5 domme fouten vrouwen maken dat hun relaties te vernietigen

Veel relaties te breken als gevolg van wat we 'zwakke' redenen noemen. Het probleem is dat het conflict, dat begon als een klein argument, verandert in een wilde tornado die snel scheuren, een anders perfecte relatie.

5 domme fouten vrouwen maken dat hun relaties te vernietigen

Er zijn fouten die vrouwen voortdurend herhalen, en ze krijgen gefrustreerd, omdat ze beseffen dat die fouten zijn de enige reden dat ze niet kunnen handhaven van een stabiele relatie. Dit zijn enkele van hen:

1. Toezicht zijn ware aard (met dank aan verliefdheid)

Initiële aantrekkingskracht tussen twee mensen kan zo sterk zijn dat het zonwering zowel mensen die onbewust negeren de duidelijke gebreken in de andere persoon. Dit is normaal, want niemand is perfect. Echter, hebben vrouwen al een reputatie opgebouwd als gevolg van onze voortdurende inspanningen om onze mannen te veranderen. Veel vrouwen zullen blijven worden 'geplakt' voor mannen lang nadat hij haar behandeld als een deurmat. Het is een kwestie van tijd voordat een relatie als deze instort.

2. Ervan uitgaande dat je vriendje begrijpt alles wat je denkt

Studies tonen voortdurend de verschillen in hoe mannen en vrouwen denken. Een van de grootste fouten die vrouwen kunnen maken is om te veronderstellen dat een man zou moeten denken net als ze is, of dat hij, op elk moment, weten precies wat ze voelt.

3. Doen alsof je iemand anders alleen maar om hem te houden

Dit klinkt misschien als het grootste cliche, maar het grootste deel van de mannen zijn geïnteresseerd in het soort vrouw die precies weet wat ze wil, en wie is comfortabel in haar huid. Er is niets mis met het doen alsof je iemand anders om kruiden dingen in de slaapkamer, maar trouw te blijven aan jezelf is een krachtige en langdurige, afrodisiacum.

4. Voortijdige bekendmaking van gevoelens

Dat klopt. Uitspreken van die magische woorden, maar op de tweede dag, is het waarschijnlijk aan te moedigen mannen te lopen van je. In tegenstelling tot de macho imago dat ze voortdurend portretteren, mannen vrezen zelfs de gedachte van betrokkenheid, voordat ze honderd procent zeker dat ze klaar zijn om te settelen, tot dat gebeurt - ze willen gewoon om te zien hoe de zaken zich ontwikkelen.

5. Het geloof dat hij geïnteresseerd was in slechts elk aspect van je leven

Maakt niet uit hoeveel je van ze houdt, niet je soms vervelen als hij praat over bepaalde dingen, zeggen als hij al spraakzaam over het onderwerp van auto-onderdelen, of wanneer hij probeert om het resultaat van de komende voetbalwedstrijd raden?

Daarom moet je niet verbaasd zijn dat hij geen interesse in uw gedetailleerde beschrijving van het kapsel dat u wilt, of het recept dat u hebt gemaakt voor vrienden op kerstnacht van 2009 niet vertoont. Mysterie is sexy. Houden bepaalde dingen voor jezelf.

Onze selectie