5 makkelijkste manieren om hem te verliezen

Als u denkt dat er moet een ramp van epische proporties te zorgen dat u en uw man opgesplitst zijn, heb je het mis. De meeste gevechten beginnen over kleine dingen die we niet in de gaten voordat het te laat is, en dit zijn de makkelijkste manieren om hem voor altijd kwijt.

5 makkelijkste manieren om hem te verliezen

Natuurlijk kunt u iets schandalig dat zelfs de meest hardnekkige man de deur uit zou zenden doen, zoals bedrog of het gooien van keukengerei bij hem, maar dat kost te veel moeite. Ik heb het over kleine alledaagse dingen die je kunt doen om hem op weg te sturen.

1. Wees een drama queen

Ok, niemand is perfect, en we hebben allemaal wel eens in paniek raken, krijg super-jaloers of gewoon barstte in tranen uit, maar als je echt wilt in de smaak vallen, worden op deze manier. Altijd.

Jaloers zijn op elke vrouw die hij kijkt. Het maakt niet uit als het op de straat, of op tv. Je ziet een supermodel in een commerciële, u ervoor zorgen om hem te vragen of ze er beter uitziet dan jij. Als hij nee zegt, geloof hem niet en hebben een gevecht. Als hij ja zegt, hebben een nog grotere.

Maak een grote ophef over elk klein detail - je haar, nagels, wat je in een talk-show hoorde gisteravond. En als dat niet werkt, huilen zonder reden wil.

Een traan of twee als je verdrietig bent is ok, maar het inschakelen van de waterwerken op een dagelijkse basis is zeker om hem helemaal gek. Mannen houden niet van een vrouw huilen-het maakt ze hulpeloos en onhandig te voelen te zien.

2. Laat hem je gelukkig maken

Als dit is een vent die echt om je geeft, zal het hem doden niet in staat zijn om je gelukkig te maken. Dit is een strategie die het beste werkt als je niet krijgen in argumenten met hem zodat je het eruit ziet als je gaf over geluk en geregeld voor hem.

U bent niet de bedoeling om te proberen de situatie te veranderen. Niet omdat het perfect is, maar omdat je niet denkt dat je geen verschil kon maken. Geloof het of niet, ze willen ons zien vreugdevol. Als ze ons het gevoel op deze manier, zullen ze gewoon iemand vinden die in staat is om gelukkig te zijn met hen.

3. Hebben geen interesse in iets

Hebben geen doelen in het leven. Geen hobby's zijn toegestaan. Zelfs niet een favoriete tv-show. Als je toevallig wat tv kijken, zorg ervoor dat u staat hoe verveeld je het kijken.

Wanneer je twee naar buiten, hebben geen interesse in het gesprek niet tonen. Er is geen enkel menselijk wezen dat een romantische relatie met een emotieloze robot kan hebben. Dit is een heel gemakkelijke manier om hem te verliezen.

4. Meer plezier met iedereen

Vindt iedereen gewoon heerlijk en prachtig. Behalve voor hem. Zorg ervoor dat je hem constant te vertellen over al het plezier dat je had met je vrienden, collega's, of zelfs met je baas op het werk.

De beste tijd om hem deze dingen te vertellen is, terwijl u op een buitengewoon saaie datum, in sommige plek waar je beiden niet echt leuk, maar je altijd naar toch. Dit is niet een van die gezellige koffiehuizen u altijd terugkeren naar, omdat ze zorgen dat u zich thuis voelt. Dit moet een van die plaatsen waar je naar toe gaat, want er is nergens beter te zijn.
En het is precies hoe het zal hem het gevoel. Alsof je nergens beter te zijn, op het moment.

5. Laat nooit iets gaan

Nu, voor deze ene moet je een heel goed geheugen. Zo niet, maak je geen zorgen, kunt u de meest belangrijke dingen op te schrijven.

Weet je nog toen, twee jaar geleden, verkeerd over welke afslag te nemen was hij, en je moest rijden terug voor een uur? Laat hem dat te vergeten. Hij morste wijn op je jurk op dat feestje? Herinner hem over dat elke keer als je hem ziet met een glas in zijn hand.

Maar, hey! Er hoeft niet eens iets uit het verleden. Hij kan lopen in een val helemaal niet van bewust. Gebruik gewoon je kennis om hem te corrigeren voor elke fout die hij maakt, zoals grammatica en dergelijke dingen, en herhaal het over en over, totdat u ervoor zorgen dat hij kreeg het juist. Dat zal de overeenkomst te verzegelen.

Dit zijn de makkelijkste manieren om hem te verliezen, en dat betekent dat het niet nodig is voor u om vals te spelen of te schreeuwen totdat je keel is pijnlijk. Gewoon verliest al interesse in je relatie en zorg ervoor dat hij weet het. Kruid het met af en toe behoeftigheid en controle onderwerpen, en je zal effectief ruïneren uw kansen met deze man.

Onze selectie