21 tips over hoe je een perfecte vriendin voor je man te zijn

Volmaakt is niet gemakkelijk, maar het is helemaal haalbaar als je weet wat je man echt wil. Jongens hebben een andere perceptie van wat zij beschouwen als een "perfecte vriendin" te zijn, maar toch is er spul de meesten van ons het erover eens te zijn goede kwaliteiten in een vriendin. Vrouwen zijn niet de enige die is op zoek naar hun zielsverwant, "The One" is het doel van een kerel ook. Breng de 21 onderstaande tips zodat uw man zal nooit denken van bedrog of de sloop, omdat je de perfecte vriendin voor hem zijn.

21 tips over hoe je een perfecte vriendin voor je man te zijn

De lijst van "Kwaliteiten van een perfecte Meisje" hieronder is niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid; zien wie van hen het meest van toepassing zijn op wensen en voorkeuren van uw man zijn. Er is altijd iets wat je man wil, maar hij is te verlegen om te vragen of u te vertellen. Veel van deze dingen zijn in de onderstaande lijst.

1. Ziet er geweldig uit voor hem

Een perfecte vriendin geeft altijd haar best om er prachtig uit voor haar man. Mannen zijn visuele wezens. We willen een vrouw die er goed uitziet, dat is duidelijk. Dus zorg voor uw uiterlijk. Je hoeft niet te kijken als een supermodel - helemaal niet, kijk maar naar het beste wat je kunt, gebruik body lotion, hebben zachte, zijdezachte huid die hij wil dag en nacht te kussen.

Houd alles vers, en blijf zo mooi als je was toen je net ontmoet - nog beter, aan jezelf werken om nog meer mooie fysiek geworden.

2. Geur geweldig voor hem, mooi zijn

Er gaat niets boven ruiken geweldig voor je man. Een geur van een vrouw kan een man diep verliefd, je ruikt raakt diep gegrift in zijn geest. Hij kan het herinneren en meteen herinneren.

Hebben een unieke geur, een parfum die hij liefheeft. Gebruik shampoo die hij houdt zo uw natuurlijke geur maakt hem smelten van liefde. Het is zo veel makkelijker om je vriendin te houden als ze mooi is en geeft haar best om mooi voor je verblijf. Laat je niet lui.

3. Stoppen met zeuren en klagen

Zeuren de hele dag zal niet helpen bij het oplossen van uw verschillen. Vroeg of laat zal hij breken met jou als hij wordt gevoed omhoog. Mannen moeten hun ruimte en vrijheid ook. Als je constant klagen over niet-zo-belangrijke dingen, je gewoon maken negatieve energie in je relatie en hij langzaam groeit tot haat, in plaats van je hou.

Vergeet niet: de lijn tussen liefde en haat is een dunne lijn inderdaad.

Anders communiceren. Vinden een gemeenschappelijke taal. Misschien is uw aanpak is hem niet echt motiverend om zichzelf te veranderen. Als hij iets wat je niet wilt doen, moet er een slimmere manier om de situatie te benaderen. Gebruik positieve motivatie als... beloon hem met liefde en genegenheid als hij doet wat je wilt, dan zal hij meer van het te doen, en hij zal het vaak doen. Wees zijn partner, niet zijn vijand.

4. Hou van hem

Een perfecte vriendin houdt van haar man meer dan wat dan ook. Ze houdt echt van hem en zal alles doen om hem gelukkig en tevreden te houden. Indien nodig, zal ze ook krijgen in een gevecht voor hem. Liefdevolle hem is de eerste stap naar een geweldige vriendin, hij moet weten en voelen dat je echt van hem houdt. Knuffel, omhelzing, kus, knuffel, de liefde en zeggen: "I love you" wanneer je de kans hebt.

