10 tips over hoe je over je ex-vriendje

Krijgen over je ex-vriendje is niet eenvoudig. Voor sommige mensen kan maanden, zelfs jaren op de negatieve gevoelens van elkaar te doden. Hier zijn 10 tips over hoe je voor eens en altijd kunt krijgen over hem, en ga verder met je leven.

10 tips over hoe je over je ex-vriendje

Heb je hem dumpen, of heeft hij breken met u, of u beiden besloten dat het was gewoon niet meer werkt? Het maakt eigenlijk niet uit nu. Het is voorbij, en, zijn de kansen, je zal niet weer bij elkaar te krijgen, ongeacht wat je doet. Er is een reden waarom dingen niet werken. Tuurlijk, het is mogelijk om je ex terug te krijgen, maar dat is een ander verhaal.

Ik neem aan dat u wilt krijgen over hem heen, zet een pagina en ga verder met je leven. Hier is wat je moet doen om je gebroken hart te repareren, en maak die pijnlijke gedachten verdwijnen.

1. Ga aan de slag

Dingen doen. Wees actief. Als je dingen te doen (watching TV telt niet), je je geest leeg te maken en gewoon niet de tijd om na te denken over je ex te hebben. Bezig zijn, krijgen een hobby, werken aan je carrière, en bijpraten met oude vrienden.

2. Uitwerken

Druk op de sportschool, of ga joggen. Doe wat lichaamsbeweging. Dit zal harder je lichaam, geest en ziel, zodat je minder emotioneel en productiever zult zijn. Je zou zelfs ontmoet je nieuwe liefde in de sportschool.

3. Ga uit van het huis

Thuis te blijven, tv kijken en controleren van uw ex-vriendje het Facebook-profiel zal niet helpen. Jezelf af te leiden. Ga uit het huis zo vaak als je kunt. Niet uit te hangen op plaatsen die je herinneren aan hem.

4. Niet dronken te worden

Het ergste wat je kunt doen is om alcohol te drinken om hem te vergeten. Je zult uiteindelijk aansluiten met een idioot in een club die je nooit zult willen terugzien, de volgende dag ben je gewoon het gevoel depressief. Trek jezelf samen! U hoeft geen alcohol nodig hebt over je ex-vriendje te krijgen. Dat is wat zwakke mensen doen. Ben je zwak? Natuurlijk niet.

5. Niet gek worden, accepteer je pijn

Maak hem niet helemaal knippen uit je leven. Hij kan uw ex-vriendje te zijn nu, maar niet zo lang geleden u gebruikt om van elkaar te houden - niet boos zijn op hem of jezelf. Vergeven hem, en jezelf, is de eerste stap naar vrede van de geest na een break-up. Accepteer dat het voorbij is en dat het leven doorgaat. Je moet sterk zijn en in staat zijn om uw pijn te beheersen - hoe? Accepteer het. Acceptatie is de eerste stap. Probeer niet om het te weerstaan. Ik zeg niet dat je moet tijd doorbrengen met je ex, maar hem niet knippen uit je leven ofwel - het is mogelijk om vrienden met je ex te blijven, wat je nu gelooft. Geven elkaar een kans om de communicatie, dat is wat koel, emotioneel gezonde, open-minded mensen doen blijven.

6. Niet op zoek naar een nieuwe man

U net uitgemaakt met je vriendje en je probeert over hem te krijgen - het vinden van een nieuwe vriend na slechts een zwakke is stom en onrealistisch.

Geef jezelf wat tijd, en wees eerlijk met je ex. Je zou vreselijk voelen als hij had een nieuwe vriendin uit van een plotselinge ook. Heb wat respect voor elkaar. Doe het traag en laat uw hart helen. Het zou ook niet eerlijk zijn tegenover die nieuwe jongen, zou je hem gewoon gebruiken als een goedkope vervanging van je ex, zodat je niet het gevoel als crap. Dat is egoïstisch.

Geniet van het single zijn een beetje, nadenken over uw leven, krijg jezelf beter te leren kennen. Blijf sterk en doorgaan. Je heb niemand nodig om gelukkig te zijn, maar jezelf.

7. Wees positief

Paulo Coelho zegt in een van zijn boeken, "Als iemand vertrekt, is het zo dat iemand anders kan komen." Weet dat alleen maar omdat je ex je links, dit is voor een reden. Misschien is het een goede zaak, zelfs als je ego is gekwetst en je hart gebroken. Kijken naar het van een positieve kant.

Als je niet breken, zou je nooit ontmoeten dat volgende kerel die langs zal komen. Ja - hij zal komen langs - maar alleen als je denkt positief. Openstellen van jezelf om nieuwe kansen door te kijken naar dingen vanuit de juiste hoek. Je hart is gebroken omdat je het laat worden gebroken. Je kunt niet over je ex - niet vanwege hem, maar door jezelf - je laat je niet krijgen over hem. Sta jezelf toe om verder te gaan. Het is makkelijker dan je denkt.

8. Houd je van de pijn?

Denk over dit voor een tweede. Houd je van je slecht voelen? Misschien heb je van het gevoel als een slachtoffer. Misschien niet. Maar wees realistisch en eerlijk naar jezelf. Ik weet dat je misschien verschrikkelijk voelt op dit moment, en je op het voelen als crap zult houden als je besluit, "Ik voel me slecht."

Stop de negatieve self-talk. Wakker de volgende ochtend en schreeuwen hardop "Ik voel me geweldig!" En herhaal dit zo vaak als je kunt totdat je echt gelooft dat je je geweldig voelt. Ik weet dat dit klinkt dom - maar het werkt! Probeer het eens.

9. Boven je pijn

De beste manier om over je ex-vriendje te krijgen is om boven de pijn. U bent nu de binnenkant van je hoofd. Verander uw manier van denken.

Bekijk jezelf van buitenaf. Boven je pijn, en accepteer uw situatie. Deze breuk is geen doel, het is slechts een nieuw begin. Nieuwe kansen zijn overal om je heen. Je kunt ze niet zien als je jezelf close-up met negativiteit. Open je ogen! Neem afstand van je pijn, laat het niet eet je op. Je bent sterker dan je denkt.

10. Hou van jezelf

Leven werkt op vreemde manieren. Soms moet je gewoon niet 'klikt' met een jongen volledig. Waarom worden in een relatie met iemand die is niet ideaal voor u. Er is iemand voor iedereen, en je zult ware liefde te vinden, vroeg of laat. Open gewoon jezelf, zou Mr Right zijn net om de hoek. Alles is mogelijk.

Oefen geen druk op jezelf. De eerste stap om over je ex is acceptatie. De tweede stap is om te blijven lopen. Je moet om verder te gaan in het leven en hebben een positieve houding. Hou van jezelf en je zal lief voor de wereld om je heen.

Vergeet nooit... na de regen, de zon komt altijd uit. Het kan nu worden regenen, dus neem je paraplu, blijven lopen, en sneller dan je weet, zal de zon schijnen helderder, en zal een glimlach op je gezicht brengen.

Onze selectie