Hoe maak je een droom honeymoon op een minimum budget loon hebben

Het is al moeilijk genoeg in deze economie om een ​​dak boven je hoofd en eten in je buik. Voeg de extra kosten in verband met trouwen in de financiële mix en je bent zeker om uw verroeren schreeuwen om genade.

Hoe maak je een droom honeymoon op een minimum budget loon hebben

Na een bruiloft, de tweede meest gedroomd gebeurtenis in het leven van een vrouw is haar huwelijksreis. Het wordt op de juiste plaats met de juiste man, het delen van intieme momenten en leuke, nieuwe ervaringen.

Dus, hoe heb je een huwelijksreis voor altijd koesteren als je niet beschikt over een hoop extra geld rondslingeren? Probeer deze vijf budgetvriendelijke opties:

1. Meld je aan voor verschillende korting reizen, vliegtickets of hotel websites

Er zijn vele verschillende websites die geïnteresseerd zijn in het verkopen van je reis-pakketten die u kunt gebruiken voor uw huwelijksreis. De beste manier om de juiste deal voor u te vinden is aan te melden op verschillende sites, zodat je regelmatig e-mails met hun speciale aanbiedingen.

U kunt kijken op Expedia, Travelocity en Orbitz een paar te noemen. En, als je weet waar je wilt dat je huwelijksreis te zijn, kunt u zich ook aanmelden voor sites lokaal naar dat gebied. Bijvoorbeeld, als je wilt gaan naar Cabo San Lucas, Mexico dan kun je misschien aanmelden voor e-mails van Cheapcaribbean.com, of als je denkt Las Vegas, Nevada, kunt u proberen Vegas.com.

Veel koppels worstelen met deze beslissing elk jaar - waarin honeymoon bestemming moet ik halen? Dus hoe kan je het eens op een plaats? Hier zijn een paar dingen.

Als je vroeg genoeg beginnen, heb je genoeg tijd hebt om de vele verschillende kortingen en aanbiedingen die zij aanbieden en rukken een up dat ziet er goed om je te zien. Hoe meer je van plan bent, hoe meer je zult waarschijnlijk redden.

Echter, als je het niet erg om te wachten tot de laatste minuut, kunt u een van de supersaver deals die vereisen vaak reizen binnen de komende dertig dagen. Natuurlijk, loop je het risico niet vinden van een deal je wilt, maar wie weet? U kan een aantrekkelijke optie voor een vakantie plek u niet had overwogen vinden.

2. Vraag naar "honeymoon cash" in plaats van het registreren voor cadeaus

Laten we eerlijk zijn, de dagen van wachten totdat je getrouwd bent om samen te leven, zijn voorbij. De meeste paren hebben samengewoond geruime tijd voorafgaand aan koppeling van de knoop. Dat betekent dat je de meeste van je dagelijkse huishoudelijke artikelen die vroeger het nietje cadeaus voor een nieuw paar beginnen hun leven samen.

Dus, als je alles wat je al nodig hebt, waarom niet gewoon vragen om geld dat u kunt gebruiken om in plaats daarvan in de richting van uw huwelijksreis zetten van het registreren voor cadeaus die je echt niet nodig? Tuurlijk, een zes slice broodrooster dat het brood goudbruin elke keer krijgt is mooi in theorie, maar zou je niet meer voldoening halen uit een droom huwelijksreis met je nieuwe hubby?

Nu, sommigen beweren dat het is een soort van arrogant om te vragen om geld. Echter, ik voor een zou liever krijgen een paar wat ze willen voor hun huwelijk dan om mijn tijd en moeite het uitzoeken van iets dat ze bijna nooit zult gebruiken en niet echt waarderen verspillen.

Trouwens, als iemand een probleem mee, dus wat? Het is waarschijnlijk dezelfde persoon die fout zou vinden met de items die u wilt registreren voor toch. Je moet jezelf die je probeert te behagen vragen - iedereen, of u en uw echtgenoot-to-be?

3. Hier krijg je een part-time "honeymoon job"

Als je echt je hart ingesteld op gaan ergens speciaal en zijn bereid te doen wat nodig is om er te komen, dan kunt u altijd een part-time baan en worden alle inkomens om te zetten in de richting van uw huwelijksreis. Met voldoende kennis, weet je precies hoeveel uur per week je nodig zou hebben om te werken en voor hoe lang je moet genoeg sparen voor de huwelijksreis van uw dromen.

Als je al een hoop werk en u zich zorgen over de uitgaven meer tijd weg van huis, in gedachten houden dat de uitbetaling zal er op het einde. Beeld jezelf naar je vakantie bestemming met de tijd van je leven allemaal omdat je bereid bent om in het werk om jezelf daar te komen waren. Vergeet niet dat het is maar tijdelijk en je gaat naar een betere start van je nieuwe leven samen hebben vanwege het.

4. Akkoord om te luisteren naar een timeshare spiel

Dit is misschien niet nummer een op de lijst, maar als je wilt om weg te komen en wat geld besparen op hetzelfde moment, je moet toegeven dat dit een optie is. Zolang je bereid bent om een ​​paar uur te nemen van uw tijd bent, zult u waarschijnlijk krijg je accommodaties en sommige maaltijden verzorgd voor een paar dagen.

Betekent dit dat u gebruik te maken van hen als u niet van plan om hun product te kopen? Nee, als ze bieden te halen wat kosten voor u alleen voor het luisteren naar wat ze te zeggen hebben en overweegt de mogelijkheid, dan moet je niet schuldig voelen door hen te laten zorgen voor een aantal van uw uitgaven. U moet zich geen zorgen over het nemen van iets dat iemand bereid is te geven.

5. Huwelijksreis zonder een plan

Als je een avontuurlijke echtpaar en zijn niet op zoek naar iets spectaculair of fancy en wil gewoon wat tijd langs elkaar hebben, dan gewoon inpakken van uw auto en beginnen te rijden. Realistisch, er zijn vele dingen te doen en te zien in de meeste elk gebied van de wereld, dus het is niet alsof je ver te gaan van huis naar een geweldige tijd hebben.

Trouwens, als je stoppen bij een hotel voor de nacht en delen met hen die je net getrouwd, ze kan u speciale tarieven of extra attenties alleen maar omdat ze zijn blij voor u. Hoewel het niet een garantie, zijn er nog veel mensen en bedrijven die er zijn die graag helpende handen uit te breiden tot paren die net beginnen.

Soms is de beste vakanties zijn degenen die niet echt gepland. Wanneer ga je over elke dag zonder een agenda, je bent vrij om te doen wat je wilt, die minder stress kunnen zijn en maken zich zorgen over het maken van zorgen dat je waar je hoort te zijn op een bepaalde tijd.

Het punt is dat je een geweldige huwelijksreis kunt hebben zonder het starten van een liefdevol huwelijk in de schulden. Gebruik gewoon een beetje creativiteit en zien wat je kunt verzinnen. Dit is slechts het begin van je prachtige reis. Meer ideeën? Hier zijn ze. Gelieve te delen jouwe in het commentaar hieronder.

Onze selectie