Hoe je jezelf omringen met goede mensen

De mensen om ons heen beïnvloeden ons meer dan we denken. Of we het nu beseffen of niet, zullen de mensen houding, benadering, perspectief of zelfs hun algemene stemming wrijven af ​​op ons, dat is waarom het slim is om de mensen die we veel rond zorgvuldig te kiezen.

Hoe je jezelf omringen met goede mensen

"Omring jezelf met mensen die je gelukkig maken. Mensen die je aan het lachen, die je helpen als je in nood. Mensen die echt zorg. Zij zijn degenen moeite waard om in je leven. Iedereen is op doorreis." - Karl Marx

Dus Karl Marx had het allemaal bedacht, want na alles, wat iemand bij zijn volle verstand zou kiezen om te worden omringd door mensen die hen ongelukkig dan wordt omringd door mensen die hen gelukkig te maken? Alleen in de meeste gevallen, het kiezen van de juiste mensen te omringen met is niet zo eenvoudig als het in eerste instantie lijkt - maar dan weer wat iemand in zijn hoofd zou genoegen nemen met onvrede alleen maar omdat het pad naar geluk is niet zo rechttoe rechtaan als het is vaak afgeschilderd te worden?

[Lees: Hoe om al je gedachten en emoties positief te maken ]

Zich omringen met de juiste mensen is niet altijd zo eenvoudig als we willen dat het is. In feite, kan gewoon het idee van de verkeerde mensen en sturen duidelijk van hen te identificeren lijken behoorlijk intimiderend zijn, laat staan ​​dat hij daadwerkelijk herkennen de goede mensen en word je ondergedompeld in hen. Toch, als je eenmaal onder de knie hebt, zul je beginnen filteren van de verkeerde mensen en het aantrekken van de juiste mensen van nature.

Doe wat grote schoonmaak

U kunt kijken naar dit op dezelfde manier zou je kijkt naar het proces van het opruimen van je garderobe. Soms moet je gewoon om te gaan door het en gooien dat rok die je niet meer past, dat shirt dat niet meer past bij jou en dat paar schoenen die je niet meer kan lopen binnen Net alsof het geen enkele zin om te proberen te maken passen in een jurk die niet meer past je gewoon omdat het ooit deed, het heeft geen zin om te houden opknoping rond mensen die je ooit voelde me comfortabel rond, maar niet meer doen. Waardeer het feit dat je mooie herinneringen met een aantal mensen, maar ook erkent en aanvaardt dat feit dat mensen (inclusief jezelf) te veranderen, en het is meer dan oke te laten gaan.

Nu, als de mensen die je de behoefte voelen om zich te ontdoen van maken slechts een klein percentage van de mensen in je leven, kan het vrij gemakkelijk. Maar wat gebeurt er als je beseft dat als je te ontdoen van al de verkeerde mensen in je leven je kan heel goed worden het wegwerken van de meerderheid? Zeker, het afsnijden van de meeste mensen in je leven, zo slecht als ze ook mogen zijn, is geen goed idee?

Nou, ik weet niet over u, maar ik zou kwaliteit elk moment plukken boven kwantiteit. Terug naar de garderobe scenario: hoe belachelijk zou het zijn om een ​​kast vol kleren die je blijft dragen, zelfs al zijn ze gewoon zorgen dat u zich zelfbewust, depressief, unconfident en ongemakkelijk te houden?

[Lees: 7 tips over hoe moeilijk mensen te behandelen ]

We weten allemaal hoe het voelt om te moeten kijken naar stukken van kleding die een paar maten te klein, maar die je blijft hoe dan ook, in de hoop dat je op een dag gewicht zal verliezen en passen in uiteindelijk - maar natuurlijk moet je nooit doen. Ik heb liever een handvol outfits die maken me gelukkig, zelfverzekerd en comfortabel de manier waarop ik nu ben dan een kast vol met rommel. En trouwens, waar ga je heen om alle goede stukken van kleding te zetten als je geen ruimte te maken voor hen door het gooien van de slechten?

Maak een filter

Nu zodra je te ontdoen van al de verkeerde mensen, het laatste wat je wilt is meer verkeerde mensen om terug te komen in je leven, dat is waarom het creëren van een filter is een belangrijke stap. Stop en denk na over wat de verkeerde mensen om je heen de neiging om als. Hadden ze de neiging om voortdurend je het gevoel alsof je niet goed genoeg zoals je was? Werd hun houding waardoor je depressief voelt? Werd hun bedrijf waardoor u zich emotioneel uitgeput? Waren ze maken je het gevoel mentaal uitgeput? Een goede zaak over te zijn geweest in dit soort van mensen bedrijf is dat dankzij uw bekendheid met hen, zult u in staat om ze makkelijker te detecteren wanneer je tegenkomt soortgelijke mensen in de toekomst.

