10 fouten die vrouwen maken in een relatie

Relaties kunnen hard zijn, ben ik gelijk? Je probeert om compromissen te sluiten, maar je wilt niet om jezelf te verliezen in het grotere geheel, zodat fouten aan beide onderdelen zijn vrij normaal. Hier zijn de top 10 fouten die vrouwen maken!

10 fouten die vrouwen maken in een relatie

1. Uitspoeling op

Clinginess, behoeftigheid en uitspoeling naar je partner zijn de ultieme no-no's die kan rippen op een relatie met het point of no return. Niemand wil een persoon die constant bevestiging, aandacht en inzicht heeft in elk klein ding dat we doen.

Als je op het ontvangende eind van al dat clinginess zou je waarschijnlijk het gevoel te stikken. Maar, soms, want van onze vorige letdowns, of gewoon de enorme hoeveelheid attractie voor de man die we kunnen krijgen een beetje meeslepen in het willen hem allemaal voor onszelf.

Als u zich hieraan schuldig bent, beter snap snel terug, of het is een bye-bye relatie!

2. Overdreven bezitterig

Meer dan bezitterig als in het draaien in een inquisiteur elke keer als hij gaat ergens zonder jou, overdreven controlerend, jaloers, eventueel ploeteren in een paar op spion missies waarbij zijn Facebook-account, e-mail en telefoon, eist hij richt zich meer op je dan op zijn werk / vrienden... Als je niet kunt zien is dit niet gezond gedrag dan we vechten een al verloren strijd hier.

Vertrouwen is het belangrijkste ding, als er geen is er een grote kans dat je zouden kunnen begeven op alle van de hierboven genoemde acties.

3. Constante zeuren

Ja, dat klopt, het is precies wat het is - zeuren. Constant zeuren over elk klein ding dat je het gevoel dat hij verkeerd heeft gedaan kan echt een vochtige over een relatie, vind je niet?

Zeker dat hij waarschijnlijk doen sommige vervelende dingen, maar snijd hem wat speling. Hij is slechts een mens, voor God bestwil. Eigenlijk, snijd jezelf wat speling - waarom heb je altijd de verkeerde handelingen te corrigeren? Ontspan een beetje voordat je klachten zet een echte druk op je relatie.

Het is oke om soms gewoon de wc-bril naar beneden jezelf, ik serieus niet eens wat die hele ophef over gaat.

4. Passieve agressie

Geef toe, we zijn allemaal schuldig aan dit.

- Honing is er iets mis?
- Nee.
- Echt je lijkt soort overstuur?
- Het is niets.

En dan, als hij is als 'ok...' krijg je nog meer overstuur omdat hij het niet krijgt, en als hij blijft op druk je in hem te vertellen wat's up krijg je nog meer overstuur want je wilt alleen of iets worden gelaten. Er is gewoon geen manier voor hem om dit te winnen.

Dus als je niet communiceert uw problemen en vraagstukken wat je eigenlijk doet is bottelen van je woede en op een gegeven moment je gaat het verliezen.

En het zal niet mooi zijn.

Nu, ik zeg niet dat je moet klagen over elk klein ding, maar als voor de grote dingen niet wachten tot hij je gedachten lezen en weet gewoon wat er mis is - je moet het hem vertellen.

5. Niet blussen voor je man

Weet de hoofdpijn kaart niet spelen. Het is gewoon zo'n slecht excuus.

Ja, zeker, niemand in de stemming is de hele tijd, en als de relatie ouder wordt kan het soms gebeuren dat de seks wordt toonde aan het eind van uw prioriteitenlijst. Met banen, en andere verplichtingen en verantwoordelijkheden, misschien soms je moe bent, de andere keer je gewoon niet de tijd hebben. Maar het houden van uw seksleven springlevend is zeer belangrijk - als je het laat uitsterven het gaat niet goed voor je relatie te spellen.

6. Proberen om hem te veranderen

Ik heb onlangs gehoord iemand iets als 'een vrouw die trouwt met een man in de hoop om hem te veranderen, dan 30 jaar van toen nadat ze er in geslaagd haar voornemen zal ze naar hem kijken en zeggen: - je bent geen man ben getrouwd' zeggen.

Betekent dat de spijker op de kop slaan of wat? Ik bedoel, als je hem wilt veranderen waarom ben je met hem in de eerste plaats?

7. Onrealistische verwachtingen

Weet je wat? Ik heb eigenlijk de schuld Hollywood voor deze ene. Wat al die romantische komedies ons geleerd is dat wanneer de liefde gebeurt het zal dit domino-je-van-je-voeten-niets-anders-zaken-je-direct-know-it's-for-life gevoel wat niet echt altijd het geval.

In deze films alle obstakels worden opgelost door een aantal out-of-deze wereld gebaar en het werkt altijd natuurlijk. Maar het echte leven is een beetje anders, is het niet? Er zullen ontberingen, en er zullen momenten zijn dat je het gevoel te geven en zullen er dingen die je nodig hebt om alleen maar vrede te sluiten met het oog om het allemaal te laten werken.

Heb een sprookje niet verwacht, echt zijn en klaar zijn om te werken aan je relatie te laten werken!

8. Ontbreekt vertrouwen

Ik heb het al eerder gezegd en ik sta achter het - geen vertrouwen, geen relatie. Het is gewoon de manier waarop dingen zijn. En als dat vertrouwen is al gechipt is het erg moeilijk om volledig het terug krijgen. Als je man verraden uw vertrouwen in het verleden, of je bent gewoon een harde tijd wezen trustful met iedereen, ongeacht hun track record, dat is iets wat je zult moeten betreffen voordat je in staat om een ​​relatie te laten werken.

9. Krijgen te comfortabel

Krijgen te comfortabel is een fout die veel mannen en vrouwen maken in relaties, en het is een echte grote romance killer.

Je weet dat die paren die niet de badkamer deur niet sluiten wanneer ze gaan in hun zaken te doen? Ze zouden kunnen denken dat het zijn DAT comfortabel is geweldig en het verlichten, maar het feit is het is gewoon te veel. Het doodt alle romantiek - er zijn slechts enkele dingen die je niet hoeft te delen met iedereen.

Ook op deze nota, doen we dat niet allemaal weten die vrouwen die in lange relaties en die hebben helemaal gestopt met het verzorgen van zichzelf?

Het is alsof - ze zijn dus helemaal zeker van hun partner gaat van ze houdt, ongeacht wat, zodat ze gaan rond kijken als een complete puinhoop. Niet te impliceren dat het allemaal om lijkt hier (hint: het is niet), maar echt? Was je alleen maar aan te kleden en schoon om een ​​jongen te krijgen, en nu dat je hem hebt u het gevoel dat je werk wordt gedaan? Kom op.

10. Nalaten van al het andere

Als je hele leven begint te draaien om je relatie - zeker als dit gebeurt in het begin van de relatie - je zou worden geleid om problemen. Mensen die krijgen zo verteerd met hun relaties, en maken de fouten van volledig de rug toekeren vrienden, hobby's, en zelfs hun baan, snel leren de voorzorgsmaatregelen van deze zetten al hun eieren in een mand zo te zeggen.

Welke relatie hebben fouten hebt gemaakt in het verleden? Laat het ons weten.

Onze selectie