Top ongewone plaatsen te gaan voor uw huwelijksreis

Een vulkaan, een ondergrondse grot, de bevroren toendra, een jungle trekking en een muzikale tour. Begin uw leven van huwelijksgeluk met een van deze offbeat en verschillende reisbestemmingen.

Top ongewone plaatsen te gaan voor uw huwelijksreis

Als het gaat om romantische uitjes, het is de gebruikelijke verdachten die alle aandacht krijgen: Spanje, Frankrijk en Italië. Ze zijn bekend voor inspirerende geweldige herinneringen opgebouwd uit paella, de Eiffeltoren en gondeltochten, en zijn zeker onvergetelijk voor de sentimentele en aanhankelijk. Duizenden hebben stroomden naar hun straten door de eeuwen heen in de hoop van de bemonstering hun cultuur, charme en ambiance.

Echter, met de nadruk op 3 van 196 landen (en ongeveer 61 kolonies) is een beetje beperkt. Het leven is kort, dus maak het onvergetelijk. Vertrouw niet op standaard nietjes voor uw huwelijksreis bestemmingen; proberen iets vet en anders. Maak uw speciale, once-in-a-lifetime moment dat zich van de rest door het plannen van uw reis naar een van deze off-the-beaten-track-selecties:

Mt. Kelimutu, indonesië

De archipel natie van Indonesië heeft meer dan zijn deel van de pittoreske stranden, gastronomische curiosa, en exotische dieren. Enkele van de meest populaire attracties zijn onder andere fascinerende bezienswaardigheden van draken, ondergrondse tuinen en mystieke krijger dansen. Het is duidelijk dat er tal van redenen om te bezoeken en te zien wat Indonesië te bieden heeft, maar Mt. Kelimutu maakt het op onze lijst voor de vulkaan met drie kratermeren, met elk een andere kleur. Chemische reacties van de vulkaan voortdurend transformeren deze wonderen, waardoor het onmogelijk is om te voorspellen wanneer hun kleur verandert en van wat tint ze zullen zijn. Ze zijn bekend om levendige variaties van blauw, groen en rood sport, maar zijn ook opgenomen om te zetten in wit, zwart en zelfs een chocolade schaduw van bruin.

De fantastische folklore die hen omringt is duidelijk met hun namen, omdat ze worden verondersteld om de laatste rustplaats van overleden zielen zijn. Tiwu Ata Polo, de meest oostelijke meer, vertaalt naar "meer van boze geesten ', terwijl vlak naast het is de diepste van de drie, Tiwu Nuwa Muri Koo Fai, of de" poel van jonge mannen en maagden ". Het meest westelijke meer, Tiwu Ata Mbupu (meer van oude mensen) is een beetje verder weg. Het ligt ongeveer een derde van een kilometer van Tiwu Nuwa Muri Koo Fai, maar alle drie zijn dicht omringd door flora en fauna die uniek is voor Flores, het eiland waar ze worden gevonden op. Een wandeling rond deze delen is een absolute must voor wie op zoek is naar iets vreemds, prachtige en buitengewone.

Puerto Princesa Underground River

De Filippijnen is de tweede grootste archipel land naast Indonesië, maar het is beroemd in zijn eigen recht om zijn ongewone wonderen. De Parel van het Oosten's noordelijke eiland Palawan heeft een aantal van de meest gewaardeerde en gevierde stranden in de wereld, maar het is de ondergrondse grotten van Puerto Princesa, dat onze aandacht gevangen en maakt het een must-see voor uw huwelijksreis vakantie. Het wordt geprezen als een van de New 7 Wonders of Nature, en tot de ontdekking van de ondergrondse rivier van Mexico in het schiereiland Yucatan in 2007, werd gedacht aan 's werelds langste ondergrondse grot systeem. Ondanks het verlies van deze titel, het houdt nog steeds het record voor 's werelds langste bevaarbare ondergrondse rivier route, waardoor het de beste haalbare optie voor mensen op zoek naar een ander soort avontuur.

