3 beste plaatsen om te bezoeken wanneer alleen reizen in europa

Moeilijk kunt beslissen waar te gaan in Europa? Er zijn vele mooie plekken die u kunt bezoeken in Europa, maar als je alleen reist, sommige plaatsen zijn gastvrijer dan anderen. Hier zijn de 3 beste plaatsen om te bezoeken tijdens een reis solo in Europa. Hier zijn een paar ideeën die uw reis onvergetelijk zal maken. Alleen reizen en willen Europa bezoeken? Hier zijn top 3 plaatsen voor een vakantie.

3 beste plaatsen om te bezoeken wanneer alleen reizen in europa

1. Terme, Slovenië voor een verwenvakantie

De term "terme" verstaan ​​een thermische spa en er is meer dan een van die in Slovenië. Slovenië is een klein maar zeer vriendelijk land in het hart van Europa, en de twee beste spa's zijn Terme Čatež en Terme Olimia.

Kies tussen variëteiten van wellness-arrangementen in deze beide plaatsen. Zij bieden vele soorten massages met essentiële oliën die zijn er zeker voelt u zich zo ontspannen. Voor meer verwennerij, ga dan voor aromatherapie of een sauna waar u kunt gewoon genieten van de stoom.

Als het nog niet genoeg is probeer Romeins - Ierse baden. Dit is een unieke 11 etappes ervaren aangeboden in Terme Čatež en het omvat: een 3 minuten douchen, 15 minuten in een droge Romeinse sauna bij 70 ˚ C, 15 minuten lopen door een water-pad, 10 minuten van ontspanning in een whirlpool bij 35 ˚ C, 15 minuten van de Ierse stoombad bij 45 ˚ C, 15 minuten van afkoeling in het koude zwembad bij 18 ˚ C, 15 minuten van verwennerij in draaikolk bij 38 ˚ C, verfrissende body peeling, 15 minuten in een zwembad met mineraalwater 35 ˚ C, een 3 minuten douchen en een 30 minuten rusten op waterbedden. Klinkt geweldig toch? Thermale baden in Slovenië roepen voor u.

Bekijk de onderstaande video en ontdek meer over Terme Olimia.

2. "Reizen de studenten '" voor een vakantietocht

"Reizen studenten" de zogenaamde zijn de beste keuze als je wilt om alleen te reizen in Europa. Ze worden studenten opgeroepen 'omdat zij oorspronkelijk bedoeld om te worden de rondleidingen voor vorig jaar studenten. Maar ze kreeg veel populariteit zeer snel en nu zijn ze favoriet tours onder reizigers in Europa.

Wat is er zo geweldig aan hen? Nou, in de eerste plaats zijn ze altijd georganiseerd voor grote groepen, dus je moet wat gezelschap en een kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Ze zijn ook vrij goedkoop, zodat je echt een hoop geld niet nodig hebt en je een kans om een ​​heleboel dingen te zien zijn. Het enige nadeel over deze reizen is dat ze zijn kort, wat betekent dat je de meeste tijd doorbrengen in de bus, reizen van de ene plaats naar de andere.

Er zijn veel verschillende tours, maar hier zijn de twee meest interessante. De eerste zou zijn de Italië - Spanje - Frankrijk - Monaco tour. U kunt eerst genieten van de goddelijke kunst van Venetië en Barcelona, ​​dan zien de prachtige Eiffeltoren en de Champs Elysees in Parijs en ten slotte hebben enkele geweldige tijd in Monaco.

De tweede tour die ik zou aanraden is de Oostenrijk - Duitsland - Nederland - Frankrijk - Tsjechië tour. Dit is een geweldige tour en je kunt zo veel dingen te zien.

Ten eerste, zult u het prachtige Wenen, de prachtige stad van de muziek en de City of Dreams te bezoeken. Je krijgt aan de beroemde Weense Staatsopera en alle andere prachtige bezienswaardigheden van de hoofdstad van Oostenrijk te zien.

Dan reis je naar Berlijn, de hoofdstad van Duitsland en hebben een kans om de grote Berlijnse Muur, ooit een symbool van onderdrukking, tegenwoordig een symbool van vrijheid en eenwording zien. Uit Duitsland zul je blijven Nederland en verbazingwekkende Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, en daarna naar Parijs.

Uw reis eindigt in de prachtige stad Praag, de hoofdstad van de Tsjechische Republiek, waar je niet mag missen om te zien De Praagse Burcht, de Karelsbrug en het Oude Stadsplein. U moet ook de beroemde Tsjechische bier te proberen - ze maken een aantal van de beste bier ter wereld.

3. Innsbruck, Oostenrijk - voor een avontuurlijke vakantie


De hoofdstad van federeren staat van Tirol, Oostenrijk, Innsbruck is de beste plek in Europa om alleen te reizen als je op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie. Internationaal bekend als het wintersportcentrum en de gastheer van de 1876 Olympische Winterspelen, is Innsbruck gelegen in het hart van de Europese Alpen in de buurt van Het Stubaital en is de beste keuze voor een verscheidenheid aan sporten en activiteiten.

Ongeacht het seizoen en uw voorkeuren, zal iets interessants te doen in Innsbruck vind je. Als je van wintersport, sommige van Oostenrijks grootste wintersportgebieden liggen in de buurt van Innsbruck. Als je wilt bergbeklimmen of fietsen door de bergen, is dit een geweldige plek voor dat ook. En als je naar iets nieuws te proberen en vet, kunt u kiezen voor een tandem vlucht op een paraglider, een deltavlieger of een zweefvliegtuig. Je zult alleen wat moed en een camera aan die memorabele momenten van het vliegen te vangen nodig.

Zodra je klaar bent met al die activiteiten en je moe bent, kunt u kijken op de lokale keuken in een van de restaurants in Innsbruck. Zorg ervoor dat sommige van die beroemde worsten en bier en natuurlijk de taarten en zoetigheden proberen. Immers Oostenrijk de wereld heeft gezien een aantal van de meest heerlijke snoepjes ooit.

Deze zijn naar mijn mening de beste plekken om alleen te reizen in Europa. Nu, hoeft u alleen het type vakantie en een plek om te gaan kiezen.

Als u al een van deze plaatsen geweest, deel uw meningen en ervaringen.

Onze selectie