Wat te doen na de dood van iemand die dicht

Je hebt iemand die je echt om verloren, en je hebt een harde tijd om over het. Dagen gaan voorbij, en het enige wat je kunt denken is de laatste blik van je moeder, vader, echtgenoot... En hoe je nooit echt gedacht die dag zal komen. Je vraagt ​​je af hoe is het mogelijk dat op een dag hij hier is, en de andere dag...

Wat te doen na de dood van iemand die dicht

De andere dag is de eerste dag van de rest van je leven waar je niet aan iemand die je echt om te zien. Hoe ga je verder? Wij zullen niet tegen je liegen-we zullen proberen om je lachen, en je echt helpen om de zonnige kant te zien.

Bullshit dat mensen zeggen

Toen mijn vader stierf, het ding dat me irriteerde de meeste was het onzin mensen je vertellen. "Hij was een goede man." Zeker, hij was een zeer interessant karakter. Nieuw materiaal, inderdaad. Maar, echt, goed? Ik zou liever genoegen met nieuwe materiaal in plaats van "goed." "Als er iets is wat ik kan doen..." Tuurlijk, hoe 'bout een opstanding? Kunt u dat doen? Ik bedoel, als je kunt, dat zou geweldig zijn, ik zou het waarderen dat.

"Het spijt me van je vaders dood." Helaas is iets wat je zegt als je een glas breken als je te gast bent. "En ik zag hem gewoon de andere dag in de supermarkt." Nou, goed voor je. Misschien is je nieuwe kapsel was de oorzaak van zijn hartaanval.

Bullshit ze je vertellen om je beter te voelen

"Hij is op een betere plek nu." Ik zou het eens met hen op een ding - elke plaats is beter dan deze. Ging hij naar hotel Coste in Parijs? Schijnt als iets wat hij zou doen.

"Het was gewoon zijn tijd." Hoe was het zijn en zo ja, wie het aan hem gaf? Kerstman? Heeft hij de tijd te kopen in het winkelcentrum?

"Ik zie hem met een fles wijn als we praten, zittend op een grote wolk, zingen met zijn overleden broer."

Echt waar? Wat gebeurt er als het begint te regenen? Heeft hij vallen van de wolk, in een snoepwinkel, misschien? In feite is het nu regent - is mijn vader in Cambodja?

Het zal niet voel je je beter. Hoewel, het komt allemaal met een goede intentie.

Wat zou kunnen helpen

Toen ik een kind was, heb ik echt haatte wetenschap klassen. Begrijp me niet verkeerd, heb ik uiteindelijk doorgeven. Toch, ik herinner me een les die was interessant. Het is de wet van de omzetting van materie genoemd. Het zegt in feite dat je niet kan vernietigen, of maak materie, maar dat u alleen de staat kan veranderen.

Op het gebied van de dood, ik maar op te denken hoe u alleen iets anders kunt worden wanneer je sterft. Niet op een manier, als ik sterf, zal ik een eenhoorn geworden. Ik ben geen kleuter. Maar kijk naar het op deze manier. Het lichaam van een geliefde is nu as, of misschien opgegeten door wormen. Ja, dat is misschien niet de gelukkigste gedachte.

Het wordt niet vernietigd. Maar wat gebeurt er met de ziel? Als je denkt van iemands ziel als pure energie, kan niet worden vernietigd. Ik persoonlijk denk graag dat de ziel een lied of misschien de elektriciteit tussen mensen in de liefde. Het is er.

En als je denkt van hen als een lied, een lied heeft zoveel voordelen, in vergelijking met de mens. Een nummer wordt niet boos. Een lied heeft nooit andere dingen te doen, dan te worden beluisterd.

Dus, zing het.

Onze selectie