Films in te pakken voor een vlucht

Gaan op een lange vlucht en brengen van uw laptop? Hoe voel je je over het inpakken van een film, of twee, om uw vlucht korter en interessanter te maken? Hier zijn mijn suggesties.

Films in te pakken voor een vlucht

Vergeet niet om de hoofdtelefoon te pakken ook. Je moet niet echt veel last van andere passagiers met de film die u wilt bekijken. Ook, zorg ervoor dat je de ondertiteling als je wilt een vreemde film te kijken, kun je niet echt te downloaden op het vliegtuig. De films die u zult inpakken vooral zal afhangen van uw film smaak, maar hier is mijn mening over de kwestie.

1. Geen vliegtuig rampen

Het ergste wat je kan pakken voor een vlucht is een film over een vliegtuig ramp, vooral als je over het algemeen vliegangst. Er is absoluut geen reden waarom je moet dit doen voor jezelf en niet - u zult niet je vliegangst te overwinnen door het kijken naar een vliegtuig ramp film op een vlucht.

Vergeet over Final Destination, Snakes on a Plane of zelfs Flightplan. Ongeacht hoe goed een vliegtuig ramp film zou kunnen zijn - breng het niet op uw vlucht.

2. Spotprent

Als je reist met uw kinderen een cartoon is gewoon het ding dat je moet hebben in je tas. Uw kinderen zullen krijgen onrustig op een lange vlucht, en de beste manier om hen te kalmeren is om hen te laten kijken naar een tekenfilm. Als je niet reist met kinderen - goed er is niets mis over het kijken naar een tekenfilm, is er?

Mijn persoonlijke favorieten zou worden Hoodwinked, Hoe tem je een draak, Rio, Despicable Me en Ice Age (alle drie delen). Al deze zal je meer dan een uur van veel plezier op uw vlucht te geven.

3. Een ontspannende komedie

Als het gaat om films, zou ik zeggen dat de beste keuze voor een vlucht van een ontspannende komedie zou zijn. Een soort van een easy going film die u zullen helpen om te kalmeren, maakt de tijd gaan sneller, en zal je niet emotioneel gevoel.

Romantische komedies zijn ook een goede keuze voor een vlucht, maar ze zijn niet mijn persoonlijke favoriet. Ik zou inpakken, bijvoorbeeld, The Hangover, Asterix en Obelix (vereist ondertiteling, het is in het Frans), Geschiedenis van de Wereld: Deel I (een oude, maar een heel goed) en Monty Python.

4. Een spannende thriller

Er is niets zo interessant als een goede thriller, met slechts een vleugje mysterie. Uw vlucht zal literaire vliegen, als je pak een paar thrillers om naar te kijken. Het enige probleem met thrillers is dat ze kan echt goed, maar ook echt slecht. Ik zou zeggen stok met mensen die je al hebt gezien, en zou graag weer te zien in plaats van experiment.

Sommige van mijn favoriete thrillers zijn: Silence of the Lambs, Zodiac, The Prestige, Sherlock Holmes, Black Swan en Millennium Trilogy (Een Meisje Met een Dragon Tattoo, The Girl die met vuur speelde, The Girl Who Kicked de Hornet's Nest - vereisen ondertitels, de films zijn in het Zweeds).

5. Een documentaire

Elk meisje heeft een documentaire ze al uit te stellen voor een lange tijd. Nou, gebruik uw vlucht en tenslotte kijken. Ik wil niet suggereren dat u een documentaire van criminaliteit, of bendes, van het land waar u op reis bent om te kiezen. Hoewel het goed is om te worden geïnformeerd, zou het de beste keuze voor een vlucht niet. Doe dat eerder.

De documentaires Ik hield: Religulous (kijk alleen als je niet beledigd door ridiculiseren van religie), Hoe TV Verwoeste Your Life (verken de lijn tussen het echte leven en TV), Goya: Crazy Like a Genius (een documentaire over de Spaanse schilder Francisco Goya), Tesla: Master of Lighting (een documentaire over Nikola Tesla) en Mysterie van de Romanovs (een documentaire over Russische mysterieuze koninklijke familie).

6. Sitcom

Misschien wel het beste idee, als het gaat om verpakken iets om naar te kijken op een vlucht, is om een ​​DVD van uw favoriete sitcom inpakken. Het is beter dan een film om twee redenen. Het is verdeeld in episodes, dus als je moe na een half uur, je kunt gewoon stoppen met kijken, en later doorgaan. Het biedt veel meer materiaal dan een film doet - dus het is geweldig voor lange vluchten.

Er zijn tal van sitcoms ik hield en liefde, maar deze hebben tot mijn top 5 zijn: House MD, The Third Rock van de Zon, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother en Game of Thrones. Welke van deze heb je op DVD, zal een perfecte keuze voor een vlucht zijn.

Dit zijn slechts mijn suggesties. Natuurlijk, als je niet van een van hen, moet je niet te pakken voor een vlucht. Het algemene idee is om dingen die je zal ontspannen, en maak je de tijd sneller voorbij te brengen. Ik wil graag horen wat uw favoriete films op een vlucht zijn.

Onze selectie