8 geheime onzekerheden die je man kan hebben

Je zou denken dat meisjes zijn de enigen die problemen hebben met hun lichaam hebben, simpelweg omdat we gewoon zo veel meer vocaal over, maar dat is absoluut niet waar! Mannen hebben onzekerheden ook. Meestal geheime degenen!

8 geheime onzekerheden die je man kan hebben

Denk niet dat je de enige bent controleren jezelf in de spiegel te denken "Hmm... Er is iets niet helemaal goed hier." Uw man is waarschijnlijk hetzelfde te doen, net zo vaak. Iedereen wordt geconfronteerd met bepaalde lichaamsdelen kwesties, geen uit welk geslacht, vooral deze dagen als normen voor schoonheid zijn zo hoog op met de schijnbaar perfecte beroemdheden we zien in de media. Dus, gewoon zoals je bent wensen dat J Lo bum en lange benen Gisele's, hij is waarschijnlijk controleren van een aantal jongens 'abs en ze te vergelijken met de zijne.

Geheime onzekerheid niet. 1: zijn liefde tapijt

De "liefde tapijt," en eigenlijk elke overtollige haar dat ze zou kunnen hebben, ongeacht waar op hun lichaam, geeft dat veel jongens een hoofdpijn! Ze weet dat het niet aantrekkelijk! Stel je eens voor dat te maken met de onhandige staart toen op het strand of bij het zwembad! Dat kan niet prettig, zelfs als ze niet zelfbewust over. Veel metrosexuals deze dagen zelfs koos om te gaan door de ondraaglijke pijn van het krijgen van hun poten was gezet, stel je eens voor wat de arme mannen met borst of terug haar moeten gaan door!

Als uw man kampt met wat extra fuzz hier en daar maak het niet nog erger maken door te gapen het zelf. Hem ook laten je niet een probleem met het door te zeggen dat je het mannelijk of iets, of hem helpen een manier om zich te ontdoen van het als hij bereid is om dat te doen vinden. Deze dagen zijn er zo veel mogelijkheden als het gaat om ontharing.

Geheime onzekerheid niet. 2: zijn lengte

Kortom mannen zijn op achterstand met rechts de meeste meisjes 'vanaf het begin, en het ergste is dat er echt niets aan te doen (tenzij ze zo wanhopig om een ​​paar centimeter te krijgen dat ze een pijnlijke operatie zou ondergaan). Het is waarschijnlijk extra moeilijk om nog te groeien als een mooie uitsmijter. Kinderen kunnen betekenen en plagen is onvermijdelijk, dus het zijn zelfbewust over zijn lengte is iets dat hij al te maken met sinds eeuwigheid. En het wordt niet beter.

Stel je voor hoe veel meer zelfvertrouwen het duurt voor al het korte jongens die er zijn om te komen en proberen om een ​​groter dame, om te praten als iedereen weet dat bijna elk meisje bedrijf kwaliteiten ze wil in een man begint meestal met 'hoog!'. Toch, je weet wat ze zeggen jongens die niet in hoogte weten meestal hoe om te compenseren voor het in vele andere manieren!

Geheime onzekerheid niet. 3: zijn haar

Oke, de meeste mensen nemen hun haar voor verleend. Totdat zij zich bewust worden dat op een gegeven moment is het niet allemaal gaan om daar te zijn, en ze beginnen allemaal bang voor alle fases in de aanloop naar dat moment. Om het onderwerp van haarverlies en zie je man krijgt zeer gevoelig, vooral als zijn vader is nu kalend met de snelheid van het licht. Het is niet zo leuk om te kijken naar de oude man en zie je toekomst haar-wise.

Zodat ze niet martelen met het, kijk niet naar zijn terugwijkende haarlijn met die blik op je gezicht, hij weet dat het gebeurt. In plaats daarvan, waarom niet makkelijker op hem te maken - zeg je hoe stoer hij kijkt als hij een buzz cut!