5. Hou van jezelf

Het zijn onzeker en vragen "ben ik dik? '20 keer per dag is vervelend. Stoppen met onzeker - het is niet aantrekkelijk. Uw man zal een harde tijd om je liefde als je kunt jezelf niet de eerste liefde. Doe alles om je goed te voelen in je vel. Als je van jezelf houdt, je bent meer zelfverzekerd en je straalt een positieve energie die mensen trekt aan u.

Goede dingen doen en maken andere mensen gelukkig - dit zal u 'life krediet "geven meer en het zal u zich beter voelt over jezelf. Maken andere mensen gelukkig en je zult een gelukkiger mens te zijn. Ja, zo simpel is het. Een vriendin die positieve energie uitstraalt, lacht elke dag en geniet van het leven is zeker een betere vriendin dan sommige chagrijnig b *! L dat het leven zuigt uit je hersenen.

6. Worden besteed

Uiteraard, een perfecte vriendin is niet alleen trouw, maar ook nooit maakt haar man zelfs jaloers voelen. Je hoeft niet flirten rond met andere jongens als je houdt van je vriendje. Laat hem weten dat hij The Guy voor u en dat u niets anders dan hem nodig. Hij nodig heeft om dit te voelen. Je ontwikkelt vertrouwen in hem door te laten zien dat u bent alleen geïnteresseerd in hem.

7. Net als zijn vrienden

Er is niets erger dan een vriendin die niet graag je vrienden - en openlijk klaagt over hen.

Tuurlijk, zijn beste vriend Joe kan een imbeciel zijn - maar hij is nog steeds zijn beste vriend. U kunt hem een ​​vriendelijke suggestie geven als je denkt dat een aantal van zijn vrienden zijn niet goed voor hem, maar wees niet agressief over. Laat hem zijn eigen beslissingen te nemen. Je bent zijn vriendin, niet zijn moeder, en als je blijft klagen over zijn vrienden, kun je net uitgegroeid tot een vervelende ex.

Een perfecte vriendin houdt van mijn onvolmaakte vrienden gewoon uit respect. Het ergste wat je kunt doen om een ​​man is om hem weg te nemen van al zijn vrienden en connecties, dit maakt een man zwakker psychologisch en sociaal minder krachtig, dus het kan zijn zelfvertrouwen verbrijzelen - dan kun je misschien niet zo aangetrokken tot hem als je was toen je net ontmoet.

8. Wees een sex godin

Een vriendin is niet "perfect" als ze niet goed presteren in bed. Periode.

Je kunt niet alleen goed zijn in bed - je moet beter zijn dan al zijn ex-vriendinnen gecombineerd worden. Honderden boeken zijn geschreven voor vrouwen over seks, maar helaas, de meeste van hen zijn volledige onzin. Ik wil alleen maar zeggen een bron voor sex tips, en de meeste mannen zouden het met me eens, deze gids is het enige wat ik zou aanraden (lees het niet als je jonger bent dan 21 en krijg beledigd gemakkelijk). Lees YQ's review van de gids hier.

Geweldige seks brengt je dichter, en houdt je bij elkaar voor jaren en jaren, zelfs als andere gebieden van je relatie niet perfect zijn. Ontdek wat maakt je man gek, en vervolgens voldoen aan al zijn fantasieën. Ja - al zijn fantasieën, want dat is wat een perfecte vriendin doet.

9. Koken goed, of op zijn minst proberen

Het pad naar het hart van een man is niet zo ingewikkeld. Je moet geweldig zijn in bed, en kook hem heerlijke maaltijden. Ik weet dat de "hedendaagse vrouwen 'geen tijd, energie of de wilskracht niet meer te koken. Als koken is te traditioneel voor u, dan bent u waarschijnlijk leven in een droom. Niemand verwacht dat je om te leven in de keuken, maar bezoek het zo nu en dan. Het werkt. Ik weet dat een heerlijke maaltijd is slechts een telefoontje verwijderd, maar zelfs als je hem een ​​eenvoudig broodje dat niet eens zo goed smaken - het is de inspanning die telt, niet de smaak.

