5 vakantie pakket checklists

Wanneer u van plan bent om ergens te reizen zijn er bepaalde dingen die je moet altijd mee te nemen. Wees niet een van die mensen die altijd de neiging om iets te vergeten. Begin met het maken pakket checklists. Hier zijn de items die absoluut moeten worden op die lijsten. Check ze uit!

5 vakantie pakket checklists

1. Algemene vakantie pakket checklist

Ongeacht waar u op reis bent, zijn er een aantal dingen die je absoluut moet meenemen. We noemden deze lijst algemene vakantie pakket checklist en hier is wat je moet erin op te schrijven.

Allereerst natuurlijk komt genoeg kleren en schoenen. Het bedrag is afhankelijk van waar je naartoe gaat en hoe lang u verblijft, maar zorg ervoor dat je genoeg ondergoed. Direct na kleren komt persoonlijke hygiëne items zoals tandenborstel, tandpasta en zeep. Als je verblijft in een hotel dat ze waarschijnlijk hebben die samen met shampoos en douchegels, maar ik breng ze altijd, voor het geval dat.

Vergeet niet uw mobiele telefoon oplader (en andere laders die je nodig hebt) en een paar schone handdoeken als je niet zoals het gebruik van hotel handdoeken. Plus, vergeet dan niet een kam (een heleboel mensen vergeten het meestal) en sommige probiotica als je de neiging om te lijden aan maagproblemen. Kleenexes en natte doekjes zijn een must.

Dit zijn de belangrijkste dingen die moeten worden op elke vakantie pakket lijst. Alle andere afhangen van waar je naartoe gaat, hoeveel je blijft, hoe is het weer gaat worden, maar maak je geen zorgen, we hebben extra lijsten voor u.

2. Lake vakantie pakket checklist

Ga je op een weekend in een huis aan het meer en je al hebt ingepakt de dingen van de algemene checklist? Hier is een aantal andere spullen die je nodig hebt om mee te nemen.

Een insectenwerend middel is het eerste - niet ooit naar een meer huis zonder een insectenwerend middel. Uiteraard kunt u deze thuis te laten als het ijskoud buiten, maar houd in gedachten dat muggen hebt maar een warmere dag en dat ze kunnen worden gezien, zelfs in december en januari.

Bovendien, als het meer is geïsoleerd zorg ervoor om meer voedsel te brengen, hetzij bereid, of als je iets kunt koken in het huis zorg ervoor dat je alle ingrediënten te brengen. Als u niet een bezoek het huis vaak, je misschien wilt een insectenspray mee te nemen. Zorg ervoor dat u een zonnebrandcrème te brengen, ongeacht het seizoen, en wanneer het gaan in de zomer neem je zwemspullen.

3. Berg vakantie pakket checklist

Een van de beste dingen die je voor een geweldige vakantie zou kunnen doen is om te reizen naar de bergen. Je moet ook nadenken over de extra dingen die je moet uitvoeren. Dragen altijd warmere kleding wanneer je naar een berg. Zelfs als het in het midden van een hete zomer, kon nachten op een berg behoorlijk koud zijn. Neem altijd zonnebrandcrème als je niet wilt dat zonnebrand.

Als je gaat skiën natuurlijk breng uw ski-uitrusting en extra kleren, want je zult waarschijnlijk nat in de sneeuw. Niet skiën? Zorg ervoor dat het bijhouden van schoenen bij je hebt, want ze zijn veel beter voor het lopen dan gewone schoenen. Als u gevoelig bent voor allergieën zijn brengen wat allergie medicatie en het zou een goed idee zijn om een ​​boek, of een andere vorm van entertainment te brengen. Het weer in de bergen kan heel lastig en je wilt niet vast te zitten in een hotelkamer met niets te doen.

4. Spa vakantie checklist

Je gaat om te ontspannen en te genieten in een spa. Dit betekent dat je niet nodig om een ​​heleboel dingen mee te nemen. Natuurlijk, de dingen van algemene checklist zijn verplicht en je kon ook een iPod of mp3-speler of iets anders kunt u muziek op en een aantal rustgevende muziek te brengen. Na een hele dag van ontspanning, zou het geweldig zijn om gewoon te zitten in uw kamer en luister naar ontspannende muziek leuk. Als je niet een grote muziekfan, zal boek ook geweldig.

Ook sommige allergie medicijnen in het geval u denkt dat u een reactie van een aantal van de producten te krijgen. Breng een badpak en je eigen handdoek voor de sauna. Zorg ervoor dat al uw problemen thuis te laten en alleen maar goede gevoelens en emoties te brengen.

5. Grote stad vakantie pakket checklist

Bent u een grote rondleiding door de stad persoon? Bent u van plan om een ​​grote stad te bezoeken binnenkort? U wilt een geweldige tijd hebben, maar je wilt niet iets belangrijks vergeten? Hier zijn de dingen die je moet hebben.

Breng uw camera, want wil je foto's, en genoeg geld voor alle kosten en wat souvenirs. Als je oorspronkelijk niet uit een grote stad, in gedachten houden dat waarschijnlijk alles in de grote stad is duurder dan in uw woonplaats. Het is een goed idee om een ​​soort van heup of nek tas waar u uw geld en documenten veilig te kunnen houden hebben, je niet wilt overval om uw vakantie bederven.

Een soort reisgids van de stad is verplicht. Je zou kunnen krijgen, hetzij op papier of downloaden van het internet voor uw smartphone. En natuurlijk een kaart, die u niet wilt om te verdwalen. Als je gaat naar een vreemd land, een woordenboek van elementaire zinnen, zoals "ik ben verloren" en "Spreek je Engels? ' zal zeer nuttig zijn. Breng wat trendy kleren om uit te gaan in de avond.

Waar u ook besluit te gaan, zijn er altijd dingen die je nodig hebt om bij je hebt. Het is ook een goed idee om zo veel mogelijk informatie over de plaats wordt u een bezoek mogelijk, zeker als u naar het buitenland reist. Vertrouwd te raken met de gebruiken van het land en leer een paar zinnen in de lokale taal, en u zult uw vakantie beter te maken. Voor alles wat je nodig hebt om te brengen, hebben wij u gezien de vakantie pakket checklists. Nu hoeft u alleen maar te pakken en start uw reis.

Onze selectie