Top 5 vijf redenen om te gaan kamperen deze zomer

Ben jij een meisje uit de stad die nooit een kans om van het buitenleven te verkennen heeft gehad? Je bent dol op je stad levensstijl, maar gaan op een camping trip is altijd op uw agenda geweest? Waarom ga je niet deze zomer proberen?

Top 5 vijf redenen om te gaan kamperen deze zomer

Het is gemakkelijk. Neem je rugzak, een tent en een slaapzak; vinden een aantal leuke outdoor vrienden, met wie je reist, kies een camping en genieten van de natuurlijke schoonheid. Er zijn veel voordelen aan het gaan op een camping reis, en als je eenmaal hebt geprobeerd, zult u waarschijnlijk beslissen om het daarna om te zetten in een jaarlijkse vakantie.

Ik kan u niet beloven dat kamperen uw kopje thee zal zijn, maar het is duidelijk dat je nooit zult weten, tenzij je het probeert. Hier is waarom je het moet doen:

1. Natuurschoon

Vele campings voor tenten en campers zijn soms net buiten de grotere steden, dus het zal niet lang duren voor u om er te komen. Als je een eerste keer camper misschien moet je overwegen om naar die plaatsen.

Aan de andere kant, het stappen in de woestijn is een echte camping ervaring. De uitgaven van uw zomer staren naar ongelooflijke landschap, en slapen in een tent zal u de mogelijkheid om de schoonheid van de natuur te omarmen geven.

Door de mens gemaakte dingen kunnen dan geweldig, want zij vertegenwoordigen de piek van de menselijke creativiteit en inspanning, maar niets te vergelijken met die opvallend mooie ongerepte natuurlijke wonderen.

2. Sterrennachten

Liggend op het gras en staren naar de hemel boven, is een van de belangrijkste redenen waarom je moet gaan kamperen. Je kunt gewoon niet de sterren die helder, en de ware donker van de nacht, in stedelijke en voorstedelijke gebieden te zien. Als je geluk hebt, en kies de juiste tijd van het jaar, kunt u zelfs de meteorenregen.

Kun je je dit: het gevoel van de zachte aanraking van gras onder u, terwijl u naar de mooie donker blauwe palet van de hemel met sterren wordt bestrooid, en luisteren naar het zoete geluid van iemand zacht plukken van hun gitaar op slechts een steenworp afstand?

Vergeet niet om een ​​wens te doen als je een vallende ster.

3. Gemoedsrust

Elke stad meisje heeft wat tijd voor ontspanning. Niets kan je de rust en het comfort van de geest je naar verlangt, zoals een paar dagen doorgebracht in de natuur. Je kunt uitschakelen uw mobiele telefoon, of zelfs beter, als je de juiste plek, zal er geen opvang te zijn, en je kunt gewoon achterover leunen en genieten.

Laat je geest van al dat onnodige mentale stress en angst. Een te worden met de natuur, in slechts een korte paar dagen, zal je een heel andere kijk op het leven geven en het zal je dagelijkse problemen lijken veel minder ernstig en onoplosbaar.

4. Leren overleven in de wildernis vaardigheden

Camping is slechts een kleine onderneming in het wild. Het is echt niet gevaarlijker dan de uitgaven van uw vakantie in een hotel aan de kust. Het is volkomen veilig en er zijn geen griezelige gevaren op de loer van achter de dichtstbijzijnde boom.

Toch, wat tijd doorbrengen buiten moet u een aantal fundamentele, eenvoudige survival vaardigheden te ontwikkelen en te voeden, omdat er niets aan u zal worden geleverd op een zilveren plaat. Het is ongelooflijk hoeveel je leert over buiten koken, het vinden van voedsel, aan te passen aan het gebrek aan hygiëne, het gebruik van een latrine, waardoor onderdak, het bouwen van een brand, uzelf te beschermen tegen insecten, en het doen van al die dingen die je normaal voor lief nemen.

5. Kamperen is betaalbaar

Wanneer we spreken over budget vakantie, een camping trip is zeker de meest betaalbare uitje voor jongeren en gezinnen. Met minder geld kunt u al het plezier dat u zoekt te krijgen, jezelf te leren kennen, hebben hechting tijd met je familie, breng wat quality time met je partner, genieten van de natuur met je huisdieren, krijgen nieuwe vaardigheden en in het algemeen groeien als persoon in elke zin van het woord.

Ze zeggen dat de beste dingen in het leven zijn gratis. Ik weet niet of dat waar is, maar ik weet dat sommige grote dingen in het leven doen komen goedkoop, en kamperen zijn een van hen.

Onze selectie