4 beste strandvakanties in Europa

Je kunt niet denken aan een betere vakantie dan een strandvakantie, toch? Bruinen, zwemmen, coctails en plezier. Als u van plan bent uw vakantie in Europa dit jaar - check out 4 beste stranden om het te besteden aan.

4 beste strandvakanties in Europa

1. Ibiza stranden

Ibiza is een eiland in de Middellandse Zee, waar al het plezier gebeurt in de zomer. Het is alom bekend om de hele nacht feesten, verbazingwekkende clubs, grote drukte en luide muziek. Het heeft ook mooie stranden en heel veel activiteiten na te streven.

Aan de andere kant, Ibiza is niet alleen een feesten plaats. Er zijn een heleboel kleine, bijna verborgen, stranden waar u wat privacy kan hebben en genieten van de rust en stilte. Ze zijn meer populair bij de lokale bevolking dan met de toeristen, dus je zou wat problemen het vinden van hen hebben.

Een van die stranden heet Cala d'en Serra en het is gelegen in het noord - oostelijke deel van het eiland. U moet er met de auto, maar je kunt niet alle van de weg rijden, moet je een deel van het door te voet. Het strand zelf is absoluut schitterend en het water zit vol met zeeleven. Breng uw snorkeluitrusting, wil je hier gebruiken. Er is een cafe op het strand waar u een drankje of lunch kan hebben.
Maakt niet uit of u kiest voor de feesten of als u wilt een nogal rustiger vakantie - Ibiza is de plek om te gaan.

2. Sardinië, Italië

Het is het grootste eiland in de Middellandse Zee en het is een perfecte plek voor uw strandvakantie. Het staat bekend als het eiland van de mooie mensen en je zou zelfs kunnen lopen in een beroemdheid of twee hier.

Een bezoek aan Sardinië is niet alleen een strandvakantie, maar biedt u ook een aantal historische bezienswaardigheden. Permanente nederzettingen op Sardinië dateren uit 6000 voor Christus, dus je kunt je voorstellen dat er veel oude ruïnes te zien en een heleboel dingen te leren. Bezoek de Nuraghe Losa ruïnes die dateren uit 15e-13e eeuw voor Christus, of een van de 321 reuzen 'Graves verspreid over het eiland.

Mis niet proberen de lokale keuken, we hebben het een Italiaans eiland hier na alles. Het eten is geweldig en dus is de wijn. Zorg ervoor dat te halen een souvenir of twee om u te herinneren aan uw heerlijke vakantie.

3. Kefallonia, Griekenland

Heb je Captain Corelli's Mandolin gelezen of gezien? Dan moet u gehoord hebben van Kefallonia. Het boek en de film bracht veel nieuwe toeristen naar het eiland en je moet een van hen.

Kefalonia is een van de mooiste Griekse eilanden. Het is vooral populair bij de Italianen, vanwege eerlijke nabijheid van Italië naar het eiland. Het heeft twee prachtige natuurlijke attracties - Melissani's ondergrondse meer en Mytros Beach. De hoofdstad Argostoli biedt een levendig nachtleven, maar ook diverse musea die de moeite waard zijn.

Kefalonia is een van de belangrijkste producenten van olijfolie en je mag absoluut niet al het heerlijke eten dat ze met het bereiden missen. Of het is een eenvoudige Griekse salade of complexere lamsbraadstuk - u zult het geweldig vinden. Maak Kefalonia uw volgende vakantiebestemming!

Bekijk de video hieronder en ervaring Aghia Kyriaki strand.

4. Corsica, Frankrijk

Het is een chique Franse eiland. Veel toeristen komen hier elke zomer naar de mooie kustplaatsen, het warme klimaat, de witte zandstranden en een uitstekende keuken genieten. Check out Corsica voor uw volgende strandvakantie.

Corsica is een meer gerelateerd aan Italië dan naar Frankrijk. De gesproken taal, genaamd Corsicaanse, klinkt meer als Italiaans dan Frans, dus je kunt niet echt verwachten hier een volledige Franse ervaring, verwacht een kruis van twee culturen die je zal bevallen.

De stranden op Corsica zijn gewoon allemaal prachtig en het is onmogelijk om u te vertellen welke te kiezen. Ga overal en zorg ervoor om te verkennen. Er zijn veel kleine, verborgen stranden die een ware hemel op aarde. Het water is warm en het zand is wit, maar de meeste van de stranden zijn zonder een life guard. Gelieve hiermee rekening te houden en voorzichtig te zijn, vooral als u reist met uw kinderen.

Als het gaat om voedsel, zal je verwachten dat de keuken te worden opgebouwd rond zee eten, maar dat is niet helemaal waar. Natuurlijk, ze hebben fantastisch zee eten, maar ze zijn ook beroemd om wilde zwijnen, forel, varkensvlees specialiteiten en kaas. Zorg ervoor dat u de wijnen ook.

Welke strand in Europa die u kiest voor uw vakantie Ik weet zeker dat je zult een geweldige tijd hebben. Als u kiest voor een van deze 4, garandeer ik je wil.

En als u al een van deze plaatsen geweest bent, doe je ervaring te delen.

Onze selectie