Verander uw visie - je leven veranderen

Kijk je naar je leven en wou dat je verder vooruit dan waar je bent, hebben dromen die nog slechts dromen, doelen die onvervulde en visies die lijken alsof ze nooit werkelijkheid zal zijn? Ja? Dan heb je niet geleefd om je volle potentieel... nog niet.

Verander uw visie - je leven veranderen

Als je denkt aan het perfecte leven wat zie je? Hoe ziet u uw relaties, carrière en persoonlijk welzijn voor ogen? Heb je anders lopen? Anders praten? Anders voelen? Hebben een andere houding ten opzichte van leven in het algemeen? De kans is groot dat je doet - en dat is oke. U kunt die persoon met slechts een paar kleine aanpassingen aan hoe je "zie" je toekomst.

De realiteit is dat het leven zal nooit, nooit absoluut 100% perfect. Er zal altijd wel iets dat je benadrukt worden, hindernissen te overwinnen en uitdagingen aan te gaan inch Maar, kunt u zo dicht mogelijk bij dat leven dat je wilt leven mogelijk, en hier, zult u leren hoe dat te doen.

Het begint met een visie

Om de persoon die u wenst te worden, moet je heel duidelijk zijn over wie die persoon is. Je moet haar binnen en van buiten kennen. U moet begrijpen haar gedachten, gevoelens, verlangens, angsten en doelen. Als je dat niet weet over haar, dan kun je nooit echt beseffen als je haar bent geworden. Hoe maak je dit gebeuren?

Zoek een mooie, rustige plek waar niemand je lastig vallen. Als je moet, op een koptelefoon die ofwel witte ruis of geluiden van de natuur, zodat u helemaal hebt ontspannen. Neem een ​​paar keer diep adem om je geest helder en laat de visie plaatsvinden.

Foto de perfecte u voor u staan. Kijk eerst in haar fysieke kenmerken. Welke vorm heeft haar lichaam in? Is ze fysiek fit? Hoe is haar haar gedaan? Wat is de kleur en de lengte van het? Aandacht besteden aan de toestand van haar andere attributen. Is ze met gloeiende gehydrateerde huid en zijn haar nagels netjes en verzorgd? Probeer te nemen in elk detail dat je kunt over haar en haar verschijning.

Vervolgens kijkt u naar haar houding. Hoe is haar houding? Is ze zich lang, met haar schouders naar achteren, buik in en hoofd omhoog? Heeft ze een air van autoriteit en zelfvertrouwen portretteren zonder ook maar een woord te zeggen? Bevindt zij zich alsof ze zeker van zichzelf en comfortabel in haar huid?

Zodra je in alles wat je kunt door te kijken naar haar fysieke verschijning en houding, beginnen te verdiepen in haar geest. Probeer te voelen wat ze voelt en denkt als ze denkt. Welke gedachten heeft ze over zichzelf? Hoe is haar vertrouwen? Hoe zit het met haar comfort met het instellen van persoonlijke grenzen? Heeft ze houden zichzelf? Is ze trots op wie ze is?

(Het kan mentaal vermoeiend de eerste keer dat je deze oefening, maar de uitbetaling is enorm, maar hangen daar. Je bent bijna klaar.)

Nu dat je een idee hebt van wie de perfecte u aan de buitenkant en binnenkant, zette haar in situaties en kijk hoe ze reageren in haar perfecte manier. Idealiter wil je haar in situaties die je op dit moment worstelen met te zetten.

Bijvoorbeeld, als je wilt afvallen, maar kan niet lijken te stoppen met het bereiken van uw hand in uw collega's snoep schotel elke keer als je haar bureau passeren, hoe zou het perfectioneren u omgaan met de situatie? Zou ze gewoon voorbij loopt lacht omdat ze sterker is dan het snoepje dat haar belt? Zou ze lachen in zijn gezicht, omdat ze weet dat ze houdt de controle over haar leven?

Wanneer u het scenario in je geest te creëren proberen om het zo echt mogelijk te maken. Onder meer de bezienswaardigheden, geluiden en geuren die omgeving heeft. Hoe meer je geest herkent het als een feitelijke gebeurtenis, zal des te groter uw resultaten zijn.

Oke, je bent klaar voor nu. Hoe voel je je? Ben je geïnspireerd en klaar om een ​​stap dichter aan het worden wie het is, dat u voor ogen in je achterhoofd te nemen? Heeft dit gemotiveerd om te doen wat nodig is om dezelfde gedachten en gevoelens krijgen als de perfecte u, zodat u kunt ook genieten van haar niveau van geluk?

Goed. Je bent op de goede weg. Maar, het gaat om een ​​lange wandeling te zijn, dus het is tijd om te blijven bewegen.

Al doende leert men

Na het voltooien van deze oefening, moet je het gevoel dat je weet wie je wilt inniger dan ooit tevoren. Je moet een duidelijker beeld van de gevoelens die ze heeft over zichzelf en de sterke punten die zij bezit. Het is als het voldoen aan uw pictogram en leren wat maakt haar klik. Hoe kan je haar ooit te worden als je geen idee wie ze is?

Neem de tijd om deze oefening op een dagelijkse basis te oefenen. Ja, kan het moeilijk zijn om een ​​paar minuten te vinden met alles wat u verantwoordelijk voor thuis en het werk bent, maar als het je dichter bij wie je wilt zijn, is het niet de moeite waard een paar minuten? Als je wilt dat het al erg genoeg, dan is het.

[Lees: Eenvoudige strategieën voor het stimuleren van uw productiviteit ]

Begin elke visualisatie met het krijgen om weer de perfecte u weet, met veel aandacht voor haar uiterlijk, houding en diepste gedachten. Get haar grondig ingeprent in je geest. Vervolgens, zet haar in verschillende scenario's die je op dit moment moeilijk vinden en te zien hoe zij omgaat met hen.

Altijd, haar de overwinnaar altijd. Hebben haar komen op de top van elk scenario en elke situatie. Vergeet niet, je bent te leren van haar en alleen wilt leren hoe om te blinken en te slagen dus laat haar tonen u de weg.

Oefen dit over en weer totdat je haar kracht en energie te voelen. Volg haar elke voetstap en weerspiegelen haar elke beweging. Geworden haar minion en morph zelf in haar wonderkind. Waarom? Omdat je haar al, je bent gewoon niet doen alsof het... nog niet.

Dit is slechts het begin

U zult merken dat in een zeer korte periode van tijd, zal je beginnen om op te nemen haar gedachten en zich gedragen als ze doet. U zult willen zijn haar zo slecht dat je haar zult raadplegen voordat je iets doen of neem een ​​soort van actie. En je moet, want als je eenmaal gedragen en denken dat de manier waarop ze dat doet, je leven begint te vallen in plaats - net als de hare is.

U ziet, als je niet tevreden bent met je leven is het meestal omdat je anders dan je voelt dat je moet leven. Je bent niet aan je eigen verwachtingen. Je laat jezelf naar beneden en weg van de minste. Hoewel het begrijpelijk is hoe dat gebeurt met alle druk en eisen van het leven, dat betekent niet dat je niet kunt veranderen. U kunt en nu weet je hoe.

[Lees: Hoe om al je gedachten en emoties positief te maken ]

Maak deze visie. Laat het overspoelen je en je zal overstijgen om het niveau van leven die hebben leek sprookjes. U zult het leven dat je hebt willen veel te lang te hebben en eindelijk te begrijpen wat het is om de perfecte y ou zijn.

Onze selectie