Waar te gaan voor een detox weekend

Een weekendje weg is de perfecte manier om op het juiste spoor om een ​​gezonde levensstijl. Of je bent gevallen uit de wagen sinds uw New Year's resolutie of gewoon had een recente openbaring die je aansporen om een ​​gezondere levensstijl na te streven, het nemen van een detox weekend terug te krijgen of te blijven op de rails is een ontspannende en bemoedigende manier om dat te doen.

Waar te gaan voor een detox weekend

Onderdompelen jezelf in een omgeving waar gezonde keuzes zijn er in overvloed en ongezond schurken zijn null kan u helpen om meer informatie over een gezonde leefstijl en de positieve effecten op je lichaam en geest te leren. Uw algehele welzijn is verbeterd na het doorbrengen van een weekend weg ontgiften jezelf van de giftige stoffen van je dagelijkse routine, dus waarom niet een boost met een stress-vrij weekend en er geen verleidingen?

Het enige debat dat voor je ligt bij de keuze om een ​​weekend door te brengen ontgiften is in het kiezen waar te gaan! Locatie is uiteraard belangrijk, vooral als het gaat om zo'n korte weekendje weg van huis. Prioriteiten zijn gemak en kwaliteit, zodat we bij U Koningin heeft besloten om een ​​snelle en handige gids voor het boeken van uw detox weekend, evenals enkele aanbevelingen te creëren.

Plaats

Zoals bij elk weekend vakantie (of langere reis voor die kwestie), locatie is waarschijnlijk op de nummer een plek op onze lijst als het gaat om het kiezen van waar te flaneren aan. Afgelegen locaties op een eiland ergens in het midden van de Stille Oceaan, terwijl de grote, zijn zeker niet de manier om te gaan voor een snelle excursie.

Je iets dat ligt dicht bij de dichtstbijzijnde luchthaven, of ergens dat ligt binnen handbereik van de verschillende luchthavens. Beter nog, kies een bestemming op rijafstand. Er zijn geen risico van gemiste of vertraagde vluchten, en de flexibiliteit van de dienstregeling is meer beschikbaar.

Kosten

De meest on-fun stadia planning van een reis altijd een kostenfactor. Bepalen wat uw budget gaat worden en hou je eraan. Als je buiten je prijsklasse, kan je onnodige stress brengen op jezelf. Deze stressoren zal uitvoeren in uw reis, niet toe te staan ​​dat u genieten van het volledige voordeel en de schoonheid van de verduidelijking weekend.

Wanneer we kijken naar verschillende kosten, in gedachten houden dat elke locatie is anders. Sommige bieden all-inclusive programma's, terwijl anderen kan een extra accommodatie of maaltijd in rekening te brengen. Dit zijn dingen in de gaten zeker blijven, want het laatste wat je wilt doen is om vers geperst veggie sappen kopen en duik in geld onbedoelde voor de reis.

Programma

Bepalen wat je wilt uit je detox reis is een andere essentiële factor. Veel faciliteiten bieden verschillende soorten programma's, en samen met dat, verschillende eetgelegenheden. Er zijn 48 uur per dag sap reinigt, vegetarisch retraites, raw food kooklessen, cranberry waterprogramma's en vrijwel alle andere dingen die je kunt bedenken.

Samen met een dieet, zijn er andere componenten aan een aantal detox vakantie weekend. Er kunnen yoga-training of lessen bij te wonen zijn, naast potentiële meditatiesessies. Er zijn ook massage-based programma's, stomen, zwemmen, fitness, en andere gezonde dingen te doen op uw weekend. Sommige centra maken deze activiteiten verplicht, terwijl anderen bieden een scala aan optionele events. Leer zelf over deze opties, zodat u de beste pasvorm halen.

Prioriteren

Ieder individu is anders, en dat geldt ook als het gaat om een ​​detox weekend plannen. Er zijn vele verschillende opties om uit te kiezen, dus het vinden van het juiste weekend plek voor je gaat een beetje compromis te nemen.

Bepalen wat het meest belangrijk voor je. Is het essentieel om een ​​licentie masseuse hebben bij de faciliteit, of kun je gaan zonder? Hoe belangrijk is de accommodatie set-up voor u? Uitzoeken hoeveel privacy van of interactie met andere gasten dat u wenst, evenals wat voor soort dieet je zou willen vasthouden aan en hoe ver je wilt gaan. Plukken wat je wel en niet kan gaan zonder zal helpen om onkruid door al uw keuzes en de juiste beslissing.

Suggestions

Nu we hebben je geholpen om strategieën hoe u uw detox weekend vakantiebestemming kiest, hier zijn enkele aanbevelingen op grote retraites die een verscheidenheid van verschillende programma's bieden.

Californië: Wij geven spa in Desert Springs is een favoriet onder de socialites van Los Angeles. Op deze retraite, hebben de gasten dagelijkse darmspoeling en krijgen een vloeibaar dieet. Extra opties omvatten spa's, massages, yoga, meditatie-en danslessen. Programma's worden aangeboden afhankelijk van de verblijfsduur en gezondheid doelen.

Florida: In Hallandale Beach, Regency spa biedt meer aanpasbare detox programma's. U kiest wat u zou willen doen, en het personeel zal u begeleiden naar een detox weekend op basis van dat. Er zijn geen groep instellingen, dus alles is zeer geïndividualiseerd. Er zijn ook geen klysma's.

Texas: Voor degenen die in de omgeving, maak een uitstapje naar Arlington te bezoeken De kas spa. Alleen vrouwen worden als gasten mogen hier, en ze kunnen kiezen om Pilates of yoga doen, evenals een duik in het zwemparadijs nemen. In plaats van de darmspoeling, er kruiden body wraps, die mee te gaan met de verwennerij omgeving van Greenhouse.

New York: New age spa ligt in Neversink en biedt zijn gasten vloeistof detox programma in groep instellingen. Er zijn verschillende spa-behandeling opties om uit te kiezen. New Age is ook ingesteld een zeer strikt niet-roken beleid, met mooie hoge boetes te gaan samen met hem te breken.

Colorado: Dunton hot springs is een vijf-sterren resort dat veel verschillende ervaringen voor de gasten, waaronder een detox-programma biedt. De omringende schilderachtige landschap van de Rocky Mountains bieden de perfecte omgeving om een ​​ontspannen en gezonde weekend hebben. Zij zijn gespecialiseerd in holistische en therapeutische healing, en gasten kunnen ook yogalessen volgen.

Iedereen bij Google cheers een nieuw en gezonder je! Hebt u ooit een detox weekend gehad? Wat doe je letten bij het kiezen waar een detox weekendje weg?

Onze selectie