Reizen gemakkelijk gemaakt - 15 tips om uw volgende reis zonder stress

Heb je bijna nooit ergens heen en hebben een grote reis komen zodat je bang dat je iets zult vergeten bent? Of bent u een frequente reiziger die is geweest over de hele wereld meer tijd dan je kunt tellen en je wilt een manier om het minder stressvol vinden?

Reizen gemakkelijk gemaakt - 15 tips om uw volgende reis zonder stress

Travel kan de rustigste persoon om angstig veroorzaken. Het is makkelijk genoeg om de toegang tot wat je nodig hebt als je thuis bent, maar het idee van reizen naar buitenlandse plaatsen waar je niet weet waar alles kan ontmoedigend op zijn zachtst gezegd te zijn.

Hoe meer je voorbereid bent voordat je gaat, hoe beter je bent. Je zult in staat zijn om te vertrekken en genieten wetende dat alles wat u eventueel verzorgen wordt behandeld en klaar om te gaan.

Hoe kunt u er zeker van zijn? Volg deze vijftien tips:

1. Maak een paklijst

Als je blijft gaan door de punten die u moet nemen in je geest, zul je mentaal jezelf uitputten voordat je zelfs vertrekken. En, heb je minder kans om iets te vergeten als je opschrijven. Dus, maak een lijst en breken in twee delen: wat u vooraf kunt inpakken en wat moet worden toegevoegd aan de koffer de dag van vertrek. Op die manier zult u herinneren, zelfs de kleinste dingen die normaal worden achtergelaten (zoals zonnebrillen en tandenborstels). Hier zijn meer tips.

2. Houd proef size artikelen bij de hand

Er is niets erger dan in het midden van de verpakking en het besef dat je niet hoeft kleine flessen uw favoriete shampoo of conditioner bij de hand om mee te nemen. Tuurlijk, kunt u uw kansen te nemen en gaan zonder hen, maar je bent niet helemaal zeker wat voorzieningen uw bestemming te bieden, dus hoe gelukkig je je voelt heeft? U kunt dit hele proces te vermijden als je een paar proef grootte pakketten van uw favoriete items bij de hand houden ten alle tijden. Op die manier, ze zijn er wanneer u ze nodig hebt.

3. Onderzoek het gebied dat je gaat voor het geval je iets nodig hebt terwijl je er bent

Gebruik je internet savvy vaardigheden en controleren wat uw bestemming te bieden heeft. Zo is er een supermarkt vlakbij het hotel in het geval je iets kleins vergeten en moeten opraken en het komen ophalen? Of, is er een wasserette in de omgeving in het geval dat u iets op de enige jurk outfit krijgt dat je neemt en de noodzaak om het snel te laten reinigen? Het is beter om vooraf te weten wat je beschikking heb je als je er bent, zodat je niet scrounging laatste moment proberen om iets wat je nodig hebt.

4. Pak van tevoren

Als je wacht tot de laatste minuut in te pakken en uit te vinden dat uw koffer is te klein, het is slechte tijden voor u. U kunt "spotten inpakken" een paar weken van tevoren om ervoor te zorgen dat je niet probeert om te veel spullen in uw geval proppen. Een extra tip om u te helpen uw kleding beter past is om ze in plaats oprollen van het vouwen van hen. Ze nemen minder ruimte en minder rimpels, het maken van uw strijk baan aan de andere kant veel gemakkelijker.

5. Instoppen wat extra geld in uw portemonnee

Zelfs als je niet denkt dat je het nodig hebt, het verlicht altijd je gedachten een beetje meer te weten dat het beschikbaar is. Luchthaven aankoop van eten en drinken zijn altijd rond het dubbele van wat ze normaal zijn en kan uw cash zappen sneller dan een kikker kan een vlieg grijpen. Ook, zorg ervoor dat je genoeg kleinere biljetten (zoals 5€ en 5€) voor de tip doeleinden.

6. Houd een creditcard ergens anders dan je portemonnee

In het ongelukkige zelfs dat je verliest uw portemonnee of het is gestolen, je bent tenminste niet zonder toegang tot contant geld als je een extra kaart hebben ergens anders. Zet het in een verborgen compartiment in uw koffer of gooi het in een onwaarschijnlijke zak op je make-up tas. Een woord van voorzichtigheid over het gebruik van hotel lock boxen: uiteraard het hotel heeft een sleutel kunnen worden, zodat u het risico dat iemand anders toegang heeft tot uw kostbaarheden heeft zijn lopende. Niet dat iedereen is een dief, maar soms loont het buiten de kaders te denken en stash dingen in onconventionele plaatsen.

