Citaten over reizen deel II

Reizen is minder over het zien van bezienswaardigheden dan is het over het zoeken van uw ziel. (Rachel Denning)

Citaten over reizen deel II

Zeker, reizen is meer dan het zien van de bezienswaardigheden, het is een verandering die gaat over, diepe en blijvende, in de ideeën van het leven. (Miriam Beard)

Als u een reiziger, en niet alleen een toerist op zoek naar de belangrijkste bezienswaardigheden, en foto's te plaatsen op sociale netwerken, krijgt u een beter begrip van de wereld te hebben met elke reis die je maakt.

In het geval u niet zeker weet hoe de toerist en de reiziger verschillen, hier is een goede en eenvoudige uitleg - De reiziger ziet wat hij ziet. De toeristische ziet wat hij is gekomen om te zien. (GK Chesterton)

Grote Lao Tzu zei een soortgelijk ding - "Een goede reiziger heeft geen vaste plannen en is niet aandachtig bij het ​​aankomen."

Een van de aangenaamste dingen in de wereld gaat op reis, maar ik ga graag door mij. (William Hazlitt)

Voor sommige mensen, voor de meeste mensen, het is moeilijk voor te stellen die alleen reizen. Ik zeg het is veel moeilijker om te reizen met iemand anders.

Ik heb ontdekt dat er niet is geen zekerder manier om erachter te komen of je het leuk mensen of je haat ze dan te reizen met hen. (Mark Twain)

Reizen is de beste manier om erachter te komen of je geschikt of niet iemand zijn. Als het gaat om koppels, ik denk dat huwelijksreis dient te gebeuren voordat de bruiloft. Het moet een verplichte test voor mensen te zijn, alvorens te zeggen 'ja'. En u bent niet toegestaan ​​om te verblijven in 5 sterren maar gaan kamperen plaats.

[Zijn] houding ten opzichte van toeristen had in de loop der jaren verhard. Hij was zeker dat de meesten van hen waren perfect gezond en rationeel toen ze thuis waren, maar er was iets over hoe een toerist die hen beroofd van hun gezond verstand was. (Geoff Nicholson)

Meisjes gegaan wild, jongens gek. Klinkt bekend? Florida of Cancun voorjaarsvakantie. New Orleans Mardi Gras. Mensen hebben de neiging om 'iemand anders' weg van huis te zijn. Ik hou van de manier waarop dat reizen maakt ons zien verschillende kanten van onszelf. Het maakt ons onszelf te zien in verschillende omstandigheden. Het doet ons beseffen hoe we ons verhouden tot de wereld. Toch zou ik zeer bezorgd als mijn leven in het buitenland zou mij presenteren met een aanzienlijk ander gezicht in de spiegel.

Ik hoef niet te reizen overal wild te zijn, als ik daar zin in heeft. Het kan u verrassen, maar wat in Vegas gebeurt, blijft nooit in Vegas. Je mee naar huis met je mee. Het wordt het deel van je levensverhaal.

Wanneer u op reis bent, je bent wat je bent daar en dan. Mensen hoeven niet je verleden te houden tegen je. Geen van gisteren op de weg. (William Least)

Het bovenstaande citaat kan ook de reden waarom sommige mensen handelen 'vreemde' bij het reizen zijn. Ze voelen zich net bevrijd (op verschillende manieren).

Er zijn nadelen van reizen ook. Reizen is de ruïne van alle geluk. Er is geen te kijken naar een gebouw hier na het zien van Italië. (Fanny Burney)

Ja, kunnen sommige reizen voel me zo goed, dat we niet willen ooit vertrekken.

Als je naar huis gaat na de vakantie en je merkt dat je bang het leven dat je leidt, te heroverwegen wat je doet. Al mijn mooie tochten leven in mij. Ik ben gemaakt van alle avonturen die ik heb heb ondergedompeld inch En, het kan komen als een verrassing voor sommigen van jullie, maar zelfs de minder dan mooie reizen komen nog steeds om mijn leven te verfraaien.

Ik kan herbeleven en genieten van al het sprankelende momenten dat ze weg zijn. De minder aangename degenen die ik niet vaak herinneren. Zij kunnen eenvoudigweg niet bederven mijn huidige.

Ik stel voor dat je jezelf trainen om te leven volgens de volgende regel - Stop met zorgen te maken over de gaten in de weg en het vieren van de reis! (Fitzhugh mllan)

Onze selectie