Uw pin - catie: 10 coolste locaties je wilt pin

Terwijl het doden van uren van je leven organiseren van uw denkbeeldige huwelijk, appartement, en het etentje op Pinterest, vergeet niet dat een raad iedere pinner heeft... uw vakantie board.

Uw pin-catie: 10 coolste locaties youand # 8217; ll wil pin

Niet je typische "reis naar Cancun" boord ofwel, we praten dat "ik won miljarden dollars in de loterij en nu willen de wereld reizen" board. Met alle reislust streaming van bord tot bord, is Pinterest uitgegroeid tot een veel koeler, moderne dag National Geographic. Hier hebben we verzameld (in willekeurige volgorde) tien van de coolste locaties je wilt pinnen.

1. Fingal's grot. Staffa schotland

Fingal's Cave (via www.flickr.com)

Dus dit is Fingal's Cave. Het werd ontdekt in Schotland in 1772, op een eiland genaamd Staffa. De manier waarop het geluid echoot de hele grot verdiende het de naam "De melodieuze Cave." Het is mooi, en het zingt. Geen kloppend dat.

2. Bagan, Myanmar

Bagan is een stad in het Mandalay regio van Birma. Op een gegeven moment had meer dan 10.000 boeddhistische tempels. Dat is een veel monniken. Als u op zoek bent om uw Eat, Pray, Love op, dan is dit de perfecte plek om te zijn.

3. Buqshan hotel in khaila, jemen

Buqshan hotel in Khaila (via www.flickr.com)

Als je jezelf in Jemen, het sterk raden het controleren van de Buqshan Hotel in Khaila. Wat hierboven afgebeeld is slechts een sectie van een unieke levendige architectuur van het hotel.

4. Holi feest van kleur

Holi Festival of Color (via www.luxe-essentiel.com)

De laatste tijd het feest van kleur is topping ieders verlanglijstje. Als het op jou, gewoon het hoofd naar India voor de jaarlijkse kleur festival, dat elk jaar plaatsvindt in eind februari / begin maart.

5. Drijvende markt van Thailand

Het is waarschijnlijk dat je deze plek hebt gezien in tijdschriften, films, of op Europa's Next Top Model. Thailand de drijvende markt is een unieke ervaring die trekt reizigers uit de hele wereld. Zorg ervoor dat muggen spray.

6. Senegalese meer, Retba

Senegalese Lake (via amazingstuff.co.uk)

Ook wel bekend als Lac Rose. Cyanobacteriën in de aarde onder dit meer is het water veroorzaakt een ongelooflijke schaduw van roze draaien. De bacterie is onschadelijk en de hoeveelheid zout in het water maakt het gemakkelijk te zwemmen.

7. Blue lagoon resort en spa in IJsland

Blue Lagoon Resort en Spa in IJsland (via www.bluelagoon.com)

De geothermische spa en resort in IJsland brengt nieuwe betekenis aan het woord "blauw". De lucht en het water hier wordt gezegd dat de schoonste en meest verse in de wereld te zijn. Dank je gletsjers. Zoals voor het water? Het is 98-102 graden Fahrenheit.

8. Valencia, spanje

Als de derde grootste stad van Spanje, wilt u misschien heroverwegen beëindigen van uw tour in Barcelona. Moderne architectuur van Valencia is uniek voor Spanje en met een bevolking van 2,3 miljoen heb je een echt feest op je handen.

9. Groen meer van Oostenrijk in Hochschwab bergen

Oostenrijk's Green Lake in Hochschwab Mountains (via www.dailymail.co.uk)

Oke dus voorstellen dat dit, tijdens de winter zijn er heuvels op heuvels vol met sneeuw en wandelpaden. Zomer komt langs en smelt alle sneeuw, overstromingen het hele gebied nog een of andere manier alles in tact onder water blijft. Droom Een duiker's.

10. De Santissimo sacramento kerk van Santa Catarina, Brazilië

De Santissimo Sacramento kerk van Santa Catarina (via www.flickr.com)

Oh je dacht Brazilië was net voor half naakte mensen schudden met hun kont tijdens carnaval? Verkeerde. Het is ook een plek voor kathedralen met een opvallende gelijkenis met de It's A Small World rit in Disney. Absoluut schitterend.

Onze selectie