Hoe om te gaan met verraad van de slimme manier

Verraad kan komen uit vele bronnen, van vrienden om mensen aan het werk, die het dichtst bij ons, zoals onze echtgenoten of naaste familieleden. Het kan variëren van kleine verraad door collega's tot en met het grote spul, zoals ontrouw van partners.

Hoe om te gaan met verraad van de slimme manier

Verraad is niet een leuk ding om te hebben om te gaan met en op zijn erger het kan worden verwoestende, het kan ons leven te gooien in een staart spin en versplinteren onze aannames. Echter, er zijn dingen die we kunnen doen om dat ons zal helpen omgaan met verraad en verder te gaan met ons leven.

1. Realiseer je bent niet alleen

Verraad kan heel moeilijk zijn om het reine te komen, maar het is niet ongewoon.

Het kan iedereen overkomen en het is al sinds mensenheugenis, niemand is immuun, zelfs Jezus Christus was uiteindelijk verraden.

Betrayal is een ongelukkige kenmerk van de menselijke natuur en zelfs je beste vrienden kunnen snel zijn om je verraden als gewekt door afgunst. Soms kunnen we worden verraden door hen die we denken te tonen ons dankbaar voor alle hulp bij heb hen verstrekt in het verleden.

Maar dit kan een gevaarlijke veronderstelling te maken.

Tacitus, een senaat van het Romeinse Rijk, herkende deze onaantrekkelijke eigenschap bij de mens toen hij zei: 'Mannen zijn meer bereid om een blessure dan een uitkering terug te betalen, want dankbaarheid is een last en wraak een genoegen'.

Verraad is niet altijd duidelijk of, soms de tekenen zijn er, maar we geven mensen het voordeel van de twijfel of zijn in ontkenning. Op andere momenten zijn er geen tekenen en dit soort verraad kan worden des te moeilijker te behandelen.

Soms is het erger verraad komt van stilte. Mensen kunnen je verraden door cloaking je in een muur van stilte, denken dat het beter is om niets dan kunt u zich bewust van wat er werkelijk aan de hand zeggen. In de woorden van Martin Luther King, 'Er komt een tijd dat zwijgen verraad'.

Ongeacht de cursus of de bron van verraad, is het belangrijk dat je niet denkt dat het per se jouw schuld, of is een gevolg van iets 'slecht' je hebt gedaan om een ​​vriend of een geliefde om ze zo'n daad te plegen.

Sommige dingen vergaan de afgelopen jaren en verraad kunnen veel motieven hebben.

Vergeet niet, je bent niet alleen.

2. Accepteren hoe je je voelt

Behalve dat het aanvankelijk shell-geschokt door wat er gebeurd is, moet je het reine te komen met hoe je echt voelt en een manier vinden om de schade al gedaan verzachten.

Soms kunnen we terug gaan naar de kern van een pijnlijke situatie, misschien zijn we in ontkenning over wat er werkelijk gebeurde, of we willen dingen terug kon gaan naar hoe zij vóór het verraad waren.

Ik heb in een situatie waarin ik werd verraden door een groep mensen die niet alleen mij in de rug gestoken, maar samen u tegen mij, en toch wilde ik terug te gaan tot in het hart van het.

Ik wilde weer geaccepteerd. Ik dacht dat ik kon het vertrouwen te herstellen.

Maar ik besefte al snel dat ik niet kon krijgen wat ik dacht dat ik nodig had van deze groep mensen, en nooit zou doen. De schade was gedaan en dingen zou nooit meer hetzelfde zijn.

Dus ik moest accepteren dat de kosten voor mij emotioneel om terug te gaan in de plooi was veel te hoog.

Soms moet je gewoon weg te lopen.

Een andere manier waarop we reageren op verraad is door het ervaren van een wervelwind van emoties van woede tot angst om een ​​gevoel van verlies. Deze gevoelens kunnen ongelooflijk intens en het is volledig natuurlijk om sterke negatieve emoties te voelen.

Het accepteren van deze emoties en het gevoel van uw pijn is onderdeel van het genezingsproces.

In dit stadium is het nuttig door je gevoelens te praten met een vriend, een professionele hulpverlener, of zelfs de dader zelf als de situatie daarom vraagt.

3. Niet vergelden

Gevoelens op zulke momenten kan zeer intens als we zijn verward, gekwetst en verbijsterd, onze emoties zijn nog steeds rauw en zodat ze kunnen ons irrationeel handelen.

Geef jezelf de tijd en ruimte om de situatie te beoordelen en probeer je best om objectief te zijn.

Omgaan met verraad en het reine te komen met de pijn aangebracht door mensen die je liefde en vertrouwen is een enorm ding. Dus eerst en vooral vriendelijk voor jezelf.

Hoewel het normaal om te willen wraak en wraak voor de pijn die u hebt geleden, zal dit niet in het voordeel van iedereen.

