Hoe je de beste Hawaiiaanse eiland kiezen voor een bezoek

Miljoenen mensen reizen naar Hawaii per jaar. Ze hebben allemaal verschillende meningen over welke Hawaiian Island is de beste om te bezoeken. Het hangt vooral af van zowel je budget en voorkeuren. Er zijn een paar dingen te letten bij het kiezen van de beste Hawaiiaanse eiland om te bezoeken en hier zijn ze dan.

Hoe je de beste Hawaiiaanse eiland kiezen voor een bezoek

Ik moet vermelden dat alle eilanden zijn geweldig en je zult elk en ieder van hen houden. We hebben allemaal verschillende meningen en dingen die we willen, maar toch wil ik u enkele algemene tips over het kiezen van een Hawaiiaanse eiland die het beste bij u past te geven. Check ze uit.

1. Uw budget

Als je niet een van die weinige gelukkigen die geen behoefte hebben te maken over hoeveel ze zullen besteden, uw budget is waarschijnlijk de belangrijkste factor bij het reizen. Maar laat me je vertellen meteen dat een reis naar Hawaï is niet goedkoop. Toch kun je wat geld besparen op huisvesting en op eten als je goed kiest.

Lanai is de meest luxueuze Hawaiiaanse eiland, dus als geld geen factor is voor u, hoofd recht daar. Aan de andere kant, als je nodig hebt om op te slaan, misschien Oahu is de juiste keuze voor u. Elk eiland kan meer of minder duur zijn, afhankelijk van wat u wilt doen en waar u wilt verblijven. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk informatie te verzamelen als je kunt voordat u uw reis begint. Organiseer jezelf in de best mogelijke manier.

2. Uw belangen

Kies een Hawaiiaanse eiland om te bezoeken op basis van de dingen die je graag zou willen doen. U kunt op zoek naar ontspanning en genieten in de zon, of een of andere vissen, duiken, surfen, of misschien iets anders.

Als je van mooie stranden, het heldere water en de warme zon - goed, kiezen welke je wilt, ze hebben allemaal grote stranden en geven u een kans om te zonnebaden. Voor een geweldig nachtleven, evenals surfen, snorkelen en alle andere vormen van waterpret - kies Oahu. Het is de thuisbasis van de beroemde Honolulu en Waikiki stranden, evenals Pearl Harbor en Sea Life Park. Er zijn veel winkels en goede restaurants, dus je bent zeker om het daar te genieten.

Voor al degenen die in de natuurlijke schoonheid en ongerepte natuur, de Big Island en Kauai zijn de plaatsen om te bezoeken. The Big Island is de thuisbasis van 's werelds meest actieve vulkaan evenals de hoogste berg ter wereld, gemeten vanaf de oceaanbodem. U kunt een helikoptervlucht boven de Kilauea Crater boeken en genieten van het prachtige uitzicht over de warme zee van lava bakken naar beneden. The Big Island biedt ook unieke zwarte en rode zandstranden.

Kauai is het eiland van ongerepte natuurschoon, zeldzame flora en mijlen van mooie zandstranden. Het is de thuisbasis van de verbazingwekkende Emerald Cliffs, beroemd om zijn wandelpaden evenals honderden adembenemende watervallen.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar rust en stilte en willen nog steeds naar Hawaii te bezoeken, kiest Molokai voor uw bestemming. De zogenaamde "Hidden Island" is de minst commerciële eiland Hawaii. Het is nooit druk en het is ideaal voor een rustgevende vakantie, maar het is verre van saai. U kunt genieten van een aantal opperste wandelen of zelfs muilezel afrijden van enkele zeer steile kliffen. Vissen is ook een optie hier. In de avond, zal er geen publiek of ruis zijn en u in staat om te rusten en te genieten van het eiland zal zijn.

3. "Maui geen ka oi"

De zinsnede uit deze kop is heel vaak gehoord op het eiland Maui. Het betekent "Maui is de beste" en dat is de reden waarom Maui is het krijgen van een speciale plaats in dit artikel.

Ze noemen het "de Valley Isle" alsook "de Magische Eiland". Maui vervult meestal de behoeften van elke reiziger, dat is waarom het is een van de meest bezochte eilanden van Hawaï. Het is ook een van de top huwelijksreis bestemmingen in de wereld - dus, als je een pas getrouwd, kijk dan niet verder.

Maui is de perfecte balans tussen de menigte en de drukte van de stad vindt u in Oahu, en de kalme en rustgevende landleven, kenmerkend voor de Big Island, en Kaui. Het heeft voor ieder wat wils. Voor wie op zoek is naar een avontuur, is er snorkelen, walvissen kijken, surfen en vele andere activiteiten. Romantische zielen kunnen kiezen om te kijken naar een zonsondergang vanaf een boot, en voor gezinnen met kinderen - de Maui Ocean Center werd uitgeroepen tot een van de beste Hawaiian attracties voor families.

Ongeacht wat u zoekt, kan Maui te bieden. Voor meer informatie over alle geweldige dingen die je kunt zien en doen in Maui, bezoek de officiële pagina van het eiland op www.gohawaii.com. De website biedt ook informatie over al de andere eilanden. Check it out voordat het plannen van uw reis.

Hawaï is zeker mooi. Welk eiland u ook kiest om te bezoeken, heb je een geweldige tijd. Als u nog steeds besluiteloos, bezoek deze link. De site biedt u een reeks van 24 vragen die je moet beantwoorden om de ideale Hawaïaanse eiland kiezen voor een bezoek.

U kunt gemakkelijk een budget vakantie om zelfs de meest populaire bestemmingen op de eilanden, met inbegrip van Honolulu. Hier is 20 redenen waarom je moet van plan om uw volgende vakantie door te brengen in Hawaii en manieren waarop je kunt ze doen op een begroting.

Als u al een van de Hawaiiaanse eilanden hebt bezocht, dan kunt u uw ervaringen delen.

Onze selectie