10 voorkomende redenen waarom koppels ruzie en wat je eraan kunt doen

Heb je het gevoel dat jij en je man zijn altijd op gespannen voet over dezelfde oude problemen? Zou je van niets meer dan een manier om de vrede te bewaren in je relatie, terwijl nog steeds uw punt over wanneer iets je stoort vinden? Ontdek waarom koppels ruzie en wat je eraan kunt doen om uw verbinding te verbeteren.

10 voorkomende redenen waarom koppels ruzie en wat je eraan kunt doen

Alle paren hebben meningsverschillen. Dat is een gegeven. Wat is niet een gegeven is wanneer ze gebeuren zo vaak dat ze de kracht van je relatie bedreigen.

Geen twee mensen ooit zullen oog aan oog zien de hele tijd, of je nu in een liefdesrelatie, vriendschap of zakelijk partnerschap. Maar, als het gaat om je leven partner, is er een manier dat je kunt omgaan met de meningsverschillen op een manier die u toelaat om uw eigen mening te hebben, maar nog steeds een gelukkig stel.

Hier zijn tien meest voorkomende redenen waarom koppels ruzie en wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat ze niet een riff die niet bereid zijn kunnen maken:

1. Geld

Geld is een van de belangrijkste redenen waarom koppels ruzie. Als u en uw man niet met elkaar eens als het gaat om uitgeven en sparen, je bent waarschijnlijk nogal wat meningsverschillen hebben. Bijvoorbeeld, kan een van jullie het gevoel dat het goed is om iets nieuws te kopen, terwijl de andere persoon voelt dat er niet genoeg extra geld in de begroting te kunnen om de aankoop veroorloven. Hoe dan ook, het is slechte tijden.

Als u wilt dat deze strijd voor eens en altijd te regelen, moet je een soort van overeenkomst die werkt voor jullie beiden komen. Misschien zal het helpen om te gaan zitten met een financieel adviseur en stel je vragen aan elkaar. Die persoon kan u helpen bedenken een oplossing die het beste is voor uw situatie werken.

Sommige koppels gescheiden boekhouding voeren. Op die manier kun je elk verantwoordelijk zijn voor bepaalde rekeningen en besparingen bedragen en kunt doen wat je wilt met het geld dat je nog over hebt.

2. Jaloezie

Wanneer een persoon in een relatie ziet de ander aandacht te krijgen van een lid van het andere geslacht en lijken het leuk te vinden, is er vrijwel zeker gaan om problemen te zijn. Die ongewenste derden bedreigt de samenhang van uw huis, dus het is makkelijk om het haar te krijgen op de achterkant van de nek om omhoog te gaan en maak je klaar om te vechten.

Als u bent degene die is jaloers omdat een andere vrouw is te dicht bij je man voor comfort, kunt u hem laten weten dat het je stoort. Als hij echt geeft en is toegewijd aan de relatie, zal hij een eind aan het simpel te zeggen, omdat hij niet wil je gevoelens schenden.

Als het je man dat is jaloers over iemand die dicht bij u, in plaats van om alle defensieve dat je alleen vrienden bent, zet jezelf in zijn schoenen. Je zou het niet leuk vinden, zodat omgaan met de situatie op dezelfde manier zou je hem wilt.

3. Ontrouw

Als een van je ontrouw is geweest in het verleden, het kan je relatie achtervolgen voor de komende jaren. Zelfs als je hebt besloten om verder te gaan dan het en probeer je eigen relatie weer in vorm te komen, wordt de persoon die werd bedrogen vaak achter met dat aanhoudende twijfel of hij ooit weer zal gebeuren.

Dit kan men sommige professionele interventie noodzakelijk is. Meestal wanneer een persoon cheats, dan is dat omdat van veel diepere problemen in de relatie. Dus, als een van jullie of beide is het moeilijk om te vergeven en te vergeten, moet u mogelijk begeleiding of een therapeut voor wat extra hulp te zoeken. Leren hoe om te gaan met verraad van de slimme manier.

4. Kinderen

Een andere veel voorkomende reden waarom koppels beweren is de kinderen. Misschien heb je het niet eens over de vraag of aan hen een uitkering of hoe laat ze moeten zijn in bed geven. Wat de reden ook, het is waarschijnlijk in de weg van je geluk te krijgen.

Als een van u een beslissing neemt over de kinderen die de andere van u het niet eens met, het is altijd het beste om niet te bespreken in de voorkant van de kinderen. Ze hoeven niet te weten dat er een probleem is. Als je praat of vecht erover in hun aanwezigheid, ofwel zullen ze het gevoel slecht dat ze de oorzaak van uw argument of zullen ze leren dat ze je kunt spelen tegen elkaar.

Dus, zoek een tijd te gaan over uw problemen als ze niet in gehoorsafstand. Bespreek waarom je beiden voelt anders en proberen te komen met een oplossing die werkt voor u allen, kinderen inbegrepen.

5. Familie

Niets kan gevechten beginnen in de relatie sneller dan andere familieleden. Of het nu je bemoeizucht moeder of zijn gekke zusje, er is gebonden aan problemen in het paradijs wanneer anderen beginnen stoten in uw intieme zaken.