Verlaag je niet tot hun niveau, in plaats integer handelen.

4. Blijf niet stilstaan ​​bij het, omgaan met het

Het is belangrijk dat we niet stilstaan ​​bij wat er is gebeurd, maar als het was een persoonlijke ontrouw je zou denken dat je wilt alle intieme details te weten, geloof me, dat doe je niet.

Het zal alleen maar je geobsedeerd over de situatie meer.

Geef jezelf de tijd om te genezen, en stoppen het verhaal in je hoofd. Je kunt het verleden niet veranderen, maar je kunt de verantwoordelijkheid nemen voor de manier waarop je omgaat met de situatie nu.

Je moet om de situatie het hoofd te confronteren over, maar dit betekent niet dat je een gevecht moet hebben, maar dat je moet proberen om het probleem aan te pakken, indien mogelijk, ook al is het met jezelf.

Niet alleen borstel het onder het tapijt.

5. Leren van het

Verraad leert je niet alleen over andere mensen, maar ook over jezelf. Hebt u toestaan ​​dat anderen voortdurend steken grenzen, of lenen geld van u? Hebt u noemen ze ter verantwoording als ze over de streep? Hoe meer mensen duwen en hoe meer je toegeeft, de Messier het meestal in het einde.

Accepteren wat is en ervan leren.

Toch is het belangrijk dat u zich onthouden van jezelf de schuld voor verraad, het heeft meestal weinig te maken met u, en alles te maken met de dader. Maar als je gaat om te gaan met de relatie die je hoeft te begrijpen waarom het verraad gebeurde in de eerste plaats om te voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

Het kan zijn dat de persoon last van een laag zelfbeeld, zou het gewoon een vergissing zijn, kan het van alles zijn.

Het belangrijkste is dat je niet het verraad persoonlijk te nemen en jezelf bevrijden van schuld.

Anders zal je dit wantrouwen bij u dragen in andere relaties.

Dus leren, accepteren, en verder gaan.

6. Vergeven

Yep, die oude kastanje.

Maar laten we slechts een minuut hier om te begrijpen wat vergeving is en wat het niet is.

Vergeving betekent niet dat je bent een walkover en dat je door de vingers zien wat er met je gebeurd. Het betekent niet dat alles in de tuin is rooskleurig is en dat je moet transcenderen in een soort van etherische vlak van verlichting.

Er wordt zelfs niet dat je hoeft te verzoenen met de persoon die je verraden.

Wat het wel betekent is dat we onze perceptie van hoe we de situatie, in plaats van het bekijken het van woede en het bedrijf op hete kolen te veranderen, we accepteren wat er gebeurd is en afkomstig van een plaats van begrip.

Vergeving is voor u om al uw emotionele bagage laten vallen.

Probeer te begrijpen dat niet iedereen die verraadt u heeft dus met opzet gedaan of afkomstig is van een plaats van boosheid, kan het zijn dat er andere redenen, maar ze kon het niet helpen zichzelf en deed het uit angst.

Vergeving is over je eigen innerlijke genezing.

7. Het hoeft niet het einde zijn

Sommige relaties zijn nog een schot waard.

Mensen zullen fouten maken en ons teleur, het is gewoon een feit van het leven. Wij zijn niet immuun voor het maken van die fouten onszelf. We hebben er allemaal geweest.

Echter, doordat van verraad en het vertrouwen vergt wel tijd.

Het is niet iets dat gebeurt 's nachts en het vereist inzet van beide partijen. Zoals met de meeste dingen, acties spreken luider dan woorden. Niet 'vergeven' als je het niet echt meent, omdat holle woorden niet relaties op te bouwen. Het leidt alleen maar tot meer wantrouwen en verbittering langs de lijn.

In een persoonlijke relatie waar er sprake is van een ontrouw, alleen maar omdat je de 'benadeelde' partij, het niet geven u de juiste overgeven het verleden bij elke gelegenheid.

Dit is niet 'bewegen op' maar 'wrijven in'.

Dus als je gaat verder met de relatie, heb je ook om dat vertrouwen te geven aan je partner. Als je niet kan vergeven, kies dan niet ieders tijd verspillen, zal het niet werken.

Dit betekent niet dat je het poetsen van de zaak onder het tapijt, maar dat u het bouwen van een nieuwe relatie op verschillende en hopelijk betere voorwaarden.

In al deze omstandigheden, ongeacht wie die verraden, alle partijen moeten beslissen over het al of niet de relatie is het redden waard. Als beide partijen zich inzetten, kun je het omdraaien.

Zeker, het kost tijd, vertrouwen en veel hard werk, maar het resultaat kan geweldig zijn.

Je kunt eigenlijk eindigen met een betere en sterkere relatie dan degene die je eerder had.

Soms moet je iets uit elkaar om het te bouwen sterkere, om het te geven steviger fundament te nemen.

Geloof me, ik weet het.

Onze selectie