3 beste plaatsen in Europa om te gaan kamperen

Dames zijn meestal niet in de camping, zonder duidelijke reden. Dus wat als je gaat naar buiten om te slapen? Het is niet alsof de wereld gaat eindigen. Kamperen is leuk, geloof me. Check out 3 beste plaatsen in Europa om te gaan kamperen.

3 beste plaatsen in Europa om te gaan kamperen

1. Lake Garda, Italië

Het Gardameer is het grootste en mooiste meer van Italië. Het is gelegen in het noorden van Italië, nabij prachtige Verona. Het is ook een zeer beroemde camping die belooft om elke een van uw camping behoeften te vervullen.

Er is een groot aantal dorpen en campings om uit te kiezen op het Gardameer. Elk en ieder van hen is prachtig. Je hoeft alleen maar degene die het beste bij u past. Voor de volledige lijst en een hoop extra informatie over campings aan het Gardameer bezoek deze link.

Het maakt niet uit als je ervoor kiest om te gaan kamperen met vrienden of met uw gezin, Gardameer heeft iets voor jou. Gaan zien historische dorpen of bezoek een van de grootste pretparken in Italië die in de buurt van het meer. In ieder geval heb je een blast.

2. Preikestolen camping, noorwegen


Open hele jaar door en gelegen in de buurt van een van de meest bekende toeristische attracties in Noorwegen, kon Preikestolen Camping gewoon een van de beste plekken om te gaan kamperen.

Beleef prachtige natuur van Noorwegen, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Preikestolen is niet alleen het aanbieden van een kampeerplek, zijn er ook restaurants waar u de lokale gerechten kunt proberen. Koop jezelf een souvenir bij een lokale winkel of probeer een aantal originele zuivelproducten. Wakker worden om te ademen in de frisse lucht elke ochtend en te ontspannen en te genieten.

Preikestolen biedt ook vrij redelijke prijzen: een auto, tent, 2 volwassenen en elektriciteit kost je 300 Noorse kronen, of ongeveer 40 euro. U kunt ook betalen met credit card en in euro's en alle prijzen zijn inclusief normaal gebruik van warm water en douches. U hoeft niet naar uw plek van tevoren te boeken, maar het is aan te raden om er te komen tussen 1 en 6 uur

Preikestolen biedt ook visplekken en heeft golfbanen, dus je bent zeker een aantal geweldige tijd daar. Visit Norway!

3. Drumaheglis marina & stalling, ierland

Ik heb altijd gedacht van Ierland als een perfecte plek om te kamperen. Het is zo'n mooi land dat je gewoon kan het niet helpen, maar stel je voor uitgaven zo veel tijd als je kunt naar buiten. Check out Drumaheglis Marina & Caravan Park.

Het is gelegen in Ballymoney en het is een 5-sterren bekroonde park. Het uitzicht is perfect en het park zelf biedt een echte 5-sterren camping ervaring. Alle campings zijn voorzien van water, elektriciteit, toilet, douche en een wasserij. Het biedt ook een volledig uitgeruste boot park en catering voor maximaal 32 boten.

Als u op zoek bent naar wat vrije tijd, kunt u gaan vissen, kanoën of zeilen. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar wat plezier, er zijn picknick en barbecue gebieden, een speeltuin voor kinderen, tafeltennis-en volleybalvelden. Dit is de beste plek om te gaan kamperen.

Ik moet je vertellen dat als je eenmaal camping hebt meegemaakt, vergeet u alle van de redenen waarom je dacht dat je moest er een hekel aan. Zorg ervoor dat u uw zonnebrandcrème en muggenmelk met u en u zult fantastische tijd te hebben. Voor meer informatie over campings in Europa, Canada en rond de wereld, bezoeken Grote campingplaatsen.

Onze selectie