4 tekenen dat hij je bedriegt

Je hebt een onderbuikgevoel dat er iets mis is. Hij is veranderd. Je voelt je boos, verraden, gekwetst... Maar je kunt niet zeker zijn en dat je doodt. Hier zijn een aantal aanwijzingen dat uw vraag wordt beantwoord: is hij bedriegt me?

4 tekenen dat hij je bedriegt

Je bent in een relatie voor enige tijd en je weet dat het gedrag van je partner ook. Hij weet dat je in je beste en slechtste in je en je bent veilig voelt.

Plotseling, dingen beginnen te veranderen. Ten eerste kunt worden zelfs geen aandacht voor wat er gaande is. Op een nacht, bent u in bed ligt en je kunt niet slapen. Je hebt dat onderbuikgevoel dat er iets mis is. Je begint het terugspoelen van de scènes uit de afgelopen paar weken en het je raakt: hij zou bedriegen!

Je kunt niet zeker, tenzij je hem te pakken, maar dit idee houdt je 's nachts wakker. Hoe kun je weten of hij je bedriegt of niet?

Er zijn tekenen dat hij is vals spelen, maar voordat we beginnen met het aanbieden ze nadenken, misschien is hij gewoon moe en gestrest van het werk.

Als u zeker weet dat er iets vreemds aan de hand hier zijn 4 tekenen dat hij bedriegt:

1. Hij is extra aandacht voor uw behoeften

Dit is vanwege het schuldgevoel. Hij weet dat hij je verraden en dit is hoe hij omgaat met deze schuld. Hij zou ook douchen begin je met cadeautjes. Dit teken is gebruikelijk voor de vroege stadia van de zaak.

2. Hij is voortdurend plukken gevechten

Nou, hij heeft een reden, een reden om uit te bestormen van deze relatie. Hij zal proberen om u te provoceren om iets dat hij kan gebruiken als een waardevolle reden om te vertrekken zeggen. Het zou veel gemakkelijker zijn, niet menselijk te noemen, tot kijk maar in je gezicht en zeggen dat het voorbij is.

3. Zijn smaak in eten, muziek, films en boeken plotseling verandert

Nou, hij voelt als een tiener en wil de andere vrouw te behagen. Hij wil om dicht bij haar.

4. Zijn verhalen hebben geen zin meer maken


Nou ja, dat doen ze natuurlijk niet omdat hij liegt. Vroeg of laat zal hij uitglijden omdat hij gewoon zal vergeten wat hij zei aan wie. Weet je nog toen je een tiener en loog tegen je ouders als je wilde om uit te gaan met de jongen? Dat is vrij veel het geval.
Deze borden niet altijd dat hij bedriegt. Ze zien als waarschuwingssignalen. Je gevoel zal zelden liggen.

Als je niet wilt gaan door de pijn van het lezen van borden en raden je kunt altijd gewoon hem vragen en noteer hem de redenen dat je angsten te ondersteunen. Als hij is mans genoeg zal hij de waarheid vertellen. Als je denkt dat hij ligt nog steeds schop hem het huis uit en ga uit met je vrienden.

Onze selectie