4 trefzekere manieren om je relatie te redden

Er is geen twijfel je van hem houdt. Hij bedoelt de wereld aan u. Maar de laatste tijd, het woord "rem-up" is een soort van in de lucht en je kunt het voelen. Leer hoe u uw relatie te redden, ook al lijkt het hopeloos.

4 trefzekere manieren om je relatie te redden

Je hebt een crisis bereikt - je seksleven is mechanisch geworden, je hebt geen quality time met elkaar doorbrengen, is er geen passie en enthousiasme je gebruikt om met elkaar te delen. Je bent zelfs te vermoeden ontrouw, maar toch je wilt om hem te houden aan uw zijde en u niet wilt deelnemen. U wilt dingen zijn zoals ze gebruikt worden, je wilt dat hij je liefde, je wilt hem voor altijd houden. U wilt deze relatie te redden. Maar hoe doe je dat? Laten we gewoon herhalen het oude gezegde "Winnaars nooit stoppen en stoppers nooit winnen."

1. Spice it up in de slaapkamer

Uw seksleven is saai geworden - of je bijna nooit liefde meer te maken. Je weet wel, seks is een groot deel van een relatie. Spice it up. Doe iets wat je nooit gedaan. Draag iets wat hij nooit zou denken dat je zou dragen. Wacht op hem in de slaapkamer gekleed in een sexy kleine aantal gepaard met hoge hakken. Blaas zijn geest. Houd je man tevreden en nooit laat hem denken dat hij het allemaal gezien. Voer een verleiding daad die ervoor zorgt dat hem aan het denken.

2. Reizen ergens samen

Dagelijkse routine is een seriemoordenaar van relaties. Je werd ergens vast te zitten tussen je dagelijkse "moeten's te doen" en er is zeer weinig opwinding gelaten tussen jullie twee. Misschien is het tijd dat je ergens reist, althans voor een lang weekend. Een nieuwe verandering van lucht zou de lucht tussen jullie veranderen. Samen plezier te hebben, te ontdekken nieuwe plaatsen. Denk er eens over. Elke "vandaag" zal binnenkort een "gisteren," geworden en alles wat je kunt doen is het creëren van herinneringen die morgen beter. Pak je koffer en laat uw routine achter zal maken.

3. Praat het door

Als de relatie vast in een sleur, het is onmogelijk dat het alleen je merkt dat. Praat met hem. Misschien is hij niet eens wil de problemen die je hebt op te lossen. Misschien wil hij uit. Praat met hem over de problemen die je hebt, misschien zult u een oplossing te vinden. Problemen die je duwen onder het tapijt zal gewoon te groot van een paal voor het tapijt om ze te verbergen en zij zullen u stik geworden. Je moet ze nu op te lossen. Je moet weten wat hij denkt.

4. Een top lijst

Maak een top lijst van de redenen waarom je wilt bij hem blijven. Laat het hem maar wanneer jullie praten. Denk na over de goede dingen die je hebt meegemaakt, denk over de kwaliteiten die hij heeft en dat kon je niet elders te vinden.

Vertel hem alles over. Als je wilt om samen te blijven, moet je de wrok en de ruzie te vergeten. Beiden moet je geliefd voelen.

Denk na over de waarde van wat jullie aandeel, na te denken over wat je liefde voor elkaar. Ook denken over je ware vermogen om samen verder te gaan op weg naar een goede toekomst en het verlaten van het verleden achter. Zodra je vergeven, moet je ook vergeten. Geen wrok. Liefde zal de dag te redden als je het laat.

Onze selectie