Hoe je je leven veranderen zonder je leven

Je ooit zou willen dat je uit stap van het leven dat je nu hebt in een frisse, nieuwe leven en soort van opnieuw beginnen? Maar, is het idee van het maken van drastische veranderingen bang zoveel van je dat je blijft waar je bent?

Hoe je je leven veranderen zonder je leven

Soms kiezen we voor veiligheid en beveiliging, zelfs als we verveeld met het, want het is een bekend ding voor ons. We mogen niet al te blij zijn met ons werk, maar we weten dat elke vrijdag zullen we een storting op onze bankrekening die betrekking onze rekeningen hebben. We mogen niet langer het gevoel een sensatie in onze relatie, maar het is beter dan uit te gaan en te proberen een nieuw leven op onze eigen beginnen.

Verandering is eng. Tuurlijk, het heeft de belofte van vele grote en prachtige dingen, maar het heeft ook het risico dat de dingen erger dan ze nu krijgen.

Zoals het oude gezegde gaat, hoef je niet altijd weet wat je hebt totdat het weg. Dus, wat gebeurt er als je je oude leven gaan en eindigen wensen je had niet zo'n drastische stap gemaakt?

Als je het beste van beide werelden wilt dan, idealiter, zou je in staat om je leven te veranderen zonder dat je leven verandert. Is dat zinvol?

Wat nog belangrijker is, is het mogelijk?

Het antwoord is ja, het is mogelijk. U kan uw leven drastisch veranderen zonder het risico meer dan u bereid bent te riskeren bent. Hoe?

Carrière

Als het een nieuwe carrière je na, hoeft u niet om uw baan op te zeggen om nieuwe opties te verkennen. Als er iets is wat je geïnteresseerd in het doen bent, doe het gewoon aan de kant. Dat geeft je de gelegenheid om te zien of het u bevalt genoeg om het te doen fulltime te geven. En, het zal je ook toestaan ​​om wat ervaring op te doen zonder last te hebben van de financiële pijn van het hebben van geen inkomen totdat je beter in wat het ook is dat je wilt doen.

Laten we zeggen dat je wilt een carrière switch en werken in het gebied van de jaarrekeningen. Misschien op fiscaal tijd, toen de meeste accountants zijn extreem druk, kon je parttime werken voor een en zie hoe het gaat.

En, als je een die wil om deeltijds te huren niet kunt vinden, kunt u zelfs willen overwegen vrijwilligerswerk uw tijd. Je krijgt niet betaald, maar je zult kennis en ervaring die u zullen helpen beslissen of het de juiste veld voor u te krijgen. Het zal ook te zien een potentiële toekomstige werkgever dat u bereid bent te doen wat nodig is om uw droom een ​​succes te zijn.

Als het je eigen bedrijf dat je opnieuw wilt beginnen, kunt u gewoon doen deeltijd totdat u hebt vastgesteld dat er voldoende werk en inkomen naar het volledige schakelklok te maken. Je gaat vastbinden veel van uw tijd, terwijl je probeert om het te achterhalen, maar het is de meest laag risico manier om het te doen, dus het kan de moeite waard zijn.

Relaties

Dit is een gebied waar veel vrouwen willen een verandering te maken zonder daadwerkelijk iets te wijzigen. Misschien is je relatie heeft haar levenslust verloren en je wilt niet uit te stappen van het, wil je gewoon weten hoe je de opwinding opnieuw Of misschien alles wat hij doet ergert je en je wil gewoon om dingen te verbeteren te brengen.

Er is geen gemakkelijke of one-size-fits-all manier om je relatie te veranderen. Dat komt omdat, zelfs al heb je jezelf en je acties kunt beheersen, je kunt niet van iemand anders te controleren. Dus, ook al wil je misschien een aantal revisies in dit gebied van je leven te zien, heb je een aantal overwegingen omdat het gaat om andermans gedachten, gevoelens en verlangens ook.

Als je in een relatie die niet voldoen aan u, maar u wilt niet te laten, kunt u uw waarneming ervan te veranderen. In plaats van te focussen op alles wat het is niet concentreren op alles wat het is.

Zo blijven niet opgesloten op het feit dat hij niet pompt de vaatwasser of pick-up zijn vuile kleren. Schakel je focus op de goede dingen die hij doet voor u, als neem uw auto als het klaar is voor een olieverversing of houd de werf alles mooi en netjes.

Vergeet niet waarom je verliefd op hem viel en laat jezelf weer te voelen die liefde. Misschien is de manier waarop hij zijn eten kauwt stuurt je over de rand nu, maar weet je nog toen je vond het vertederend?

Dingen zijn alleen slecht in je relatie als je waarneemt hen zo te zijn. Als je niet bereid bent om uw omstandigheden veranderen, dan is de enige manier om verandering te bewerkstelligen is om te veranderen hoe je ze bekijken.

Zelf

Als je bent zoals de meeste vrouwen, het ding dat u wilt wijzigen het meest is jezelf. Je vertelt jezelf dat je gelukkig kunt zijn als je gewoon kunt laten gaan van het verleden fouten en mislukkingen. De waarheid is, je hebt waarschijnlijk gelijk.

Als je niet tevreden bent met wie je bent en waar je bent op in het leven, je bent niet van plan om ofwel gelukkig met iemand anders te zijn. Je zult zo druk zijn slaan jezelf dat je niet in staat om het leven dat je verdient om te leven van nu tot in eeuwigheid te genieten.

Dus, hoe doe je jezelf te veranderen wanneer een volledige lichaam en geest transplantatie is nog niet een mogelijkheid?

Je leert om de persoon die je bent te accepteren: geest, lichaam en ziel. Loslaten van wat je gisteren, vorige maand of vorig jaar deed en beginnen om vooruit te komen in het leven.

Sommige vrouwen zijn bang om zichzelf te accepteren voor wie ze zijn als ze bang zijn dat ze zullen stoppen met proberen zichzelf te verbeteren als ze in orde zijn met wie ze zijn. Maar, kunt u vertrouwd bent met wie je bent en nog steeds proberen om jezelf te verbeteren. Het betekent gewoon dat je jezelf te benaderen vanuit een positie van liefde versus een positie van walging.

Er is geen magische pil of drankje dat je ooit goed met wie je bent zal maken. Je kunt zeggen dat je komt wel goed als je dun genoeg of sterk genoeg of succesvol genoeg, maar de realiteit is dat als je jezelf leren om neer te kijken op wie je bent, zul je altijd neerkijken op wie je bent - ongeacht waar u bent in het leven.

Als je jezelf wilt veranderen, moet je het doen van binnenuit. Je moet om te gaan met je gedachten, gevoelens en overtuigingen van de manier waarop je zou doen met een goede vriend - met liefde en mededogen. Voor als je zelf aanpak die manier zul je door meer veranderen dan je voor mogelijk had gehouden door simpelweg het veranderen van de manier waarop je omgaat met jezelf.

De waarheid is dat je drastisch je leven kan veranderen door te stoppen uw baan, lopen uit op je relatie en ga ergens waar niemand weet welke fouten je hebt gemaakt in het verleden, maar je zult nog steeds dezelfde persoon op de lange termijn zijn. Dus, als je wilt om je leven te veranderen zonder dat je leven, de beste manier om het te doen is om het hoofd te confronteren op. Dat zal veranderen het makkelijk genoeg.

Onze selectie