10. Liefde is in de details

Geef hem een ​​cadeautje zo nu en dan. Hem het gevoel geliefd en speciaal. Doen wat andere vrouwen niet, of doe zelden, doe het dan vaker. Een kleine blijk van waardering is altijd welkom. Geef hem een ​​massage. Verwen hem. Hij zal altijd terugkeren terug voor meer.

11. Waardeer hem

Hij moet weten en voelen dat je zijn inspanningen waarderen. Als hij is aardig tegen je, als hij voelt u zich geliefd en speciaal, laat hem weten dat je hem waardeert en dat hij belangrijk is voor jou. Het zal hem een ​​beter gevoel over zichzelf en je relatie.

12. Beroerte zijn ego, geef hem een ​​compliment

Voeden zijn ego van tijd tot tijd. Men kan ook onzekerheid problemen. Laat hem niet een ego-boost krijgen door achter andere vrouwen rond, in plaats - geef hem zijn "ego shot" jezelf.

Een man moet aantrekkelijk en gewenst te voelen - je bent niet de enige. Geef hem een ​​compliment. Vertel hem hoeveel je iets over hem, of hoe heet hij is voor u, hoeveel hij je op draait houden. Een compliment voel je je mooi ook, dus geef hem dat plezier - elke dag.

13. Hem het gevoel als een man

Een man wil "de man" in de relatie. Laat hem die rol vervullen waar mogelijk. Als hij de leiding niet nemen door zichzelf, nog steeds, soms is het goed om dingen op zijn manier te doen, of hebben hem het laatste woord hebben. Je hoeft niet naar rechts elke keer, laat hem een ​​argument te winnen - of beter nog - geen ruzie bij allen. Laat hem het voortouw nemen en je eigenlijk zou kunnen genieten.

14. Help hem groeien door als zijn partner, niet zijn vijand

U bent partners, geen vijanden. Houd dat in gedachten. Een perfecte vriendin is "perfect" want ze helpt haar man meer bereiken, verder te groeien, en voldoen aan zijn volledige potentieel. Misschien zelfs zijn lot. Je hebt de macht om hem te motiveren en hem helpen te groeien als persoon.

Het leven kan hard zijn. In moeilijke tijden, we hebben allemaal iemand nodig om ons emotioneel te verheffen, geven ons energie en dat extra duwtje om ons te gaan. Een perfecte vriendin is nooit zelfzuchtig, ze is ondersteunend en ze is er voor haar man in goede en slechte tijden gelijk.

15. Heb een leven en passie

Het leven is vaak onvoorspelbaar en werkt in vreemde manieren. Je kunt niet alles berekenen. Vandaag - je houdt van je vriendje, misschien uw toekomstige echtgenoot, maar morgen? Wie weet? Je weet niet of je nog steeds van hem zult houden van 5 jaar vanaf nu.

Dingen te veranderen. Je verandert, verandert hij - je zou groeien naar elkaar meer en meer, maar ook minder liefde.

Om deze reden is het belangrijk dat u een leven buiten je relatie. Je moet bezig te zijn met je leven, vordert, groeien als persoon, groeien in je carrière, netwerken en het ontmoeten van nieuwe mensen, het handhaven van vriendschappen en het creëren van nieuwe iemands.

Je nodig hebt om iets waar je gepassioneerd over bent te hebben. Dit alles zal zowel u en uw relatie sterker te maken, dus, heb je een betere vriendin te zijn. Het hebben van een leven buiten je relatie is cruciaal als je wilt je relatie te overleven, anders zowel u en uw man zal ook afhankelijk van elkaar voor je geluk. Deze afhankelijkheid kan eng zijn, en zelfs evolueren naar behoeftigheid, angst of lichte haat. Het hebben van iets gaan voor je zorgt ervoor dat je elkaar sterker, niet zwakker. Dit verstevigt de band tussen u.

