Hoe je over tragische gebeurtenissen in je leven en beginnen vooruit

We hebben er allemaal geweest. Je kunt niet stoppen met denken over iets dat vorige week gebeurd is, vorige maand of vorig jaar. Je over het opnieuw en opnieuw in je geest tot het volledig verbruikt u. Dus hoe ga je vooruit?

Hoe je over tragische gebeurtenissen in je leven en beginnen vooruit

Hoewel het begrijpelijk waarom je moeite hebt met bepaalde grote evenementen (zoals het verlies van de geliefde of het verbreken van een langdurige relatie) kan zijn, uiteindelijk moet je hebben om verder te gaan. Dus, wat kunt u doen om eindelijk te zetten achter je (waar ze horen), zodat je daadwerkelijk kunt beginnen om vooruit te gaan met je leven?

Als er iets gebeurt dat je helemaal onvoorbereid, het vaak voelt alsof je wereld is afgelopen. Je weet niet hoe om te gaan en je kunt zeker geen leven voorstellen met een soort van normaliteit.

Maar, leren loslaten van wat een greep op je heeft is niet alleen gunstig voor je gemoedstoestand, maar het is noodzakelijk als je enige kans op geluk wenst. Dus, wat is er gebeurd in jullie wereld dat het is op zijn kop gezet, moet worden aangepakt op een manier die het blijkt weer rechtop.

[Lees: Hoe negatieve interne dialoog stoppen ]

Hier zijn vijf manieren om je te helpen als je problemen hebt met het net dat te doen:

Opstijgen van de roze bril

Neem de roze bril af (via www.tumblr.com)

Het is gemakkelijk om te kijken in het verleden en alleen de goede dingen. Misschien heb je gewoon ging door een pijnlijke scheiding die je niet wilt en alles wat je kunt onthouden zijn de goede tijden. Je denkt aan de manier waarop hij maakte je aan het lachen en alle prachtige dingen die je samen deden.

Terwijl al die herinneringen waar kan zijn, zijn ze slechts de helft van het beeld. Je huwelijk eindigde niet omdat je ook gelukkig samen. Het eindigde vanwege de onaangename tijden.

Dus, als u vindt dat u besteden veel te veel tijd wonen in het verleden, misschien is het tijd om op te stijgen uw roze bril en zie het voor wat het was. Niet dat je wilt stenen gooien of maak een bos van negatieve beelden, maar je moet eerlijk zijn over wat er werkelijk gebeurd is.

Misschien waren er ontrouw of luide, frequente schreeuwen wedstrijden. Misschien groeide je uit elkaar en je een heleboel nachten gevoel erg alleen doorgebracht, of hij was er fysiek met je of niet. Hij realiseerde zich dat deze "tragedie" eigenlijk een goede zaak kan zijn zal u helpen om over het veel eerder dan wanneer u ervoor kiest om te negeren wat echt bleek.

[Lees: Hoe om te bewegen langs je worstelingen - Recht in geluk ]

Problemen op te lossen als je kunt

Vaak de meest afgespeeld gebeurtenissen zijn degenen waar we voelen een gebrek aan resolutie. We kunnen hen niet laten gaan omdat ze een of andere manier onvoltooid blijven. Misschien heb je iets fout en verontschuldigde zich nooit deed. Iemand dicht bij u misschien pijn doen en nooit weer goed gemaakt.

Als je het verpest, de enige manier om verder te gaan dan het is om het goed in je hoofd te maken. Het is tijd om de gebroken delen van je leven vast te stellen, zodat u kunt ophalen van de stukken en loop morgen voelen dat u het beste wat je kon deed.

Nu, dit betekent niet dat de andere persoon gaat je te vergeven en alles zal groots zijn. Tuurlijk, dat is wat je moet hopen. Maar, kun je niet maken het een zekerheid. Alles wat je kunt doen is proberen om het juiste te doen en het is aan hen waar het gaat vanaf daar.

Hoe dan ook, weet je dat je hebt gedaan wat je kunt proberen om zorg eens en voor altijd te nemen van het probleem. Als het een probleem dat niet opgelost kan worden, die ons meeneemt naar het volgende punt...

