Top 7 plaatsen om te bezoeken in Californië

Als je mensen vraagt ​​over plaatsen die je moet bezoeken in Californië, zullen ze waarschijnlijk allemaal hebben hun eigen favorieten. Echter, de meeste van hen nog eens op sommige u niet mag missen. Ik geef je een lijst van plaatsen waar ik denk dat zijn een bezoek waard. U mag ze graag, of niet, maar ga niet oordelen totdat je ze een kans te geven.

Top 7 plaatsen om te bezoeken in Californië

Gelegen aan de Amerikaanse westkust, Californië is veruit de meest bezochte staat in het land. Er moet een reden voor zijn, toch? California echt bieden een overvloed van dingen te zien en te doen, en hier zijn mijn top 7 van hen.

1. Los Angeles

Laat ik beginnen met een open deur - je moet gewoon naar LA te bezoeken als je in Californië. Het is de stad van de rijken en beroemdheden, en de "City of Angels." Een centrum van zaken, cultuur, industrie, entertainment, mode, sport en onderwijs en het huis van Hollywood.

Bezoek een van de 841 musea en galeries. Niet te missen een reis naar Hollywood, en zorg ervoor dat je ziet Beverly Hills, Mulholland Drive, Rodeo Drive en de Hollywood Walk of Fame. Boek een reis naar de Universal Studios, en als je wat extra tijd te bezoeken Malibu. Je moet het zien, waarom al de rijken en beroemdheden, kiest u het naar hun huis.

Vergeet niet om te eten. Los Angeles is gewoon vol met restaurants die gerechten uit de hele wereld. U kunt hier alles te proberen - van taco's op een straat staan, tot de meest exquise Franse keuken in een super duur restaurant.

2. San francisco

Een andere grote stad moet je bezoeken in Californië is San Francisco. De thuisbasis van 's werelds beroemde Golden Gate Bridge, en het beruchte eiland Alcatraz, heeft een heleboel dingen te bieden.

Mijn advies aan u is om minstens enkele dagen in San Francisco door te brengen. De stad is echt de moeite waard. Vergeet niet om uw camera mee, en bezoek de top 7 plaatsen in San Francisco.

3. Napa Valley

Slechts een korte rit buiten San Francisco ligt de Napa Valley. Het biedt meer dan 300 wijngaarden, en vele luxe hotels, spa's en restaurants. U zult de lokale bevolking geloven als ze je vertellen dat 'Napa' betekent 'je zult altijd terug. "

Natuurlijk moet je de wijn te proberen. Er zijn een paar van de wijnhuizen die nog staan ​​uit de tijd toen Napa Valley werd opgericht als de wijngaard land - Charles Krug Winery, Shramsburg, Chateau Montelena en Beringer. Een bezoek aan een van hen zal zeker een geweldige ervaring.

U kunt genieten van Napa Valley op verschillende manieren - te paard, in een luchtballon, op een fiets, in een limousine, of zelfs in een glas overdekte trein.

4. Lake tahoe

Gevormd ongeveer 2 miljoen jaar geleden, is Lake Tahoe ligt op de grens tussen Californië en Nevada. Niettemin, het heeft zoveel leuks te bieden, dat je moet bezoeken.

Lake Tahoe is een perfecte plek, voor zowel de winter-en zomersporten. Het heeft vele skipistes, evenals, mooie gouden cursussen. Veel mensen komen hier om te kajakken, en andere milieuvriendelijke watersporten. Er zijn honderden wandel-en mountainbikeroutes rond het meer, evenals honderden restaurants. Wanneer je moe van al het plezier, kunt u een van hen kiezen voor een geweldige maaltijd en een tijd om te rusten.

5. Death Valley National Park

Een van de heetste plekken op aarde, met zomerse temperaturen tot 130 graden F, de Death Valley dankt zijn naam voor een goede reden. Toch, wees niet verbaasd om het leven hier te vinden, er zijn dieren, zoals stekelvarkens en poema's, bijvoorbeeld dat deze plek naar huis te bellen.

De Death Valley National Park beschermt de noord-west hoek van de Mojave-woestijn. Bijna 95% van het uitgestrekte wildernis, en het is de warmste en de droogste nationale park in de VS Je zou kunnen denken dat je niets te zien en te doen hier heb, maar dat is niet helemaal waar. Geloof me, het bezoeken Death Valley is echt een geweldige ervaring.

6. Nationaal park Yosemite

Ja, ik ben een fan van nationale parken - zo aanklagen me. Als je me niet vertrouwt dat het de moeite waard, vertrouwen 4 miljoen mensen die hier komen elk jaar.

Yosemite National Park is een must locatie voor alle natuurliefhebbers, maar ook zien, voor allen die genieten van outdoor sporten. U kunt wandelen, fietsen, schommelen klimmen, raften, en andere watersporten in de zomer, en u kunt skiën in de winter. Het uitzicht is, in ieder geval, prachtige het hele jaar door en natuurlijk niet de beroemde watervallen missen. Voor meer informatie over het Yosemite National Park, bezoek hun officiële website.

7. San diego

Ik zal mijn lijst in het zuiden van Californië af. Ik zou zeggen dat San Diego is een stad die iedereen moet minstens een keer in hun leven te zien. De geboorteplaats van Californië, biedt u veel plezier, vooral als je reist met kinderen.

Mijn twee favoriete dingen over San Diego zijn, de San Diego Zoo, en de Sea World. Maakt niet uit hoe oud je bent, deze twee plaatsen moeten worden gezien. De Zoo is een van de grootste in de wereld, en het herbergt meer dan 4000 dieren. Mis niet de Giant Panda Exhibit, dit is immers een van de slechts 5 dierentuinen in de staten die panda's hebben.

Als het gaat om Sea World, nou ik heb maar een woord voor u - Shamu. Mis niet de fantastische show van de deze orka. Wandel door de Sea World om wat zeedieren van dichtbij te zien, of zelfs proberen om ze te voeden.

Ik weet dat de lijst van plaatsen om te bezoeken in Californië veel langer zou kunnen zijn, maar als ik begin een opsomming van alle dingen, zal dit artikel gewoon nooit eindigen. Toch, aarzel dan niet om me te vertellen over je favorieten, zou ik graag een paar items op mijn "to do" lijst op te schrijven voor de volgende keer dat ik een bezoek aan Californië.

Onze selectie