Eet, bezoek bezienswaardigheden, en opnieuw te eten - gerechten in Italië

Italië kan zijn voor de liefhebbers. Maar Italië is zeker is voor fijnproevers. Denken dat pizza en pasta betekenen Italiaanse keuken is hetzelfde als denken dat de Europese voedingsmiddelen gelijk McDonalds. Toch, dat is wat is het meest populair in het buitenland.

Eet, rondkijken, en eet weer en # 8211; gerechten in Italië

Het is europa waar we dingen groot, maar het is in Italië, waar Nutella in een zeer grote pot komt vaker voor. In Italië, Nutella smaakt beter (geen geharde olie). In Italië, ze verspreiden parmegiano Regiano over pasta en vele andere maaltijden ook. In Italië olijfolie gebruiken ze. Ze eten en zelfs meer ze genieten van kaas en wijn. Ze eten pasta. Ze eten het elke dag. Ze eten het twee keer per dag. En dat is nog maar de eerste plaat.

Ze eten salades en fruit. Ze verspreiden oregano en basilicum op hun bord. Ze niet geobsedeerd suikervrije en vetvrije producten, en nog steeds hun vetpercentage gemiddeld is veel lager dan de Europese, waar we optellen elke calorie.

Ze zeggen dat mediterrane dieet is gezond. De sleutel is diversiteit.

Koffie gemaakt precies goed

Italiaanse bars zal u niet bieden verschillende soorten koffiebonen. Toch kunt u uw kopje koffie in verschillende combinaties. Als je zegt gewoon koffie, of Caffè, krijg je espresso. De sterkere versie met dezelfde hoeveelheid koffie, maar minder water wordt genoemd Caffè ristretto. Het tegenovergestelde, met meer water dan normaal Caffè is Caffè lungo. En als je nog meer water toe te voegen krijg je Caffè europeano. Het is zo groot als ze in Italië, kopen nog steeds veel minder dan wat we in de Staten zou krijgen.

Als je een scheutje melk in een van de bovenstaande combinaties toe te voegen, wordt het genoemd macchiato. Maar als je wilt koffiedranken met melk, dan is uw keuze is beroemd schuimige cappuccino (ze dienen het ook zonder schuim, senza schiuma maar wat is het punt, ik vraag me af), Caffè latte en Latte macchiato.

Espresso wordt geconsumeerd na een maaltijd. Limoncello, een drank gemaakt van alcohol, citroen schillen en suiker, en grappa, gemaakt door het destilleren van druivenschillen nadat het sap is geperst uit hen voor wijnbereiding, worden ook meestal geserveerd na een maaltijd als hulpmiddel bij de spijsvertering.

U kunt koffie en alcohol samen. Gewoon vragen voor een caffè corretto.

Er is niet veel te zeggen over wijn in Italië. Het is wereldfaam. En haar wijngaarden zijn vaker wel dan niet in het midden van een prachtig landschap, zodat het nemen van een tour terwijl in Italië is geen slecht idee.

Pasta al dente

Zoals de taal en cultuur, eten in Italië verschilt per regio. Bijna elke stad en regio heeft zijn eigen specialiteiten. Nog steeds, in alle delen van Italië, het ontbijt is zeer licht. Vaak gewoon een soort van koffie met een gebakje meestal gevuld met jam, slagroom of chocolade. In feite is er geen zout voedsel gegeten voor het ontbijt.

Italianen hebben een uur gereserveerd voor het eten hun lunch. Het diner is over het algemeen genomen laat. Sommige restaurants serveren geen diner vóór 08:00.

Italiaanse bars in het centrum van de grote steden meer in rekening brengen als je drinkt of eet zittend aan een tafel en zelfs meer als de tafel buiten.

Als je een drankje bestelt u eerst naar de kassier en betalen voor wat je wilt. Dan is de ontvangst geven u met de barman en ontvang geserveerd.

Grote tip is nooit in Italiaanse restaurants verwacht, maar je moet ook niet de service die je in Europa verwachten. In Italië mensen liever met rust gelaten worden wanneer de consumptie van hun maaltijd.

Italiaanse pasta is verkrijgbaar met een groot aantal sauzen, maar het wordt geserveerd met veel minder saus dan in Europa. Dit is, voor een deel, omdat de pasta in een restaurant wordt meestal beschouwd als de eerste cursus, niet een maaltijd op zich. Maar ook, zoals mijn Italiaanse vriend zegt, ze willen pasta. Ze willen niet te veel van de dressing om het eruit ziet als een soep, minestrone, goulash.

Wat zou u vandaag willen? Spaghetti, fettuccine, rigatoni, penne, farfalle? Italianen mogen gaan van de ene vorm naar de andere, maar het is altijd pasta. Elke dag. Twee keer per dag. Pasta wordt gebruikt als primo Piato, als de rest van de wereld, kunnen ze nog steeds antipasto, hoofdgerecht (tweede Piato) en dessert. De beroemdste dessert buiten Italië is tiramisu (Tira-mi-su betekent pick-me-up), Italiaanse cake gemaakt met koffie, mascarpone en lange vingers (soms rum) met cacaopoeder op de top.

De meest authentieke, originele pizza is gevonden in Napels. Het heeft een dikke, zachte korst (maar niet zo diep gerecht Chicago style pizza), terwijl de Romeinse ene is veel dunner en crustier.

U kunt een stuk pizza te krijgen op elke hoek in de Italiaanse hoofdstad. U kiest het stuk pizza je wilt, ze zet het op de weegschaal en vertellen u de prijs. Spinazie en gorgonzola is mijn nummer een keuze.

In Italië kunt u bijna 800 soorten kaas, waaronder de beroemde Parmigiano Reggiano, te vinden in Europese supermarkten kunt u Italiaanse worstjes wat betekent dat ze een aantal specifieke kruiden vinden. In Italië kun je proberen meer dan 400 soorten worst. OK, zou je heel wat tijd daar te blijven, om te proberen ze allemaal.

Gelato meer gelato

Als je ooit hebt bezocht Italië, hebt u waarschijnlijk ervaren romige, heerlijke gelato. Gelato is gewoon het Italiaanse woord voor ijs, toch? Verkeerde. Gelato is ijs, maar het is niet alleen een gewone ijs. De intens van smaak Italiaanse creatie is gemaakt met een groter aandeel van de melk tot crème, en het minder vet bevat. Het is langzamer dan slagroom ijs, resulteert in een dichtere structuur. Tot slot, terwijl ijs wordt geserveerd bevroren, gelato wordt meestal geserveerd op een iets hogere temperatuur. Dat verklaart waarom het smelt zo snel en meer dan eens had ik het op mijn shirt.

Het zou gemakkelijk zijn om het leven door te brengen op de Italiaanse keuken zijn. Vooral als iemand anders is koken voor mij. En kruiden het met liefde.

Eet, liefde, dan eet wat meer. Nog een bolletje gelato?

Voor mij, meer Nutella, alstublieft.

Of misschien gelato. Nutella gelato.

Onze selectie