Geheime onzekerheid niet. 4: zijn abs

Hij krijgt alle meisjes gaan noten over een sappige sixpack, en uiteraard wil die kerel met de killer abs zijn! Dat is waarom hij raakt de sportschool de hele tijd! Hij wil voelen als een Griekse God wanneer hij dat T-shirt uit op het strand. Maar om er in de sportschool is een ding en het krijgen van comfortabel in onze eigen huid is een andere - jongens obsederen over hun abs, net zo veel als we obsederen over cellulitis, of striae! Dat moet je een idee van hoeveel van een probleem is voor hen te geven. Sparen ze de aanblik van je kwijlen over Chaning hete lichaam Tatum's, het is een soort van een klap in het gezicht, want, weet je, hij is waarschijnlijk nooit daar te komen.

Geheime onzekerheid niet. 5: zijn gezichtshaar

Als het gaat om gezichtshaar het is nooit genoeg wat ze hebben. Deze gaat terug tot hun tienerjaren toen ze wanhopig probeerde om zo ongeveer alles te laten groeien op hun gezicht, maar vaker kon niet. Dit probleem bleef hetzelfde in de latere jaren van hun leven voor veel van die mannen. Het ontbreken van gezichtshaar bleef een enorme doorn in hun ogen. Als ze eens wisten hoeveel de meesten van ons meisjes waarderen een mooi schoon te scheren misschien zouden ze het al laten rusten.

Geheime onzekerheid niet. 6: zijn gewicht

Het is moeilijk om een ​​gulden middenweg tussen te dun en te buff vinden. Een beetje overtollig vet op hun buik kan ze dragen een T-shirt op het strand voor zo lang als het er is. Fit te blijven is niet eenvoudig en ze weten het niet? Als hij stopt met de work-out programma voor een paar weken zal hij beginnen met het zien van zijn lichaam begint te verzakken. U of iemand anders zal waarschijnlijk geen verandering te zien zo snel, maar hij wil. En hij zal zijn onzeker over. Trouwens, een muffin top ziet er rampzalig, ongeacht het geslacht.

Geheime onzekerheid niet. 7: de algemene

Ik bedoel, zijn penis. De meeste mannen zijn onzeker over, ongeacht de grootte, de lengte, de singel... Hoewel iedereen het algemeen stemt het allemaal om de prestaties is het nog steeds een enorm lichaam probleem voor de meeste mannen. Het feit dat ze het met elkaar te vergelijken, in de sportschool douches bijvoorbeeld, zeker niet helpt, en controleren van een aantal andere jongens spullen kan behoorlijk nadruk, afhankelijk van wat je hebt om mee te werken.

Geheime onzekerheid niet. 8: geld

Of het ontbreken daarvan om precies te zijn. Dit is de enige die niet iets te maken met zijn uiterlijk heeft, maar het is een grote onzekerheid voor al die mannen die nog financieel worstelen. Je kunt ze niet kwalijk nemen, is geld uitgegroeid tot een grote factor in de man-vrouw wedstrijd. Hoewel ik persoonlijk kan beweren dat ik kon schelen of hij heeft het of niet, zou ik ook wedden dat veel meisjes geld heb gezet in de aantrekkingskracht vergelijking. Zonder dat hij voelt dat zijn spel is aanzienlijk slanker, en zo zijn score.

Dus, om te concluderen - volgende keer zie je een verwaande stud doet zijn ding, probeer en kijk onder de oppervlakte, sommige van deze kan worden martelen hem ook. Het ding is, we zijn allemaal mensen, we zijn onvolmaakt, en we allemaal willen dat we konden meer dan wij zijn. De remedie voor een van deze is echt niet uit te werken harder, het krijgen van een haartransplantatie of wat dan ook, maar het accepteren van jezelf om wie je bent van binnen en buiten, zodat anderen je ook accepteren.

Onze selectie