7. Maak een kopie van al uw belangrijke documenten

Neem kopieën van uw rijbewijs, creditcard (voor-en achterkant) en paspoort, als u van plan op het nemen van het. Verlaat een exemplaar thuis en neem het andere exemplaar met u. Op die manier als er iets gebeurt, heb je alle informatie voor u om dit te melden aan zowel de autoriteiten en aan de credit card maatschappijen. Ook, als je op buitenlandse reizen en verliest je paspoort, je zult het veel makkelijker om je weg naar huis vinden wanneer je kunt bewijzen wie u bent.

8. Geef jezelf meer dan genoeg tijd om naar het vliegveld

Niets kan uw stress te gooien in overdrive meer dan verontrustend dat je gaat om uw vlucht mist. Wacht niet tot de laatste minuut om te vertrekken. Probeer jezelf te geven een extra 30-60 minuten in het geval u vertragingen of auto problemen.

9. Heb munchies niet vergeten

Soms in de drukte je krijgt niet de tijd om te eten. En, als je honger hebt, je geduld en beleefdheid doen een stap terug naar uw rommelende buik. Immers, kan de bloedsuikerspiegel dieptepunten de aardigste persoon gemener dan een slang te maken. Zorg ervoor dat je iets met u te eten, of het nu een eiwit bar of een trail mix, in het geval dat uw reisplannen ertoe leiden dat u een maaltijd missen. Alle andere reizigers zullen u dankbaar zijn.

10. Hebben een plan "b"

Dingen gaan niet altijd zoals verwacht, dus zorg ervoor dat je een rampenplan. Bijvoorbeeld, als je vriend is die u naar de luchthaven, heeft iemand anders op stand-by in geval van nood opduikt. Of, als uw vlucht is vertraagd en je aankomt op je bestemming later dan u bent verondersteld om, heb je opties beschikbaar zijn en weten hoe je gaat krijgen van de luchthaven naar uw hotel. Hoe minder verrast je hebt, des te vloeiender uw reis te gaan.

11. Zorg dat je uitgerust bent voordat je vertrekt

Als je begint met een minimum aan energie omdat je niet genoeg slaap krijgt, je gaat om gefrustreerd en boos makkelijker als er iets onverwachts opduikt (zie # 10). Tuurlijk, kan het moeilijk om te slapen als je opgewonden of angstig, maar op zijn minst proberen. Op een minimum, wat tijd doorbrengen ontspannen, zodat je niet rond te rennen als een kip zonder kop afgesneden vlak voor uw vertrek.

12. Weet bagage beleid van uw luchtvaartmaatschappij

Bijvoorbeeld, als u uw ticket gekocht en merkte niet de kleine lettertjes die zegt dat je moet betalen voor je carry-on, kunt u uw reis te beginnen op een slechte noot. Of, wat gebeurt er als je geen aandacht te besteden aan afmetingen en daar te komen en ontdek uw carry-on past niet? Op het omgekeerde, ook weten wat ze voor je zal doen in het geval dat uw bagage is verloren of vlucht wordt geannuleerd.

13. Mentaal gaan door uw reis

Loop door je dagen in je hoofd om te zien of er iets uit bij u springt die u moet nemen, maar zou niet normaal denken. Bijvoorbeeld, als je weet dat je gaat om wat tijd buiten een dayvand worden uitgeven het is het regenseizoen in uw bestemming, kunt u ervoor kiezen om een ​​paraplu te nemen.

14. Aim for dicht genoeg

Loslaten van perfectie en "wat als". U kunt proberen om plannen voor eventuele onverwachte omstandigheid die u kunt tegenkomen, maar je zult nooit sloeg ze allemaal. Doe gewoon je best en hebben het geloof dat in het geval er iets gebeurt dat je niet verwacht, zul je het aan de beste manier je kunt.

15. Vergeet niet te ademen

Je bent niet uitvoeren hersenoperatie hier. Uw reis is niet een leven of dood situatie dus zorg ervoor dat je ademt. Aan jezelf al gestresst en gespannen is niet van plan om iedereen te helpen, vooral je. Houd alles in perspectief en vermijd het gevoel van overweldigen dat reizen soms kan geven.

Op het einde, reizen is wat je er zelf van maakt. Maak er een leuke ervaring waar je uitdagingen aan te gaan in de pas en je zult jezelf te vermaken. Maak het negatief en stressvol en je zult het haten elke stap van de weg. Hier zijn meer tips voor stress-vrij reizen.

Dus, wat zal het zijn? De keuze is aan jou.

Onze selectie