De Filippijnen zelf is een smeltkroes van verschillende culturen en smaken, te zijn geweest een voormalige kolonie van Spanje, Japan, en Europa, terwijl ze sterk beïnvloed door Maleisische en Chinese handelaren. Dus als u bezorgd bent over het krijgen van rond vanwege taalbarrières, wees maar niet bang, vanwege de multi-etnische mix, veel van de lokale bevolking spreekt Engels vrij goed. Het eiland is een geweldig alternatief voor koppels om plaats te bezoeken dan zijn bekendere tegenhanger, de beruchte party-trefpunt Boracay, want het is een meer ontspannen en afgelegen voor die verlangen privacy en intimiteit. Afgezien van het verkennen van deze opmerkelijke en mysterieuze ondergrondse grot, bevelen activiteiten omvatten snorkelen in een van de meest rijke biodiversiteit koraalriffen in de wereld, eilandhoppen in gerenommeerde kristalheldere blauwe water, en een bezoek aan de weinig bekende, maar toch boeiende Tweede Wereldoorlog museum chroniqueur de Europese en de Japanse bezetting in de Filippijnen. Honger? Heb wat verse zeevruchten in een restaurant gebouwd boven op het water van een mangrove habitat. Locals zweren erbij.

Ittoqqortoormiit, groenland

Niet echt te gek van het strand? Misschien is 's werelds grootste fjord is iets dat een beroep op uw zintuigen. Thuisbasis van 's werelds grootste nationale park, talrijke walrussen, ijsberen, muskoxen, en zeehonden, Ittoqqortoormiit of "Big-House Bewoners 'in Oost-Groenlandse, heeft een verrassende hoeveelheid aan recreatieve activiteiten voor de nieuwsgierige en geïntrigeerd. Maak een wandeling rond het buitenleven, of ski afdaling zijn ongerepte bergen en gletsjers, dan eindigen de dag met een duik in het hele jaar door warmwaterbronnen. De tijd te doden walvissen spotten en ijsberg spotten. Reizen in de Groenlandse stijl via kajak, hondenslee of sneeuwscooter en zien wat de tweede grootste eiland van het land te bieden heeft.

De bevroren toendra van het Noorden maakt de lijst voor het hosten van een van de meest romantische natuurlijke bezienswaardigheden die de mens: de aurora borealis, of meer algemeen aangeduid als " Het noorderlicht ". Vernoemd naar de Romeinse godin van de dageraad (Aurora) en Grieks voor de noordenwind (Boreas), de lichten zijn het hele jaar door voorkomen, maar zijn het meest levendig tijdens de winter en het voorjaar, die in september tot april. Een voortdurend veranderende caleidoscoop van rood, blauw, wit en paars, rond het midden van de Groenlandse kusten staan ​​bekend als een van de meest betrouwbare van dit natuurlijke lichtshow zijn. Vlijen met je geliefde in de warmte van een iglo, terwijl u geniet van het uitzicht in de echt afgelegen en prive wildernis is zeker een unieke manier om het begin van je leven van huwelijksgeluk te vieren.

De amazone, zuid europa

De grootste en meest soortenrijke regenwoud in de wereld, de Amazone omvat acht landen in verschillende hoeveelheden, met de meeste van dien vervat in Brazilië en Peru (variërende graden kan ook worden gezien in Bolivia, Ecuador, Colombia, Venezuela, Guyana, Suriname, en Frans Guyana). Het is het laatste toevluchtsoord voor duizenden dieren, waaronder roze dolfijnen, jaguars, en een veelheid van pijlstaartroggen. Veel van deze wezens die zowel fel en boeiend kan gezien worden via jungle tochten en rondleidingen aangeboden het hele terrein. Er zijn ook verschillende most als het gaat om genieten van de Amazone, neem een ​​reis langs de beruchte rivier die zijn naam deelt, of zwemmen in een van de gerenommeerde meren bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat een van de belangrijkste festivals in de regio, maar ook zien. Manaus 'boi festival in juni vitrines kleurrijke parades en bull-centered gebeurtenissen, terwijl Peru Iquitos City heeft de San Juan festival dat hulde aan St. Johannes de Doper. Hier kunt u de lokale lekkernijen te proeven van Juanes en tacacho tijdens het bijwonen van haar geanimeerde stoet langs de rivier.

