Plekken om te eten in Boston

Wat is het eerste dat je denkt als iemand noemt Boston? En nee, ik wil niet dat je om geschiedenislessen te roepen en vergeet de Boston Tea Party. Ik wil dat je je ogen dicht en laat de geur van het voedsel dat je kon eten in Boston langs komen. Heeft u al proeven van de geweldige zeevruchten op je tong?

Plekken om te eten in Boston

Boston is, als de rest van de New England, het meest bekend voor vis en zuivelproducten. Maar deze zijn lang niet de enige dingen die je kon eten in Boston. Hier is een lijst van 5 restaurants te bezoeken in Boston. Elk bevindt zich in een andere buurt en biedt u een geweldige smaak. Check ze allemaal uit op uw volgende reis.

1. Atlantische vissen, back bay

Atlantic Fish, Back Bay (via articles.boston.com)

Het restaurant Atlantic Fish is alles wat je voorstellen dat een restaurant in Boston zou zijn. Waar de beste verse, zeevruchten sinds 1978, heeft dit restaurant de favoriet voor de lokale bevolking en toeristen, zowel voor vele jaren.

Het restaurant is gevestigd in 761 Boylston Street, en het is geopend 11:30-11:00 en 12:00 op vrijdag en zaterdag. U absoluut moet de bekroonde New England clam chowder en Maine kreeft pot pie proberen. Het restaurant biedt maaltijden voor grote feesten, evenals prive-eetkamers. Het menu wordt dagelijks bijgewerkt en u kunt het vinden op deze link. Niet te missen restaurant Atlantic Fish in Boston.

2. 75 kastanje, Beacon Hill

Gelegen in het adres het zijn naam kreeg van, 75 Chestnut Street, en serveren Europese gerechten voor prijzen variërend van 10€ tot 20€ 75 Chestnut restaurant is een plek die je niet mag missen. Pop-up voor een drankje of een hapje te eten, voldoen aan een aantal vrienden en hebben een geweldige tijd.

Het restaurant serveert verbazingwekkende Europese gerechten, maar het is het meest bekend om zijn handtekening desserts. Zorg ervoor dat u probeert Raspberry White Chocolate Cheesecake brûlee en de 75 Chestnut Sinful Chocolate Trilogy. Controleer de rest van de desserts en het hele menu van het restaurant op www.75chestnut.com. Geen tellen van calorieën in Boston ladies. We zijn hier om enkele zondige genoegens genieten.

3. Ruth's Chris, centrum

Op zoek naar wat palen en hebben een beetje extra geld te besteden? Trek erop uit en rechtdoor naar 45 School Street, en check out Ruth's Crust Steak House.

Het restaurant is een beetje prijzig, maar de meeste van haar klanten het erover eens dat het is elke cent waard. De romantische sfeer en leuke obers zullen hier uw ervaring nog beter te maken. Ruth's Crust Steak House is beroemd om zijn handtekening staken. Ze zijn allemaal gemaakt met de fijnste vlees en overgoten met boter. Vind uw favoriet, en leer meer over het restaurant op deze link.

4. Mrs Jones, dorchester

Mrs Jones, Dorchester (via www.hiddenboston.com)

Dit is een van die kleine verborgen restaurants je meestal hoort over van de lokale bevolking. Het is gelegen in 2255 Dorchester Avenue, de prijzen zijn zeer redelijk en de porties vrij groot. Als u op zoek bent naar een aantal zuidelijke soul eten, is dit een plek om te eten in Boston.

Mrs Jones serveert eenvoudige, maar heerlijke eten. Mensen komen hier voor dingen zoals gebakken kip, varkensribbetjes, worstjes, mac 'n kaas, barbecue en gekonfijte yams. Echter, in gedachten houden dat het restaurant accepteert geen creditcards, dus je zult moeten om contant geld bij je hebt. Zij hebben ook geen alcohol geschonken.

5. Volle Nolle, noordkant

Als je geen tijd om te gaan zitten en een uurtje of meer hebben, op je lunch, kijk op de Volle Nolle sandwich bar. Hier vindt u een aantal van de beste broodjes die je ooit hebt geproefd vinden.

Volle Nolle ligt in 351 Hanover St. De prijzen zijn echt goed (de duurste zijn de gerookte zalm broodjes die zijn 10€), en het eten is geweldig. Zorg ervoor dat u de gegrilde kip sandwich, het is gewoon heerlijk. Als je in de stemming voor een dessert, en bestel een paar chocolate chip cookies. Ze smelten in je mond, en laat je met een smaak zo goed dat je niet zou willen om uw tanden te poetsen na afloop.

Dus, hoe over een hapje te eten in Boston? Vertel me, wat is uw favoriete restaurant in Boston?

Onze selectie