Meng de zes uitstelgedrag - busting technieken

Uitstel komt neer op zelf-sabotage. Raak niet in paniek. We hebben al meerdere onbewuste blokken die ons succes belemmeren. Haal diep adem, ontspannen en leren hoe om langs deze obstakels.

Meng de zes uitstelgedrag-busting technieken

Nogmaals er is zoveel te gebeuren binnen een gevaarlijk strakke deadline. U voert een snelle reality check, en daarmee het gevoel verlamd door de gedachte dat je hebt controle op uw Facebook en Twitter tijdlijnen, het reageren op chats, en vulling jezelf met enige troost ijsje tijdens de nooit eindigende break.

Voor je het weet, het is gewoon te laat en je uitstelgedrag is wegrukken ander succesverhaal van uw portefeuille. Lees verder en investeert slechts enkele minuten te halen onze uitstelgedrag-busting technieken die werken.

1. O ja, is het u!

Uitstel is de dief van de tijd, het spreekwoord staten. Je weet dat maar al te goed, en je vraagt ​​je af hoe zich te ontdoen van deze lelijke gewoonte. Gewoon de eerste baby stap en toegeven aan jezelf dat je uitstelgedrag. Stoppen met het beschuldigen van de buitenwereld en alle omstandigheden die buiten uw controle, en geef toe dat jij het bent.

2. Het identificeren van de tijd dieven

Nu dat je met succes het probleem heb geconfronteerd, handelen om het uit te roeien, en snel handelen. Het zal niet meer dan een paar minuten duren om uw primaire tijd bloedzuigers te identificeren. Doe geen moeite om het op te schrijven zoals de meeste project management en life coaching goeroes suggereren. Gewoon foto ze in je geest en bespaar nog meer tijd.

De belangrijkste tijd-bloedzuigers zijn sociale interacties, variërend van chatten met je collega's, voor het beantwoorden van uw teksten en oproepen die niet zijn gerelateerd aan uw primaire werk taak.

Iedereen heeft een vriend, of twee, die genieten van de marathon-lang, en volkomen zinloze telefoongesprekken. Gewoon niet pikken. Bel ze terug op uw eigen gemak.

3. Essentiële korte termijn doelen en taken

Dit leidt ons tot de fase van het identificeren van uw doelen en taken. Ja, het is belangrijk om dingen netjes en georganiseerd te houden, maar het is van cruciaal belang om uw to-do lijsten te beperken tot het absolute minimum. Geen geld en geen tijd verspillen aan de gecompliceerde, en vooral tijdrovende programma's die beweren dat je super productief te maken. U kunt naar dat punt een stap op een moment, op uw eigen, het toepassen van deze super eenvoudige principes.

Laten we zeggen dat uw deadline taak is een grote vette project, en je carrière hangt ervan af. In relatieve termen, het is uw lange termijn doel. Om het minder gruwelijk te maken, gewoon breken in kleine stukjes haalbaar. Deze zullen je dagelijkse doelen, en de grootste uitdaging is om een ​​patroon van zeer gerichte activiteit sessies en pauzes die het beste werkt voor u te vinden.

4. Blijf gefocust op een leuke manier

Tijdens de eerste werksessies, zult u uiteraard het gevoel een super sterke drang om te controleren op Facebook "gewoon voor een seconde", of klik op een andere grappige link naar vriend is net gestuurd. Muster de kleine hoeveelheid zelfdiscipline om al deze verleidelijke dingen te doen tijdens de pauzes. Zo veel als het pijn doet, jezelf dwingen om te volharden met duurzame actie tijdens uw werk tijd-slots, en maken ze korter op het eerste als je moet.

Het geheim van het creëren van een impuls met uw werk flow is om werk te zien als iets uitdagend en leuk. Waarom ga je niet voorstellen je uurtarief taak als een video game level dat je moet gaan voordat de volgende koffiepauze?

5. Vrienden en collega's kunnen en moeten wachten

Om ongewenste communicatie te elimineren, dan moet je streng zijn om uw socialite kant en openlijk vragen uw collega's te wachten voor uw pauzes met je praten, of gewoon e-mail alle info of vragen. Je hoeft niet naar je telefoon uit te zetten, maar alleen beantwoorden dringende oproepen. Als je een Miss Popular, dempen het en plaats het in een lade of een tas, tot de pauze.

6. Diep graven

Vasthouden aan deze fundamentele uitstelgedrag-busting acties zullen u voort te bewegen in de richting van succes, maar als je een die hard uitstellen je moet graven veel dieper in je hand liggende zelfsabotage kwestie. Bent u bang voor verandering? Je voelt je veilig op de plek waar je nu bent?

In sommige gevallen is afkomstig van gedragspatronen verworven in de kindertijd en dit vraagt ​​om een ​​aantal gerichte professionele begeleiding zelf-sabotage. Wanneer uitstel wortels reiken ver voorbij de bewuste geest, het investeren in ondersteuning van een therapeut is legitiem en zeker geen tijd verspillen.

Onze selectie