Het slechte ding over deze is dat je andere mensen niet kunt veranderen. Ze zijn wie ze zijn en je gaat te hebben om te gaan. Het meeste wat je kunt doen is uw blootstelling aan hen te beperken.

Als er werkelijk iemand die stapt in waar ze moeten niet, probeer dan te besteden zo weinig tijd met die persoon mogelijk, zodat ze niet veel informatie over wat er kan worden verontrustend u als koppel te krijgen. Het kan moeilijk zijn omdat ze in feite familie, maar als de levensduur van je relatie hangt ervan af, het gaat om een ​​noodzaak te zijn.

6. Vrienden

Net als familie heeft de neiging om hun twee cent in te zetten, dus ook doen vrienden. Misschien zijn vrienden willen hem om te gaan en hangen in de bar de hele nacht net zoals ze deden toen ze een enkele, of misschien uw piepgeluiden begrijp niet waarom je wil gewoon naar huis te gaan om hem na het werk in plaats van het vangen van een film met hen waren.

Geen mens ooit zou moeten doen van hun vrienden te zijn in een relatie, dus de sleutel is om te komen met een soort gulden middenweg. Misschien kon hij aan zijn vrienden voor een drankje of twee, maar nog steeds thuis zijn een behoorlijke tijd of je kan gereserveerd een nacht om zo vaak naar wat broodnodige meisje tijd te hebben. Tijd apart is net zo belangrijk als de tijd samen. Leren wat te doen als zijn vrienden niet zoals jij.

7. Klusjes

Als het gaat om uw huishouden, zou u zeggen dat u gelijk verdeeld de huishoudelijke taken, of doet een van jullie meer dan het andere doen? Hoewel er mensen die huishoudelijk werk doen, een meerderheid van de tijd is het de vrouw die de verantwoordelijkheid - wat kan leiden tot veel bitterheid en wrok.

Als u de hele dag werken en zorg voor de kinderen op de top van het, waarom zou je verantwoordelijk voor het ervoor zorgen het huis is opgepakt en ook schoongemaakt? Immers, u beiden woont daar en hij kan zien wanneer het vuil is net zo goed als je kunt, toch?

Uiteraard, het beste wat je kunt doen is komen met klusjes die je elk verantwoordelijk voor. Een ding toch dames, als je hem te belasten met een karwei, hem niet uit elkaar scheuren voor hoe hij het doet. Je moet accepteren dat het niet kan worden gedaan de exacte manier waarop u het wilt, die soms moeilijk maar noodzakelijk kan zijn als je hem wilt blijven helpen.

8. Werken

Soms werk in de weg van zelfs de beste relaties. Als een van jullie heeft altijd om over te werken, dan is de andere heeft te pikken extra verantwoordelijkheden. En, als een van jullie werkt niet helemaal, nou, dat leidt naar andere kwesties, zoals de financiële problemen die we al hebben besproken.

Als het is gewoon iets dat gaat op korte termijn zijn, kunt u ervoor kiezen om uw tong bijten omdat de situatie zich snel zal oplossen. Echter, als het lijkt een gewoonte te worden, dan is een waarachtig hart tot hart kan in orde zijn. Praten over wat het doet om de relatie en erachter te komen wat u kunt doen om de situatie beter te maken.

9. Buitenschoolse activiteiten

Net zoals het werk kan nemen te veel tijd een partner, dus kan buitenschoolse activiteiten. Als een van u is op een bowling competitie, een golf competitie en in een band parttime, bijvoorbeeld, de ander kan niet echt tevreden zijn over het en willen het allemaal te stoppen.

Als een van u is altijd gegaan doet sociale evenementen, natuurlijk zullen er problemen. Immers, hoe kun je werken aan een relatie als jullie beiden er niet bent?

Misschien is de beste route is om te komen met een buitenschoolse activiteit die u zowel genieten. Of, als het wordt chaotisch omdat er zoveel, misschien is het tijd om wat uit te snijden. Op een gegeven moment de relatie moet de voorrang nemen als het is om te overleven. Hier zijn een aantal leuke dingen die je kunt doen met je vriendje om meer quality time met elkaar doorbrengen. U kunt ook lezen onze 21 tips over hoe je een perfecte vriendin voor je man na te zijn, misschien helpt het u twee ruzie minder.

10. Social media

Dit is het argument starter van het nieuwe tijdperk. Zo veel koppels vechten nu over Facebook posts, Twitter tweets en elke andere vorm van sociale media. Het is schandalig.

Een van de ergste dingen die je kunt doen is post iets over uw partner of uw onenigheid. Dat zijn intieme details in je relatie die echt geen zaken worden aangelegd voor al uw vrienden en familie te zien.

Maak een afspraak om elkaar te vertrekken uit het internet en te houden wat privacy in je relatie. Door dit te doen, zult u worden toegestaan ​​om uw problemen alleen de twee van u op te lossen.

Zet uw meningsverschillen om te rusten en te werken aan de liefde die jullie twee samen in de eerste plaats bracht houden. Het is oke als je ervoor kiest om te betogen van tijd tot tijd, maar zorg ervoor dat je ook het plezier van het maken van up.

Waarom heb je ruzie met je man?

Onze selectie