[Lees: Verander uw visie - Verander je leven ]

Accepteer wat niet kan worden veranderd

Er zijn een aantal dingen die kan je niet veranderen of je hebt geen controle over. Bijvoorbeeld, kun je niet maken iemand aanvaard je excuses en je kan zeker niet ongedaan maken wat al gedaan is. Het meeste wat je kunt doen is proberen te lijmen het weer in elkaar, maar soms is de lijm net niet in het bezit, het maakt niet uit hoeveel je wilt.

Als je jezelf in een positie waar er niets meer je kunt doen om de situatie recht te maken, moet je het reine te komen met die komen. Je moet accepteren dat er niets gaat veranderen wat er gebeurd is en een manier vinden om verder te gaan met je leven.

Als je moeite hebt op dit gebied, kan je profiteren van een professional te praten. Het vinden van een therapeut die begrijpt waar je bent en kan u helpen een punt van rust in je leven te bereiken kan gewoon de sleutel die je nodig hebt om een ​​heldere, nieuwe morgen te openen zijn.

Op een minimum, moet je jezelf vergeven als je iets verkeerd doet. Dat betekent niet dat je zegt dat het juist was. Het betekent gewoon dat je bereid bent om leg het te rusten, leren en laat het gaan.

[Lees: Hoe willen wat je hebt en neemt de houding van dankbaarheid ]

Raken volledig betrokken bij de huidige

Een zekere manier om te laten het verleden het verleden is zo betrokken bij de huidige die je kunt bedenken niets anders te worden. Het kan even wennen aan, maar hoe meer je het doet hoe makkelijker het wordt.

Probeer deze eenvoudige oefening: Zit aan de eettafel en een object in de voorkant van je. (Elk object als het echt niet uit welke je gebruikt.) Voor de volgende minuut of twee, uitsluitend richten op het object en niets anders.

Beschrijf het voor jezelf. Schrijf het elke bocht. Zie de kleur tot in detail. Denk na over wat wordt het gebruikt. Dromen over hoe het is gemaakt. Leer het van binnen en buiten. Make up verhalen erover, of ze geloofwaardig zou zijn of niet. Laat uw creativiteit ontvouwen.

[Lees: Hoe kun je jezelf omringen met goede mensen ]

Zodra je deze oefening zul je beseffen hoe verzwolgen in het heden je werd voltooid. Niets anders bestond voor dat korte moment van de tijd, anders dan het object dat voor je zat.

Leef je leven met dat soort intensiteit en focus en u zult niet in staat zijn om tijd woning doorbrengen in het verleden omdat je zo geconcentreerd en aandachtig bij het heden. Plus, zult u een hoger niveau van geluk te ervaren, want je zult volledig worden betrokken in je leven.

[Lees: Hoe om te vergeten over het verleden en gaan leven in het heden ]

Maak een plan voor de toekomst

Een andere strategie toe te passen is om een ​​plan voor de toekomst, dat is zo spannend voor je dat je er over nadenkt dag en nacht te ontwikkelen. Misschien heb je altijd al wilde om terug te gaan naar school of zelfs uw eigen bedrijf te openen. Misschien wilt u meer tijd schilderij foto of doel te brengen tot finish uw eerste 5k.

Soms hebben mensen besteden veel tijd in het verleden simpelweg omdat ze niets om naar uit te kijken naar morgen. Er is niets om hun innerlijke motor running te krijgen en maak de rit dat ze moeten blijven maken vooruitgang in hun leven.

Zoek iets dat je boeit en beginnen te plannen. Zet uw dromen in beweging door het nemen van stappen die je een stap dichter bij waar je wilt zijn te krijgen. Aanmelden voor lessen of kopen wat je nodig hebt om je doelen na te streven. Word echt geïnspireerd en gemotiveerd over het leven die voor ons ligt.

Het verleden is in het verleden voor een reden. Het is bedoeld om daar te blijven. Laat het gaan en daadwerkelijk beginnen met je leven. Je hebt zo veel meer nog voor je, het zou zonde zijn om het te verspillen.

[Lees: 5 manieren om je doel te vinden in het leven ]

Onze selectie