Hoe te bewegen langs je worstelingen - recht in geluk

Het is onvermijdelijk dat in een bepaald punt in je leven, je gaat worstelen met iets: je carrière, je familie of gewoon uw eigen persoonlijke gedachten van zelf-beweerde tekortkomingen. Hoewel dit is absoluut normaal van tijd tot tijd, wat er gebeurt als je strijd beginnen om je verbruikt? Hoe ga je over te gaan van hen en weer terug naar een leven waar je daadwerkelijk woont tegenover enkel overleven?

Hoe te bewegen langs je worstelingen en # 8211; recht in geluk

Er is geen twijfel dat sommige dingen gewoon de tijd nemen. Als je hebt een dierbare verloren of net afgelopen een lange termijn relatie bijvoorbeeld, is de verwachting dat je gevoelens van verdriet en pijn kan hebben. Uw leven is net enorm veranderd en je bent vertrokken op een pad dat je niet om gevraagd en, heel misschien, niet had verwacht.

Maar dat betekent niet dat het pad je op nu donker, vol kuilen en overspoeld met de ziekte dragen beestjes te zijn. Het kan een pad dat bomen heeft met knoppen die tekenen van nieuw leven, zoals je ziet in de lente te bieden. Het kan een laan die leidt naar een bestemming groter en mooier dan je ooit zou kunnen voorstellen. Hoe vind je de weg je bent op nu en op een van de degenen die belofte en hoop bieden uitstappen? Probeer deze:

Weet dat waar je bent is slechts tijdelijk

Ook al heb je misschien het gevoel helemaal verteerd met wat je strijd is en kan een einde in zicht niet zien, maar dat betekent niet dat men niet bestaat. Het kan goed zijn om de hoek of je kan hebben om een ​​beetje langer te lopen om het te vinden, maar het is daar ergens.

Denk terug aan je eerste echte en ware "vriendje". Vergeet niet dat je dacht dat hij een geweldige, leuke, grappige en totaal onvervangbaar vent die je niet kon leven zonder was? Nou, dat is, tot hij het uitgemaakt met je aan iemand anders toe en verpletterd je hart in een miljoen kleine scherven.

Het deed zo'n pijn je dacht dat de wereld zou gaan eindigen, toch? Je wist gewoon dat de lucht zou worden gezogen uit je longen en je zou ophouden te bestaan, omdat je hart onder alle druk was ingestort. En, deed het?

Nee Uiteindelijk (hopelijk), heb je over hem en besefte dat er leven na hem. Wat leek op een grote tragedie was eigenlijk heel leefbaar in het einde en waarschijnlijk bleek te zijn voor de betere.

[Lees: 5 stappen om het overwinnen van verdriet ]

Waar je nu bent is ook heel leefbaar, zelfs als het niet helemaal het gevoel dat het op dit moment. Iets zal veranderen, of het nu de feitelijke situatie of je gedachten en gevoelens over. Het zal veranderen in iets anders dan het nu is dus niet het gevoel alsof je gaat hier voor altijd vast te zitten omdat je niet zijn.

Begrijpen dat als je je strijd voeren, zal het groeien

Dit is waar veel van ons fout gaan als we een harde tijd met iets. We staan ​​stil bij het en bekijk het groeien groter en groter totdat het absoluut verbruikt ons, zich niet realiserend dat wij degenen zijn die het op die manier. We hebben te voeden onze energie en angsten, waardoor het iets groter dan het leven geworden.

Het is net als wanneer je liggend op de bank omdat je niet goed voelt. Je hoofd doet pijn, je lichaam pijn en je bent gewoon oud ellendig. Hoe meer je nadenkt over hoe slecht je je voelt hoe slechter je conditie krijgt.

Dan, onverwacht, de telefoon gaat en je bent chatten met een goede vriend. Voor je het weet, ben je zitten, lachen en praten en je begint een beetje beter te voelen. Was het een wonder herstel? Niet waarschijnlijk.

Het is dat jullie stoppen met focussen op het negatieve in je wereld (hoe je je voelde) en in plaats daarvan concentreren op iets leuker (chatten met een vriend). Het eindresultaat is dat je het zat het goed, waardoor het groter en uitgehongerd de slechte, waardoor het kleiner.

Dus, als je wilt om de kettingen die je strijd heeft op je loslaat, moet je stoppen met voeden. Geef het niet al je tijd en aandacht. In plaats daarvan, richt uw aandacht op goede dingen, zodat je ze koesteren en hen in staat stellen om je leven te halen en geven u geluk.

[Lees: Hoe om al je gedachten en emoties positief te maken ]

Iemand anders helpen die worstelt

Je kunt je afvragen wat u kunt doen om anderen te helpen als je met een moeilijke tijd zelf, maar dit is een van de makkelijkste manieren om je pad te veranderen van een van wanhoop en somberheid op een van hoop en belofte. Als je inspiratie en motivatie om anderen te geven, komt het terug naar je tweeledig. Waarom?

Een deel ervan is waarschijnlijk karma. Doe goed voor anderen en het leven zal goed voor je zijn. Het is het idee dat je krijgt wat je geeft.

Maar het heeft ook te maken met het besef dat je bent niet de enige die heeft pijn en pijn. Er zijn anderen die er in deze grote wereld die ook overweldigd voelen. En, een groot deel van de tijd, hun worstelingen zijn erger dan de onze.

Het is net als wanneer je in een meningsverschil met je man en klagen over het aan een vriend. Je bent uit te leggen hoe hij is zo'n eikel en je weet niet waarom je opgemaakt met hem. U niet meer dan klaar bent met uw straf en je vriend vertelt je over hun vriend die net verloren hun man in een bizar ongeluk. Ouch.

Het soort zet uw stomme gevecht in perspectief, toch? Je realiseert je ineens dat terwijl u uw kloven van tijd tot tijd, je bent echt in de liefde en wil om samen te zijn. Nu je dankbaar voor je man bent, omdat je het gevoel geluk om hem nog in je leven.

Uiteengezet om iemand die worstelt met een aantal demonen in hun wereld en het scheppen van die verschuiving in perspectief voor jezelf. Misschien heb je een vriend of familielid die een luisterend oor of een buurman die net verloren een huisdier en wil graag iemand om hen te troosten kon gebruiken.

Of, misschien kunt u wat tijd doneren met een charitatieve organisatie die mensen in nood helpt. Kies een oorzaak die is nabij en dierbaar je hart en ontdek dat je anderen helpen je enorm zal helpen in ruil.

In het leven, de pijn is onvermijdelijk, maar worstelt is optioneel. Het is aan jou wat je doet als het leven je raakt een curveball. U kunt ofwel zitten in het outfield en huilen over het feit dat de bal niet precies gekomen om uw handschoen of u kunt het achtervolgen, pak het op en nog redden het spel.

De keuze is aan jou. Ik hoop dat je voor de tweede optie.

Onze selectie