10 manieren om dat hij de problemen weten

Dus er is deze hete nieuwe vent je geïnteresseerd in bent en je bent niet helemaal zeker wat te denken van hem? Hij lijkt zoet genoeg, maar kon hij problemen met een hoofdletter 'T' zijn?

10 manieren om dat hij de problemen weten

Als het gaat om het nastreven van de liefde, het hart regeert. Dat is goed en slecht. Het is goed in de zin dat er geen groter gevoel alsof je in de liefde. Het is slecht omdat je hart voordat verkeerd is geweest.

Met een beetje begeleiding, kun je leren om je hoofd en niet alleen je hart volgen. Hier zijn tien manieren waarop je kunt vertellen dat hij niet van plan om het happy end die u zoekt zijn:

# 1: Hij niet op Zijn mama Respecteer

U hebt waarschijnlijk gehoord dit een voor, maar als een man slecht zal praten over zijn moeder, heeft hij een serieuze respect probleem als het gaat om vrouwen. Immers, als hij niet kan eren de vrouw die geboorte gaf aan hem en voedde hem, wat denk je dat je gaat doen, dat is geweldig genoeg om zijn respect te verdienen?

Nu, natuurlijk is er een zaak te worden gemaakt voor de man wiens moeder achtergelaten of mishandelde hem. Heeft hij het recht om zijn overstuur of boos? Natuurlijk doet hij. De vraag is, gaat hij om met zijn negatieve gevoelens tegenover haar op een volwassen manier, zoals het toe te geven en verder te gaan, of heeft hij nog steeds problemen hebben die hun weg kunnen vinden in je relatie?

# 2: Nothing Is Ever Zijn Fault

Heeft hij een excuus voor alles? Misschien verliest hij banen omdat de baas was een eikel. Of misschien maakt hij slechte beslissingen die hem het land in heet water, omdat mensen blijven misleiden hem.

Hoewel er zijn dingen die gebeurd zijn, dat buiten zijn controle, nooit zijn aandeel in het eindresultaat toe is een enorme indicator dat hij niet gaat om verantwoordelijkheid te nemen, zelfs als hij zou moeten. Betrokken te zijn met iemand als dit gaat om enorme schouders nodig want je gaat om de schuld te dragen als de dingen niet goed gaan.

# 3: hij praat over zichzelf... a Lot

Terwijl mannen zich graag spelen tot blijken te zijn een vrouw dat ze "al dat, 'als hij een ander dan hijzelf onderwerp niet kunt vinden, voor te bereiden op de stille partner in de relatie.

De focus van elke beslissing zal hem en de redder in elke omstandigheid zal hem ook. Als een man is geïnteresseerd in u, vragen stelt u en cares hoe je bent, is het waarschijnlijk zijn zorg zal uitvoeren op als je relatie vordert. Hij zal je een prioriteit te maken, omdat hij begrijpt dat het gewoon zo veel over u als het is hem. Dus, als hij je leven niet bevestigt in het begin, als hij zou moeten zijn het meest geïnteresseerd in het vinden van over je, hij waarschijnlijk niet zal erkennen het helemaal.

# 4: Hij leent geld van U, nog voordat hij is Met Your Family

Yikes! Je hebt net ging een paar keer en hij is nu al vragen om geld? Ongeacht de reden waarom hij het wil, zou dit een enorme rode vlag.

Zeker, wij allen vallen op harde tijden af ​​en toe en een goed getimede vriendelijke lening kan helpen. Maar, als hij komt je voor je geld als je nauwelijks kent elkaar, het zou een goede indicator dat hij brandde zo vele bruggen in het verleden dat je de enige persoon die hij aan die zou kunnen komen zijn zich niet bewust is van zijn slechte financiële beslissingen.

Verbrandt de brug zelf en weg te lopen, terwijl je nog steeds de financiële mogelijkheid om dit te doen.

# 5: Hij altijd Referenties andere vrouwen lichaamsdelen

Terwijl we allemaal denken dat bepaalde dingen over de manier waarop de leden van het andere geslacht kijken, er is een tijd en plaats voor eventuele mondelinge opmerkingen. En, als je met iemand die je geïnteresseerd bent in, het is nooit de tijd of plaats.

Het is normaal voor een groep meiden of jongens om schotel reacties, goed en slecht, over het andere geslacht als ze samen zijn. Dat is de helft van het plezier, toch? Maar, als je samen als een paar, je moet nooit te horen over de vraag of een andere vrouw heeft, eh, veel vermogen.

Als u besluit om met iemand als dit, kun je beter goed gevoel van eigenwaarde. Zo niet, gaat u uw tijd samen door te brengen jezelf te vergelijken met andere vrouwen, net zoals hij is, en je zult nooit het gevoel alsof je meten.

