3 alternatieven voor bora bora

Ok, wie hoorde over Bora Bora heeft gehoord dat het een van de mooiste plekken op aarde. Je kon ook niet gemist hebben dat het een van de duurste plekken op aarde ook. Op zoek naar iets dat net zo mooi, maar meer budget vriendelijk? Kiezen tussen deze 3 alternatieven voor Bora Bora.

3 alternatieven voor bora bora

1. Tonga, zuid pacifische

Officieel bekend als het Koninkrijk Tonga, dit is een archipel in de Zuid-Pacifische Oceaan. Het bestaat uit 176 eilanden waarvan er 52 bewoond zijn.

Tongan eilanden zijn ook bekend als de vriendelijke eilanden en de tweede officiële taal, samen Tongan is Engels. Dit betekent dat je geen problemen begrijpen wat mensen zeggen niet te hebben. Helder water en witte zandstranden zijn hier onvermijdelijk, maar Tonga biedt zoveel meer.

Probeer snorkelen of duiken, of zelfs walvissen te spotten. Het is eigenlijk meer van een walvis zwemmen als je dapper genoeg zijn om het water te delen met deze vriendelijke reuzen bent. Je zou ook kunnen proberen een aantal nieuwe sporten zoals kitesurfen, of neem een ​​rondleiding langs de eilanden. Kajakken, zeilen, vissen en surfen zijn ook beschikbaar, maar wandelen en kamperen tours en vogels kijken kan ook interessant zijn. Er is een overvloed van zeldzame vogels op de eilanden en je moet de kans op het zien van hen niet missen.

Er zijn verschillende keuzes voor accommodatie, uitgaande van de beste hotels voor pensions en accommodatie voor backpackers. Voor meer informatie over het Koninkrijk Tonga te bezoeken hun officiële website.

2. Raivavae, Frans Polynesië

Raivavae is een eiland gelegen in Frans-Polynesië, hetzelfde als Bora Bora en het wordt nu al vergeleken met Bora Bora. Wat kan je meer vragen?

Het is een tropisch eiland, ongerept met toeristische activiteiten. Er zijn slechts een klein aantal van de pensioenen op het eiland en er geen super chique hotels, en geen publiek. Het eiland heeft slechts ongeveer 1000 inwoners. De pensioenen zijn zeer goed uitgerust hoewel, je zal niet ontbreken comfort in accommodatie.

Dit verborgen juweeltje van een eiland biedt u een rustige en goedkopere vakantie dan Bora Bora doet. Toch zult u in staat zijn om het kristalheldere water en witte zandstranden te genieten. U kunt ook een wandeling naar de prachtige bergen op het eiland en genieten van het prachtige uitzicht vanuit het perspectief van de vogel.

Bekijk hier het hoogste punt van het eiland - de 437m hoog, bovenkant van een dode vulkaan. Hoe dan ook, als je niet kunt opgeven Frans-Polynesië en kan zich niet veroorloven Bora Bora, Raivavae is de plek voor jou.

3. Bali, Indonesië

Het Indonesische eiland Bali is een toeristische hemel voor vele jaren. Het is het perfecte alternatief voor Bora Bora, want het biedt zoveel prachtige dingen en het is niet zo luxe als Bora Bora is.

Bali is beroemd om zijn evenals de traditionele moderne dans, beeldhouwkunst, schilderkunst en muziek. Als het gaat om dingen te zien en te doen, wil ik alleen zeggen dat de lijst is echt lang. Bali biedt een aantal van de bovenste plank exclusieve dingen zoals jachtcruises of helikoptervluchten, maar er zijn ook een heleboel leuke activiteiten voor "de gewone man", zoals vissen, duiken, watersporten of een bezoek aan de dierentuin of de botanische tuin.

Vergeet niet om de restaurants te raken en te proberen de lokale keuken of zelfs een klasse van Balinees koken. Nachtleven is erg levendig en het zal je niet teleurstellen. Wat u ook kiest om te doen in Bali, heb je een geweldige tijd. Check de officiële website voor meer nuttige informatie.

Bekijk deze video hieronder, zodat u iets meer over Bali te ontdekken.

Zie, Bora bora is niet echt de enige plaats in de wereld waardig van uw aandacht. Er zijn veel goede alternatieven die zelfs beter dan Bora Bora kan zijn. Kies degene die je het beste bevalt en plan uw volgende grote vakantie.

Als u al hebt bezocht een van deze plaatsen, voel je vrij om je ervaringen te delen.

Onze selectie