16. Beter zijn dan al zijn ex's gecombineerd

Als u nog niet wist, hier is hoe mannen functioneren relatie verstandig. We vergelijken alles om het verleden persoonlijke ervaringen. Onbewust, is je man je beoordelen.

Je moet een betere en een meer "perfect" vriendin, dan al zijn ex-vriendinnen samen te zijn. Je hoeft niet naar de heetste, liefste, slimste vrouw ter wereld zijn - gewoon beter dan wat hij eerder heeft meegemaakt.

En nee, het is niet allemaal over uiterlijk. Jij en je vriendje kan een andere perceptie van 'good looking. "Terwijl sommige meisje mooi voor u zijn, kan zij niet-zo-heet zijn voor je vriendje, en vice versa.

De reden dat hij bij jou is, is waarschijnlijk omdat je al beter bent dan zijn ex-vriendinnen. Om hem te houden, zul je moeten blijven beter te zijn dan eventuele chick (vijand) die langs kunnen komen.

Het probleem met de "beter zijn dan van zijn ex 'theorie is dat... als zijn ex-vriendin spullen kon doen in bed waar je niet - je moet stap voor uw spel. Als ze dat deed iets wat hij hield, en jij niet - zal hij missen, en kunnen elders op zoek naar bevrediging.

Dat is de koude, harde waarheid. Op werken als je doel is om perfect te zijn voor hem, en wist alle andere vrouw uit zijn herinnering voor altijd.

17. Geef hem de ruimte, niet een bedreiging niet

Een perfecte vriendin geeft een kerel ruimte. Je kan niet genoeg worden veeleisender. Sommige vrouwen proberen om een ​​man te houden door hem 24/7 bellen en overdreven plakkerig - dit werkt niet voor lang. Vroeg of laat zal hij beu en hij zal willen om los te breken van de sloop.

In plaats van het zetten van druk op hem, het controleren op hem, waar is hij, waarom is hij er, wie is hij met, wanneer zal hij zijn huis, waarom hij dit en dat niet etc. in plaats van het doen van dat deed - laat hem vrij binnen je relatie.

Geef hem de ruimte. De beste manier om een ​​man te houden is door te kunnen laten gaan. Hoe minder je probeert te "beheersen hem" hoe meer controle je over hem zult hebben, want als je hem vertrouwen 100%, zal hij je vertrouwen terug en geeft zijn best om te behouden en te verdienen dat vertrouwen.

Geef hem de tijd voor zichzelf, zijn vrienden, werk, wat hij nodig heeft - dan wanneer je samen bent, zorg ervoor dat hij een geweldige tijd, zodat dan is hij degene die wil meer tijd doorbrengen met je, en dus dat hij de men belt u de hele dag, of wachten op uw telefoontje.

Maak balans in je liefdesleven. Het kunnen vertrouwen is een essentiële kwaliteit van elke grote vriendin. Registreer nu die club!

18. Hebben een aangename persoonlijkheid

De vrouwen mannen het meest van hou, zijn diegenen die van nature een aangename (niet veeleisend, negatief, zeuren de hele dag) persoonlijkheid. Een vrouw met een 'aangename persoonlijkheid' zet je eerst genoegen.

Ze doet wat je wilt, bevalt ze je op welke manier ze kan, ook al duurt het enige inspanning van haar kant. Ze is gewijd, ze houdt van je en ze zal alles voor je doen.

Dat is een vriendin die meer geeft dan neemt ze in een relatie - ze heeft een aangename persoonlijkheid, en mannen dol op vrouwen als deze. Als u een feministe en je "buigen voor niemand" - dat is allemaal geweldig en koel, gelijkheid, bla bla bla, wat dan ook - maar je zult een harde tijd om echte liefde te vinden.

Een relatie moet iedereen ten goede komen, niet alleen de man of alleen jij. Stop te zetten stupid "regels" in je geest en stop jezelf te beperken. Ik zeg niet dat je moet zijn voeten te wassen en laat hem misbruiken u - maar geef de man wat speling. Als je nog niet klaar bent om hem te laten voelen als een koning binnen en buiten de slaapkamer, een andere vrouw wil, zal ze worden beschouwd als "perfect" - dat doe je niet.

