Duiken in straat eten

Het neemt echt de dappersten onder ons in te schepen op straat eten. Er zijn een aantal voor de hand liggende bezwaren van frisheid en netheid bij het verkrijgen van uw maaltijd van alles met wielen. Echter, als u voorbij de Russische roulette van het voedsel wereld, je bent bijna altijd in voor iets echt heerlijk.

Duiken in straat eten

Een gemiddeld ongeveer 2,5 miljard mensen eten straat eten op een dagelijkse basis.

Er is iets meer intiem en exotische om de ervaring, in vergelijking met uw gemiddelde reis naar een drive-through. Duizenden toeristen nemen de reis jaarlijks aan Verkoper van het Voedsel Alley beleven in Nanchang, China. Hier honderden en honderden straatverkopers verzamelen op een locatie die alles verkopen van noedels tot gefrituurde krekels. De ervaring is luid en chaotisch, maar zeker een van de culinaire bucket list.

Een andere ongelooflijke vendor ervaring? Reizen naar bijna elk deel van Mexico en u zult ontdekken dat het vinden van een goede maaltijd niet altijd je ogen, of je neus, maar je oren te betrekken. Straatverkopers in Mexico zijn uniek in de manier waarop ze zichzelf aankondigen door middel van hoorns, fluiten, en klokken. Het gaat om het punt waar de lokale bevolking weet precies wat voedsel is in de buurt op basis van het geluid dat ze horen. Reizigers moeten gewoon het geluid van een piepende hoorn te volgen om een ​​aantal van de meest verse gebakken brood verkrijgbaar ervaren.

Duiken in Street Food (via www.stolaf.edu)

Al met al, het is het risico waard.

De meeste van deze maaltijden werden bereid thuis, in iemands keuken, met behulp van zeer traditionele kooktechnieken, dat is waarom het heeft meestal de "momma's keuken" gevoel. Hoewel veel restaurants bieden wat ze geloven toeristen zullen genieten, voedsel leveranciers bieden maaltijden die meer traditioneel voor hun cultuur. Dus als je plan is om jezelf volledig onder te dompelen, bijten de kogel en genieten van enkele straat eten. U kunt ons later dankbaar.

Lekkerbekken vrachtwagen bijeenkomsten

Als u op zoek bent naar iets een beetje meer gastronomische, kijk op de tientallen Gourmet Food Truck bijeenkomsten gebeurt in sommige steden. San Francisco biedt een food truck proeverij ervaren elke dag van de week met "Off the Grid". Ga gewoon naar de website en het bijhouden precies waar de bijeenkomst zal plaatsvinden afhankelijk van de dag van de week. Het eten is eclectisch van sushi tot insecten bedekte tostadas.

In Prospect Park, New York is er een soortgelijk evenement dat vindt elke derde zondag van juni tot oktober. Enkele van de beste voedsel vrachtwagens de stad opdagen op dit evenement, dus als u op zoek bent naar de perfecte New York hot dog, is dit de place to be.

Duiken in Street Food (via thegrindstone.com)

Als je in Chicago, kijk op de Food Truck Food Court in Grant Park. Nieuwe vrachtwagens worden toegevoegd aan de scène bijna elke week, dus je bent zeker altijd iets nieuws te vinden.

Geniet van uw riskante foodie kant, en ervaar iets groots voor uw portemonnee en uw smaakpapillen. U zult genieten van de enige een van je vrienden om te weten waar de beste Thaise noedels in de stad te vinden. Vervolgens delen de ervaring met hen!

Onze selectie