3 heetste dingen om te doen in Egypte dit voorjaar

Egypte is een plaats elke persoon moet ten minste een keer in hun leven zien. Het biedt voor elk wat wils, weer u op zoek bent naar de geschiedenis of gewoon plezier wilt hebben. Check out 3 heetste dingen om te doen in Egypte dit voorjaar.

3 heetste dingen om te doen in Egypte dit voorjaar

1. Bezoek de piramiden van Gizeh

Piramides zijn wat Egypte is het meest bekend voor. Je kunt niet naar Egypte en de piramides niet zien, het zou zijn alsof je nooit ging zelfs. Het maakt niet uit als je gaat door uzelf of in een groep, u absoluut moet de piramides van Gizeh te zien.

De piramides van Gizeh en de Sfinx zijn de laatst overgebleven wonderen van de oude wereld. Ze zijn 's werelds oudste toeristische attractie. Bijna elk hotel in Caïro zal u boeken op een tour naar de piramides van Gizeh te zien. De tour is niet echt duur, zeker in vergelijking met de reële waarde van de tour. Zorg ervoor dat u uw camera mee, maar houd in gedachten dat je nodig hebt om wat extra geld te betalen om foto's te maken. Het kost meestal tussen de 1 en 1, 5 $ om foto's te nemen en rond 16 $ om een ​​video te schieten.

Vergeet niet je zonnebril, een hoed en zonnecrème, zult u in de woestijn te zijn na alles. De tocht duurt tussen 3-4 uur, dus neem voldoende water en misschien zelfs wat te eten. In ieder geval, mis dan niet de piramides, ze zijn wat Egypte is alles over.

2. Neem een ​​kameel rijden door de woestijn

Het is niet alsof je een kans om een ​​kameel elke dag van je leven rijden hebben. Het is zeer waarschijnlijk dat dit een once in a lifetime ervaring zal zijn. Het is een van de coolste dingen om te doen in Egypte.

Vraag naar camel tours in het resort u verblijft inch Ze bieden meestal reeds georganiseerde reizen, en zelfs als ze dat niet doen, kunnen ze helpen je iemand die dat doet vinden. Houd in gedachten dat Egyptenaren zoals te onderhandelen, zodat u niet hoeft te stemmen met de eerste prijs die u worden aangeboden, vooral als je gaat op een prive-tour. De prijzen voor groepen zijn meestal stevig ingesteld.

Kleden in lichte kleding en breng een zonnebril, zonnecrème, een grote hoed en water. Zorg ervoor dat je erachter te komen hoe diep de woestijn in de tour gaat, wat u hoeft alleen maar de woestijn, terwijl anderen je veel verder. Heb je kameel niet ergeren, kan het uit te spugen op je. Houd in gedachten dat je zult ruiken van kameel voor een paar uur daarna. Toch is het allemaal absoluut de moeite waard.

3. Cruise over de Nijl

Een van de heetste dingen om te doen in Egypte is om een ​​cruise op de Nijl boeken. Het is de grootste rivier ter wereld, en cruisen op het is iets wat je zal onthouden voor de rest van je leven.

Cruises duren meestal tussen de drie en vijf dagen en gaan van Aswam naar Luxor. Nijl cruises zijn echt heel populair en kan van alles tussen een cruise op een eenvoudige boot naar een volledige luxe, all-inclusive cruises met zwembaden, spa's en hot tubs. U kunt ook een prive-cruise te boeken als je budget kunt u, en kies de plaatsen die u wilt zien.

De algemene tour laat je de adembenemende Vallei der Koningen, Tempel van Edfu, Kom Ombo en de prachtige Philae tempel in Aswan. Zorg ervoor dat u een insectenwerend middel hoewel brengen, bent u cruisen op de grootste rivier ter wereld, na alle. Ook al zijn er geen gevallen gemeld van malaria op de Nijl cruises, bespaar jezelf uit de hinderlijk gezoem en jeuk bijt.

Voordat u begint met uw reis naar Egypte, zorg ervoor dat je de informatie over de vaccins die u moet nemen. Laat niets bederven uw perfecte vakantie. U kunt de informatie over vaccinaties en medicatie vinden voordat ik naar Egypte op deze link. Gelieve niet te vertellen hoe uw vakantie was en wat uw favoriete ding om te doen was.

Onze selectie