Hoe in te pakken voor een zomer weekendje weg

Het plannen van een korte vice buiten de stad? Je wilt niet te worden geplakt met een heleboel bagage, dus leren hoe je pack voor dergelijke uitjes Smart!

Hoe in te pakken voor een zomer weekendje weg

Een van de sleutels tot een zorgeloze vakantie is eenvoudig, licht bagage. Dit is niet zo gemakkelijk te doen - dames dan pak de hele tijd en niet veel van hen ooit gebruik alles wat ze te pakken. Als je het verlaten van de stad voor een kort weekendje weg, hier is wat in te pakken om uw bagage licht en adequaat te houden:

1. Beauty essentials

Uiteraard, beauty essentials zijn een must. Nu, het probleem komt wanneer je moet beslissen wat de essentie zijn. Hier zijn de producten die u moet niet verlaten zonder:

  • Getinte moisturizer: het is een drie-in-een product: het geeft je wat kleur, hydrateert je huid en beschermt tegen de zon. Vergeet niet om een ​​sunblock crème voor je lichaam te brengen.
  • Waterproof mascara: natuurlijk, je gaat naar een mascara nodig, en de waterdichte daarvan gaan langer mee en hebben minder kans op vlekken
  • Een leuke alledaagse lip-gloss en een nachtelijke moordenaar lipstick.
  • Een lichaam vochtinbrengende crème, deodorant, een vochtinbrengende nachtcrème en een make-up remover, en een tandenborstel en tandpasta.
  • Dingen moet u mogelijk ook bent nagellak remover, een nagelvijl en make-up remover pads. Wilt u wellicht ook een soort van bescherming tegen insecten lotion te brengen.

2. Confectie-

Kleding verpakken - dit is waar de dames gek! Natuurlijk, je hebt geen idee wat je voelt als het dragen, maar probeer slim te zijn en plan uw outfits voor vertrek. Jurken zijn geweldig reisgenoten omdat ze zelfvoorzienend, zodat u niet hoeft te koppelen met andere items.

Andere items die je zou kunnen brengen zijn skinny jeans en simpele tees - neutrale maar stijlvolle items die je zou kunnen dragen voor elke gelegenheid. Vergeet niet uw badpak en flip-flops als je gaat naar de zee of een kuuroord!

Als het gaat om schoenen, hoeft u niet meer dan twee paar nodig - eenvoudige en comfortabele ballerina's voor reizen, wandelen en opknoping rond en een paar wiggen voor de uitgaansavonden. Het beste ding om te doen is om het simpel te houden - breng items die u gemakkelijk kunt mixen en matchen.

3. Accessoires

Je hoeft niet te veel accessoires nodig voor een weekendje weg. Zorg ervoor dat je je favoriete zonnebril om uw ogen en de gevoelige huid te beschermen om hen heen, een stijlvolle zomer hoed om je haar en gezicht en enkele sieraden en een koppeling te beschermen als je van plan bent uit te gaan.

Onze selectie