Top 3 huwelijksreis bestemmingen all inclusive

Ik weet niet over u, maar ik denk dat wanneer u uw huwelijksreis plannen moet je gaan voor een all inclusive pakket. Ik zou niet willen zorgen te maken over iets op mijn huwelijksreis, ik wil alleen maar te ontspannen en te genieten van het gezelschap van mijn man. Check out deze top 3 honeymoon-all inclusive bestemmingen naar een ander idee voor uw huwelijksreis hebben.

Top 3 huwelijksreis bestemmingen all inclusive

1. Nijlcruise

Als je altijd al wilde gaan op een cruise, maar kon niet echt veroorloven een van die grote luxe cruises langs de Caribische, is er ook iets voor u; boek een all inclusive Nijl cruise voor uw huwelijksreis.

Nijl cruises kan er maar 3 of 4 dagen lang, of laatst zo veel als een paar weken. Afhankelijk van uw budget en hoeveel tijd u kunt besteden aan uw huwelijksreis, er is iets wat je geschikt vinden. Korte cruises gaan meestal door Egypte. Ze beginnen vanaf Aswam en ga naar de verbazingwekkende Luxor. Je krijgt naar de Vallei van de Koningen en prachtige tempels in Aswam zien.

Als het gaat om langere cruises, ze zijn meestal gecombineerde reizen. Je zult, bijvoorbeeld, krijgt een week van cruise en een week in het mooie Hurghada. Voor meer informatie over de Nijl cruises, bezoek Ontdek egypte website.

Als het gaat om de boten, kunt u kiezen voor een eenvoudiger een of een luxe is. De meest luxe boten bieden een all inclusive pakket met luxe spa's, jacuzzi's en hot tubs, Turkse baden, boetiekjes en schoonheidssalons. Het eten is de top van de internationale keuken en accommodatie is een vijf sterren ervaring.

2. Cancun, Mexico


Cancun is een van de favoriete huwelijksreis bestemmingen. Het is een stad in Mexico, gelegen aan de kust van de Caribische Zee en het is meer dan alleen een perfecte plek voor uw huwelijksreis.

Cancun weet wat pasgetrouwde stelletjes nodig heeft en wat uw voorkeuren zou kunnen zijn, zul je iets voor je hier vinden. De meeste paren zouden graag in een rustige, paar vriendelijke plek voor hun huwelijksreis en dat is waar Cancun schijnt. Deze plaats biedt u een all inclusive couples only's.

De meest bekende is The Sun Palace Cancun Resort. Dit is een speciaal ontworpen resort voor alleen paren en het biedt alles wat een pasgetrouwde stel zou willen. Alle kamers zijn voorzien van kingsize bedden en tweepersoons jacuzzi. Bijna alle kamers hebben uitzicht op zee en het resort is gelegen in het zuidelijke deel van de strip, dat is veel rustiger dan het midden en het noordelijk deel.

Hier is echt een goede video preview van Cancun, check it out.

Sun Palace Cancun Resort biedt een verscheidenheid aan kamers, zowel voor rokers en niet-rokers, zodat je kunt kiezen op basis van uw budget en uw voorkeuren. Voor meer informatie over dit fantastische resort, bezoek deze link.

3. Hawaii


Hawaï is iets van een klassieke huwelijksreis bestemming. Duizenden paren kiezen voor een van de Hawaiiaanse eilanden voor hun huwelijksreis. Wordt een van die koppels en breng wat magische tijd in Hawaii.

Elke Hawaiiaanse eiland biedt iets anders, dus je zult moeten om wat huiswerk doen voordat je kiezen welke je wilt bezoeken. Gelukkig zijn er tal van pagina's op het internet die u kunnen helpen met dat. Ik stel voor dat u kijken op deze website naar welk eiland en die toevlucht bij u past beste te vinden.

Bekijk de video hieronder, het geeft je een heel mooi 3 minuten recensie over Hawaï-eilanden.

Hawaii biedt echt een unieke ervaring, vanaf eenvoudige zwemmen in het kristalheldere Stille Oceaan en liggen in de zon op de witte zandstranden, tot het huren van een helikopter en vliegen over een vulkaan. In ieder geval, als u op zoek bent naar een perfecte all inclusive huwelijksreis bestemming, kun je niet verkeerd gaan met Hawaï.

Als u al hebt bezocht een van deze plaatsen, of wilt u een huwelijksreis bestemming all inclusive toevoegen aan deze lijst, voel je vrij om jezelf te uiten in de comments.

Onze selectie