Door dit te doen kan blijken te zijn een beetje hard, maar er is geen reden om zich schuldig te voelen over het. Kledingkast termen; laten we zeggen je hebt blauwe vaak genoeg gedragen om eindelijk beseffen waarom en begrijpen hoe het past niet bij je, dus je leiden om te voorkomen dat het dragen van het in de toekomst, omdat je beter weet uit ervaring. Er hoeft niet iets mis is met de kleur blauw te zijn, het is gewoon niet voor jou.

Aantrekken van de juiste mensen

Het is goed om een ​​filter dat het makkelijker voor u om de verkeerde mensen buiten te houden van uw leven zal maken hebben. Maar als je houdt het aantrekken van de verkeerde mensen, uw filter zal alleen verstopt raken en je nog steeds niet hebben opgedaan enige mensen die je eigenlijk wilt zijn in je leven. Het goede nieuws is dat het aantrekken van de juiste mensen is heel eenvoudig. In feite is het zo simpel, dat op het eerste gezicht kan het lijken zelfs een beetje dom.

Het enige wat je hoeft te doen om de juiste mensen aan te trekken is om alleen maar jezelf te zijn. Ja, dat is het.

[Lees: Hoe om te leren van jezelf te houden ]

Ophouden te doen alsof om te kijken geïnteresseerd in wat iemand te zeggen heeft als je echt niet. Dwing jezelf om een ​​uitnodiging om koffie te hebben met iemand die je verveelt tot de dood uit pure beleefdheid te accepteren. Stop dressing een bepaalde manier om in combinatie met een bepaalde groep mensen, terwijl de dressing een andere manier om in combinatie met een andere groep mensen. Zeg wat je voelt alsof je zegt, gedragen hoe je je voelt als gedragen, en voelen wat je voelt als gevoel.

Door dit te doen, zult u uw ware zelf te tonen openlijk en duidelijk voor iedereen te zien. Het is eigenlijk een beetje hetzelfde als zeggen 'No nonsense hier, wat je ziet is wat je krijgt, nemen of te laten.' Mensen die willen wat ze zien en weten wat ze willen zullen u benaderen omdat ze worden aangetrokken door de echte jij. U hoeft niet een beeld te leven, een indruk te maken of een verschijning te behouden.

Behouden van de juiste mensen, recycle de verkeerde

Nu terug naar de garderobe voorbeeld, als je eenmaal hebt weten te reorganiseren, je gaat te willen om het te handhaven. Zorg goed voor de kleding die je een goed gevoel, en aarzel niet om weg te geven of weg te gooien wat niet meer past, alhoewel u misschien nog maar net hebben gekocht.

Waarderen, dankbaar en dankbaar voor de goede mensen in je leven en wees niet bang om te laten gaan van de mensen die gewoon niet werken voor jou. Vergeet niet dat dit niet een eenmalige taak, dit is iets dat je zou moeten worden voortdurend herevalueren. Net als mode verandert mee met de seizoenen, dat doen mensen. En je absoluut niet moet voelen egoïstisch of ondankbaar om te bepalen welke mensen je wilt in je leven. Er is absoluut niets mis met het bepalen wie je wilt om rond te zijn. Alleen maar omdat een aantal mensen kan verkeerd zijn voor u betekent niet dat ze slechte mensen. De zogenaamde 'verkeerde' mensen kan heel goed zijn geweldig individuen, maar gewoon niet goed voor je.

Jim Rohn zei: "U bent het gemiddelde van de vijf mensen die je de meeste tijd doorbrengen met." Heb je ooit opgevallen hoe het meer tijd je doorbrengt met iemand, het meer als ze je te worden?

Zij het de manier waarop je praat, de handgebaren die je maakt, je reactie op bepaalde situaties, of alleen maar de manier waarop je houd je vork, heb je waarschijnlijk dat uit iemand anders. Dit gebeurt meestal onbedoeld, dus er is waarschijnlijk geen zin om te proberen om het te vermijden - dat maakt wordt omringd door de juiste mensen des te belangrijker.

Onze selectie