3 activiteiten koppels moeten samen doen

Je eet samen, je samen slapen, en je maakt liefde samen. Je hebt waarschijnlijk tv kijken, naar de film gaan, gaan 's nachts, en de partij, of hangen, met vrienden.

3 activiteiten koppels moeten samen doen

Die activiteiten kunnen een heel leuk zijn, maar we nemen ze voor lief, en doe ze op een regelmatige basis. Hier zijn een aantal gewone dingen die je kunt doen als een paar dat je leven een beetje interessanter kunnen maken.

1. Lopen

Zonder een route en zonder een plan! Duidelijk uw agenda voor een middag, op je comfortabele schoenen, pak een rugzak met een paar hapjes en wat water, en begin te lopen. Vergeet niet dat u niet beschikt over een plan, en dat je je nergens heen in het bijzonder.

Het punt is niet om ergens te komen, maar het punt is om tijd in elkaars gezelschap. Als u woont in een kleine gemeenschap, voel je vrij om af in het landschap (die iets weet over een geïmproviseerde picknick gezegd).

Als je leeft in een grote stad, vermijd de gebruikelijke schilderachtige wandelpaden die iedereen neemt. Ga naar de industriegebieden, woonwijken je niet goed kent, of een ander deel van de stad die je niet regelmatig te bezoeken, of je gewoon pendelen door. Elk van die plaatsen heeft iets te bieden, u twee hebben alleen maar te kijken.

Toen de avond zet, dan voel je je moe en voldaan. Je (waarschijnlijk) zal niet een spannend verhaal dat je kunt delen op feesten, maar je had een leuke tijd en kreeg mooie herinneringen. Niet om een ​​echt gezond bewegen te noemen!

2. Zoek een nieuwe kunst

Vind nieuwe muziek, bands, naar de bioscoop gaan en films kijken je meestal voorkomen. Het maakt niet uit wat uw smaak, of wat je normaal willen. Als je in de mainstream pop, ga met je partner op een indie band concert in sommige kleine club.

Als je van art house cinema, ga dan naar een screening van een groot, Hollywood-type, blockbuster. Misschien zult u het, misschien zult u niet, misschien heb je ervan houdt, en misschien is het zo slecht dat je alleen kunt lachen om jezelf voor je komst zal zijn.

In ieder geval zal je iets nieuws beleven. Als je dat doet krijg je een nieuwe interesse in bepaalde kunstvorm, het is gewoon een bonus.

3. Een gloednieuwe vriend?

Honden en mensen echt een speciale band. Als u een hond hebt die je al kent dit, en als je dat niet doet, overweeg dan om een ​​als een koppel. En dit betekent niet dat je moet gewoon naar een dierenwinkel, en kom terug met een pooch.

Praat erover, krijgen meer informatie over de verschillende rassen, hun temperament en behoeften, en ze vergelijken met je leven. Woon je in een klein appartement, of een groot huis met een ruime achtertuin? Werk je vanuit huis, of heb je lange uren doorbrengen in een kantoor? Vind je het leuk om tijd buitenshuis door te brengen, of heeft u liever uw lokale koffieshop?

Ongeacht levensstijl die u leiden als een paar, er is een hond die er zijn dat het perfect past. En vergeet niet te overwegen!

En wanneer u kiest voor een, dan de echte pret begint. Samen met de nieuwe taken en verantwoordelijkheden, die je kunt, en moet, delen met vrienden. Ik weet zeker dat je hem kan overtuigen om een puppy te krijgen.

Deze activiteiten lijkt misschien niet iets bijzonders, en als iets dat iedereen kan doen, wanneer ze maar willen. Dit is precies het punt. Het probleem is dat we, onder de eisen van onze dag-tot-dag leven begraven, maar al te vaak vergeten.

Dus, probeer dan een, of meer. Misschien zullen ze, zoals eten en tv kijken, uitgegroeid tot een aardige routine in je relatie.

Onze selectie