19. Neem hem niet mee voor verleend, niet lui

Niets is vanzelfsprekend, zelfs niet je vriendje. Dus hem niet behandelen op die manier. Het ergste wat je kunt doen in je relatie is te lui. U stopt met betalen zoveel aandacht aan hem, je stopt waarderen alle kleine dingen die je gebruikt om de liefde over hem, je stopt met gekke seks het hele huis, stopt u het verzorgen van jezelf en je uiterlijk, je stopt dat mooi voor hem, je begint te eten van een ton van junk food, kijken tv-serie en je krijgt ontzettend vet.

Dan vraag je je af waarom je gedumpt? Geen wonder. Wees niet een van die meiden die dingen voor lief nemen. Verleid je vriendje - dagelijks - helemaal opnieuw.

Dat is wat een perfecte vriendin doet. Dit zal hem motiveren om te werken aan zichzelf maar ook om bij te blijven met je mee. Liefde is niet alleen gegeven - je moet wat energie te steken in het houden van het, en het helpen van het nog verder groeien.

20. Regelmatig uit te werken

Hoe beter je kijkt, hoe beter je zult voelen in je vel, en het aantrekkelijker zult zijn om je vriendje. Een perfecte vriendin geeft haar best om in vorm te krijgen - en dan in vorm te blijven. Kijk groot voor hem en je zult de perfecte vriendin in zijn geest zijn. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten werken elke dag.

21. Als vrouwelijk

Voorbij zijn de dagen dat vrouwen waren vrouwen, en mannen waren mannen. Nu vrouwen steeds mannelijker elke dag, en jongens gedragen zich als totale verliezers zonder zelfvertrouwen of vastberadenheid. "Een goede man is moeilijk te vinden" - zo zeggen ze, maar, volgens veel mensen, kan een goede, sexy, vrouwelijke vrouw zijn nog moeilijker te vinden.

Vandaag de dag, vrouwen zorgen voor zichzelf minder en minder, krijgen ze verspild, overgeven op straat, drinken meer bier dan jongens (walgelijk), sommige niet eens scheren. Dat is cool en al, maar niet mijn kopje thee. Een perfecte vriendin is vrouwelijk, ze weet hoe om zichzelf te dragen, en gedraagt ​​zich als een echte dame (in het openbaar, maar niet in de slaapkamer).

Nogmaals, ik ben niet vertellen om terug te gaan naar de keuken en leven volgens de gids huisvrouwen 'uit de jaren '50, maar toch, de meeste mannen houden van een lieve, sexy vrouw die goede zorg neemt en weet hoe zich te dragen.

Daar ga je. Geef dit aan elke man, en hij op minstens 18 van de 21 tips ermee eens - ze zijn wat te maken een vriendin geweldig. Pas toe wat je kunt om je relatie en je zult een onmiddellijke verbetering te zien. Probeer deze tips en zie voor jezelf.

Alles wat ik heb gezegd is iets wat ten minste 90% van de jongens zullen het eens over dat het is iets wat ze "perfect" zou overwegen in een vriendin, maar een doorbraak nieuwe video onthult de verrassende factor die het verschil maken in een relatie en weinigen kunnen maken, Als alle vrouwen (of mannen) weten.

De sleutel tot het houden van uw man in de liefde is hem te begrijpen op een dieper, psychologisch en emotioneel niveau, en leren hoe de subtiele dingen die je zegt tegen hem beïnvloeden hem veel meer dan je je kunt voorstellen.

Als je gefrustreerd bent met je man gaat koud, verliezen interesse, of trekken weg, dan is deze video is een must horloge:

Klik hier om te ontdekken wat mannen stiekem willen, maar ze kunnen je nooit vertellen.

Onze selectie