Vakanties voor een - tips en ideeën

Dus, je hebt besloten om alleen te reizen. Dat is geweldig, maar het draagt ​​ook veel meer dingen te denken. Er is een kwestie van veiligheid bijvoorbeeld, omdat je alleen zult immers maar alleen reist brengt u ook een heleboel nieuwe interessante dingen. Hier zijn enkele ideeën om uw vakantie te maken voor een nog aangenamer.

Vakanties voor een en # 8211; tips en ideeën

Zul je vrij om te gaan en staan ​​waar u wilt en doen wat je wilt zijn, je hoeft niet tot een compromis met iedereen. Je hebt een kans om nieuwe interessante mensen te ontmoeten.

En uiteindelijk zult u in staat zijn om gewoon rust van iedereen en alles. Er zijn veel reisbureaus, het werken met vakanties voor een dezer dagen, en hier zijn 3 beste soorten vakanties voor een, om te kiezen tussen.

1. Verwenvakantie

Dit is gemakkelijk de meest gewilde en de meest interessante vorm van vakantie voor vrouwen. Je kunt raden al uit de titel van het dat het allemaal gaat worden over jou. Of je hebt besloten om te gaan via een reisbureau of organiseren alles zelf, kan dit type vakantie precies wat je nodig hebt.

Dus, wat te doen? Kies een spa of een resort en vind de programma's die u het beste bevalt. Als je gewoon wilt laten verwennen kiest voor een wellnesscentrum met een bubbelbad, massages en gezichtsbehandelingen. Bent u een meer avontuurlijke type? Kies een resort dat het spelen van sommige sporten of paardrijden biedt.

Vergeet niet dat het allemaal voor u en alleen u kunt het enkel de manier u het wilt maken. Het kan ook een perfect uitje weekend. Als je werkt veel en heeft wat tijd nodig om te ontspannen en te genieten, kan een verwennerij weekend vakantie precies wat je nodig hebt. Hier zijn 10 betaalbaar weekendje weg in europa hebben wij voor u bereid.

2. Vakantietocht


U hebt waarschijnlijk ging op een paar van deze reeds. Het hele punt is om naar een bestemming en vervolgens tour zoveel als je kunt.

Je zou kunnen gaan naar Egypte en bezoek dan alles wat er is - Het Luxor, de piramides van Gizeh, de Sfinx, de Nijl, Abu-Simbel tempels... Je moet ook zeker een kameel rit door de woestijn, het is een unieke ervaring.

Je kon een touring vakantie meteen beginnen. Dit betekent dat je krijgt op een bus en bezoek verschillende landen op de weg. Een van de meest populaire touring vakantie van dit soort in Europa is Italië - Spanje - Frankrijk - Monaco. Dit is een fantastische keuze voor vakantie voor een, want je reist in een grote groep, dus je zult niet echt alleen zijn. Afgezien van het feit dat het ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, zal deze tour u alles wat uw artistieke hart kan wensen te geven.

Zie Venetië en Verona in Italië, reizen naar Spanje en bezoek Barcelona, ​​blijven France naar Parijs te genieten en misschien wat Franse gerechten en sluit uw reis hebben van een ontploffing en misschien zelfs een beetje gokken in Monaco. Waarom niet? Je bent op vakantie.

3. Avontuurlijke vakantie

Als je een gedurfd en een avontuurlijk persoon, goed, kiest u een avontuurlijke vakantie. U kunt dit allemaal zelf te doen, of u kunt gaan via reisbureau en geef jezelf een kans om andere avontuurlijke mensen te ontmoeten.

Als je van warm weer en zon, neem een ​​fietstocht door het land. Als je van de kou, kiest bergbeklimmen of skiën. Als je een echte avonturier en zijn niet bang voor nieuwe dingen proberen, kies duiken in Great Barrier Reef of vliegen in de Alpen. Behalve dat de geweldige plek voor de wintersport, de Alpen zijn ook zeer geschikt voor het vliegen. U kunt een korte cursus nemen zelfs en misschien bezig jezelf in steeds een piloot. Hoe voel je je over couchsurfing? Bezoek de Couchsufring website en registreren voor gratis. Je hebt geen verplichting om te hosten. Toch kunt u reizen en krijgen een plek om te verblijven. Het is gratis. Het is als een reis naar een vriend die je niet wist dat je had te bezoeken.

Dus, wat voor soort persoon bent u? Er is een perfecte vakantie voor een, voor elk en ieder van ons, kiest gewoon degene die het beste bij u past en ga naar buiten.

Onze selectie