoe meer je werkt op het om te blijven. Binnenkort, met voldoende praktijk, zal het een tweede natuur geworden.

Gebruik uw tijd en energie te richten op de goede dingen in het leven. Wat heb je aan dan alle negatieve gedachten en emoties die je energie en drive kan zappen kwijt?

Onze selectie