Als u en uw partner zijn op zoek om weg te komen van het moderne leven en zijn milieubewuste bewoners, dan is dit de perfecte vakantie voor jou. De meeste accommodaties hebben geen elektriciteit en zijn gebouwd met milieuvriendelijke materialen om de impact op het lokale milieu te minimaliseren. Het weer in de Amazone is altijd warm, vochtig en regenachtig, dus een bezoek is het hele jaar door mogelijk. Sommige woningen die verder naar het zuiden zijn, (vooral in Bolivia en Peru), hebben nattere seizoenen van december tot april (overigens, tours zijn ook minder druk in deze tijd), terwijl de rest van het jaar is een beetje meer dorre in deze delen.

Met zijn exotische uitstraling en tropische variëteit, de Amazone maakt onze lijst als een definitieve aanbeveling voor een ongebruikelijke maar opmerkelijk bestemming voor uw huwelijksreis.

Cuba

Comfortabel genesteld in het kruispunt van het Caribisch gebied, Cuba is gastheer voor beroemde zout-water lagunes, werelderfgoed steden en bezienswaardigheden, en de geliefde natuurlijke attracties. Het is beroemd om sigaren, het communisme, en cocktails, maar dit eiland land maakt de lijst om zijn overvloedige en bomvol melodische scene. Een favoriet onder muziekliefhebbers overal, luisteren en leren over de verschillende stijlen van Afro-Cubaanse, Cubana bolero, Klassiek, Jazz, Trova, Danzón, Salsa (plaatselijk bekend als Timba ), en de Zoon tijdens uw reis naar de parel van de Antillen.

Er zijn een veelheid van plaatsen uit te checken, maar er zijn belangrijke locaties om kennis te nemen van de lokale favoriet en most. Zoon, die bekend staat als de typische Cubaanse geluid, wordt routinematig uitgevoerd en gevierd in Casa de la Trova. Het is de belangrijkste huis voor een ware Zoon ervaring, hoewel de Copa kamer cabaret en Habana cafe zijn grote keuzes ook als de Afro-Cuban All stars presteren er wekelijks. Na middernacht, Casa de la Música in Varadero is de beste plek om Cuba's hoogste Timba bands te zien, terwijl de wijk Vedado is een go-to voor jazz liefhebbers. La Zorra y el cuervo, Jazz cafe, en Gato tuerto zijn de meest populaire locaties in dat gebied. Vedado heeft ook een zaterdagmiddag rumba sessie in Conjunto Folklórico nacional, maar het is de stad Matanzas, dat wordt beschouwd als de plek voor de Afro-Cubaanse beats. Er zijn verschillende dansgezelschappen en locaties om te controleren, met inbegrip van de Cubaanse Nationale Ballet, de thuisbasis van de beroemde prima ballerina Alicia Alonso. Als u op zoek bent naar iets grootser in schaal, zijn er tal van festivals die worden gevierd het hele jaar door al het hele eiland.

Je kunt niet verkeerd gaan met het plannen van een muzikaal avontuur in Cuba. Met zijn ritmische beats en gevierde optredens, bent u gegarandeerd zijn kusten verlaten met een lied in je hart en een draaibaar om je heupen.

Heeft u meer ideeën en suggesties nodig? Check out deze top 3 huwelijksreis bestemmingen all inclusive.

Onze selectie