7 tips over hoe op je vriendje te schakelen

Je hebt elkaar al een tijdje, opschieten prima, geen belangrijke kwesties; 'steady as she goes'... maar dingen draaien een beetje saai in de slaapkamer. Je hebt met seks steeds minder, de vonken zijn gegaan, en het is gewoon bedrijf - als je de tijd krijgt! In plaats van in paniek - laten we eens zien wat je kunt doen om dingen te verbeteren tussen de lakens te maken. Hoe te Zet je vriendje en je seksleven redden - nu!

7 tips over hoe op je vriendje te schakelen

Het idee is om je man te verleiden en kruid omhoog uw seksleven. Om dit te doen, zult u niet nodig hebt in PhD stunts of een porno Oscar. Er zijn een paar eenvoudige trucs die zeker zijn om op elke man zetten en hem laten zien dat je serieus bent brandgevaar in bed.

1. Initiëren sex

Elke man, ongeacht hoe dominant tussen de lakens, soms houdt hoed van zijn Napoleon opstijgen en laat je het initiatief nemen. De beste manier om hem te benaderen is predator-achtige, als hij tenminste verwacht - terwijl u TV kijkt, of wanneer hij wordt scheren of terwijl hij het maken van een eindeloze telefoongesprek. U zult blij zijn om te zien hoeveel hij houdt van je vrije geest.

2. Je hebt het laatste woord

Dominant zijn. Het is niet voldoende om aan te tonen dat je in de stemming voor seks, moet je de controle te nemen en hem laten zien wat je had gedacht als je de daad geïnitieerd. Handelen met vertrouwen en gebruik verbeelding; handelen uit uw verborgen fantasie en geniet van zijn reactie, want ik weet zeker dat hij zal meer dan blij om je te zien in een ander licht te zijn.

3. Routine doodt sex

Neem het als een definitie en nooit in twijfel het. Dit betekent niet dat je moet elke dag presteren striptease, verkleed als zijn favoriete Disney prinses en deelnemen aan een rollenspel om de voorspelbaarheid te voorkomen, maar om bepaalde vernieuwingen niet implementeren eens in de zoveel tijd is erotisch zelfmoord. Veel paren niet de moeite om meer dan drie of vier posities die vrouwen misleidt door te denken dat er geen noodzaak om iets dat werkt veranderen proberen. Fout! Als je niet groot op ideeën - het internet staat vol met informatie! Vind nieuwe en interessante functies die een beroep doen jullie beiden. Gebruik de trucs verstandig, je niet wilt dat hij te groeien gewend aan bondage, denk je?

4. De hersenen zijn de belangrijkste geslachtsorgaan

Praat met je partner over seks, leren over zijn behoeften en gevoelens. Spelen met woorden, zijn dubbelzinnig. Zien waar hij staat op romantiek, passie, fantasieën, als je op een huwelijksreis - hem herinneren aan het. Schakel de verdomde TV en zijn computer, fluisteren vieze dingen op het kussen plaats. Vermijd de dagelijkse routine.

5. Texting

Terwijl hij aan het werk is, stuur hem een ​​vuile SMS-bericht. "Dreigen" hem met iets spannend of hem herinneren aan iets wat je de laatste keer dat je seks, dat zijn geest blies had gedaan. Maak er iets speels, opwindend, iets dat zowel de fysieke en mentale verbinding biedt. Hij krijgt positief verwarde en super-geil. Ik garandeer resultaten.

6. Neem de handeling uit de slaapkamer

Uw bed is niet de enige plek om te vrijen. Ga uit het huis, ga ergens spannend en strip. Vergeet uw dagelijkse verantwoordelijkheden en concentreren op je en plezier van je partner. Comfortabel bed is goed voor het maken van de liefde, maar het is ook geassocieerd met slapen. Rem uit de routine, de aanval van de keuken eiland (of een balkon als de nacht is warm). Bedden zijn overschat.

[Lees: 5 verboden plaatsen voor het hebben van seks ]

7. Speel muziek van uw keuze

Soms zal zachte, ambient muziek zet je in een stemming, vergezeld met kaarslicht en een romantisch diner. Andere tijden, iets heel anders, zoals techno of RnB, zal het lukken. Als je vervelende buren, kopen twee paar hoofdtelefoons en geselecteerde muziek luisteren samen. Het gevoel dat je iets mooi dat niemand anders kan horen het delen kan worden spannend. Achterover leunen comfortabel in bed, knuffelen en laat emoties overweldigen je.

[Lees: De beste hook up muziek: top 10 liedjes om liefde te bedrijven ]

Herinneren warm en zweterig nachten wanneer u gebruikt om meer dan lichamelijk genot te delen hoeft niet alleen maar een fantasie. Breek de gewoonte, verandert de routine en onthouden wat je samen in de eerste plaats bracht. Het is allemaal magie, laat het stromen.

Onze selectie