# 6: Hij is op zijn derde baan dit jaar

Misschien is er een reden voor zijn gebrek aan werkgelegenheid. Misschien zijn eerste twee bedrijven gingen van zaken met de economie en hij is gewoon een slachtoffer van de financiële problemen van dit land. Of misschien zijn vorige twee bazen waren gewoon jerks (zie # 2 voor de duidelijkheid).

Of de redenen voor de functiewijzigingen geldig zijn of niet, moet dit in ieder geval zorgen dat je je ogen een beetje verder te openen zodat u adequaat kunt onderzoekt de situatie. Je moet nooit je relatie helemaal op zijn werk geschiedenis baseren, maar in ieder geval rekening mee dat als hij een patroon van het veranderen van baan, is het waarschijnlijk dat hij zal dat patroon te houden als je samen bent.

# 7: Hij ziet niet Zijn kinderen, ongeacht de reden

De excuses voor deze hachelijke situatie zijn eindeloos. "Ik wil mijn kinderen zien, maar ze zal me niet laten." "Ik kan een deel van het leven van mijn kind niet zijn omdat ze wonen zo ver weg." "Ik zou graag mijn kinderen zien, maar hun moeder draaide ze tegen mij."

Hier is de waarheid: als hij wilde zijn kinderen te zien, zou hij niet stoppen totdat het gebeurde. Hij zou in de rechtbank om zijn rechten af ​​te dwingen. Hij zou stoppen bij niets om een ​​deel van de wereld zijn kind te zijn.

Doe mee en kinderen hebt met iemand als deze en voor te bereiden om hem gebruiken dezelfde excuses als het gaat om uw kinderen. Denk niet dat het zal gebeuren? Noch deed zijn vorige exen.

# 8: Een verleden Ex heeft een straatverbod van Hem

Hoewel deze informatie zal waarschijnlijk niet direct beschikbaar zijn in het begin, als je enige kennis van een eerdere vriendin nodig een gerechtelijk bevel om hem eruit te komen van haar wereld, voorzichtig te werk gaan. Zou ze een vleugje gek geweest zijn en overboord gegaan in het krijgen van het? Misschien wel. Maar, als de rechter doet zijn of haar werk, vonden ze er een aantal geldigheid achter haar vordering.

Als het duurt een gerechtelijk bevel om hem weg te lopen, zegt het duidelijk dat hij een harde tijd loslaten. Dus, als het niet uit te werken tussen de twee van u, wilt u misschien het papierwerk klaar te hebben.

# 9: Hij niet wil dat uw relatie Public

Het klinkt gek om eens te zeggen dat dit maar, dames, als hij niet wil dat de wereld weet over jou, er is een reden. En, is het waarschijnlijk niet goed.

Er is een oud gezegde: als wat je doet heeft een geheim te zijn dan moet je niet doen. Het maakt eigenlijk niet uit wat zijn reden is, het is niet leuk om betrokken te zijn met iemand die je moet sluipen rond om te zien. Hoe bent u verondersteld om naar elkaar te leren kennen als je niet kunt leven het leven normaal en natuurlijk?

# 10: Hij voelt Het is Ok om Leave You Opknoping zolang zijn excuus is "Good Enough"

Hij liet je alleen thuis toen je verondersteld om uit te gaan, maar hij wil vergeving omdat hij tegenkwam iemand die hij niet heeft gezien in leeftijden en tijd alleen maar gleed weg. Of heeft hij niet opdagen op uw familiebijeenkomst, zelfs nadat hij beloofd na het missen van de laatste twee, omdat hij zich niet goed voelde.

Terwijl dingen gebeuren soms die ons weerhouden dingen die we van plan waren te doen, heel vaak is het een kwestie van prioriteit. U kiest om dingen te doen op basis van wat belangrijker is voor u. Een woord van advies: hem nooit een prioriteit te maken wanneer hij maakt u alleen een optie.

Zijnde betrokken bij een man die je plaatst op de bodem van de lijst zal laat je gefrustreerd en teleurgesteld op een continue basis. Is dat hoe je wilt dat je relatie te zijn?

Nu, als een man heeft een aantal van deze kwaliteiten betekent het het kan niet werken? Nee. Maar zorg ervoor dat je kijkt naar het grote plaatje en alle feiten, niet alleen degene die je denkt dat hem in het beste licht.

Als je eerlijk kunt kiezen uit een paar dingen over hem die je niet wilt, dat is een goed teken. Het betekent dat je roze bril zijn uitgeschakeld en je wandelt in het met de ogen wijd open. Echt, is dat niet de beste manier?

Onze selectie