Ben je relatie materiaal?

Dating is een natuurlijke manier om die ene speciale persoon die je wilt de rest van je leven doorbrengen met te vinden. Maar, wat gebeurt er als je rond de hofmakerij blok geweest zo vaak je het gevoel dat je nooit de straat van betrokkenheid steken? Je moet echt jezelf afvragen: Is het probleem de jongens die u kiest tot nu toe, of is het mogelijk dat jij het bent?

Ben je relatie materiaal?

Hoewel we zeker willen geloven dat we engelen in relaties en degenen die geminacht ons zijn degenen die de hoorns van de duivel dragen, dat is niet altijd het geval. Soms zijn we meer schuld dan we willen toegeven (of zelfs te realiseren).

Sommige vrouwen zijn klaar voor lange termijn betrokken relaties, terwijl anderen dat niet zijn. Waar sta je? Stel jezelf de volgende vragen en te zien waar je staat op dit moment:

Wat is uw familiegeschiedenis?

Terwijl je de controle over je eigen houding, overtuigingen en gedragingen, zijn ze zeker gevormd door wat werd beschouwd als de norm in je opvoeding. Bijvoorbeeld, als je grootouders, ouders of broers en zussen houden relatie normen vrij laag, je kan onbewust doen hetzelfde.

Neem een ​​kijkje op de relaties van de mensen in uw naaste familiekring. Wees eerlijk over wat je ziet. Zijn er correlaties tussen waar ze problemen hebben en waar je problemen hebt?

Deze specifieke vraag kan zeer moeilijk om zelf te doen, omdat je gewend bent aan het leven als je weet dat het zo mag je niet in staat zijn om gemakkelijk te halen uit de dingen die soort disfunctioneel kan zijn. Om die reden kunt u de hulp van een goede vriend of zelfs een therapeut inroepen op dit ene te helpen bepalen wat je bent blootgesteld aan dat je relatie potentieel kan beperken op dit punt.

Als op zoek u een aantal dingen in andere relaties die je opgegroeid rond dat misschien niet het meest effectief, uw geschiedenis kan beginnen te meer zin als je handelt hetzelfde. Soms gewoon erkennen dit feit is genoeg om een ​​verschil in de relatie ter wereld te maken.

Hoe goed bent u op het delen?

Als je in een intieme relatie met iemand anders, het gaat om een ​​veel te delen. Je hebt niet alleen te geven van uw tijd en ruimte, maar ook geven van jezelf. En, je moet bereid zijn om te geven omdat je het wilt, niet omdat je voelt dat je nodig hebt of denkt dat het het juiste ding om te doen.

Dit kan een moeilijke taak zijn voor sommige mensen. Bijvoorbeeld, als je geweest bent op uw eigen voor een lange tijd, mag u niet vinden het gemakkelijk te hebben om andermans gedachten of gevoelens te overwegen. Je bent gewend om gewoon op zoek naar jezelf, dus met hen op de foto is een heel nieuw spel.

Als u vindt dat uw gebrek aan aandacht in de weg staat en je zou willen om het te veranderen, dan kunt u profiteren van bewust proberen te veranderen van een 'ik' mentaliteit naar een 'wij' mentaliteit. Als u denkt dat het is gewoon fijn om niet te delen, dan kunt u duidelijk van relaties voor het moment om te sturen.

[Lees: 10 fouten die vrouwen maken in een relatie ]

Bent u een score keeper?

Als je een persoon die gelooft dat een goede relatie houdt net zo veel (of meer) ontvangt als het niet geven, dan kunt u uw relaties niet zo succesvol zijn. Hoewel dit soort scenario zou geweldig zijn, maar zelden gebeurt het in het echte leven.

Als je de meeste iedereen betrokken bij een serieuze relatie die meer geeft vragen, hen of hun partner, zult u waarschijnlijk merken dat ze allemaal het gevoel dat ze doen. Waarom? Want soms krijgen we zo gefocust op alles wat we doen voor degenen die we liefhebben, dat we niet alles wat zij doen voor ons.

Wanneer die betrokken zijn bij een vakbond die u wilt werken op lange termijn te zien, kun je niet scoren te houden. Het is niet een kwestie van hoeveel dingen je doet voor hem versus hoeveel hij voor je doet. Je moet je realiseren dat je beiden aan elkaar geven op je eigen manier en houd jezelf op zelfs niveaus.

[Lees: 11 geheimen van succesvolle relatioships ]

Heb je goed kunnen luisteren?

Hoe bent u bij echt luisteren als iemand anders spreekt? Ben jij de persoon die wordt volledig betrokken bij het gesprek of heb je gewoon een half-luisteren terwijl je bezig het controleren van uw e-mail, sms iemand anders of dagdromen over wat zien je gaat kijken op tv vanavond bent?

Als u niet beschikt over goede luistervaardigheden, je gaat een moeilijke tijd om je relatie om overal te gaan hebben. Wanneer een persoon niet door je voelt je gehoord, ze waarschijnlijk denken dat je houd ze als onbelangrijk en dat je ze niet respecteren. Het is een beetje moeilijk om betrokken te zijn met iemand die je het gevoel als dat, is het niet?

De enige manier om een ​​goede luisteraar te zijn is om daadwerkelijk te proberen te horen wat de ander zegt. Niet alleen wilt u aandacht besteden aan hun mondelinge verklaringen, maar check hun lichaamstaal en de toon. Als je hen het gevoel alsof ze de enigen in de kamer, dan kunt u ergens in een relatie met hen.

Hoe voel je je over te geven wat privacy?

Soms zijn mensen betrokken raken in relaties, maar wil geheimen te bewaren dan wel in de muren die ze niet willen dat hun partner te steken. Wanneer u dit doet, het geeft de indruk dat je iets te verbergen hebt of het zegt dat u niet vertrouwt de ander genoeg om eerlijk te zijn met hen. Hoe dan ook, het is niet goed.

Als u betrokken bent in een relatie, verlies je wat privacy. Er is geen weg omheen. Je hoeft niet alles van het al kwijt, dus denk niet dat je moet opgeven wachtwoorden, bankrekeningnummers of de naam en het telefoonnummer van elke man die je ooit hebt gedateerd.

Echter, hoe transparanter je bent (als je niets te verbergen) hoe beter uw man gaat voelen over uw inzet voor hem. Laat hem in uw wereld een klein beetje. Je mag eigenlijk voel me opgelucht om te kunnen om jezelf te zijn.

[Lees: Relaties: het overwinnen van de angst voor intimiteit ]

Kun je trouw zijn?

Niets kan breken een relatie sneller dan het toevoegen van een derde partij om de mix. En, terwijl het lijkt alsof het gezond verstand, kan het gemakkelijk zijn om het feit dat je gewoon niet klaar om te settelen met slechts een persoon over het hoofd.

Je moet echt jezelf eerlijk afvragen hoe je voorbereid bent monogaam te zijn in een relatie. Als je dat niet bent, dan is dat prima. Of je het op tafel leggen, zodat je man weet hoe je je voelt te voren of je relaties helemaal te vermijden op dit punt. Dat deel is aan u.

Als je nog niet klaar voor een relatie, dat is prima. Of je hebt niet "de ene" ontmoet nog of je gewoon wat levend te doen voordat u zich verbinden aan iemand anders. De sleutel is het herkennen van deze dingen en niet springen in een spel dat je niet van plan aan de regels.

Het onschuldig lijkt misschien voor u, maar het is meestal niet aan de persoon die wordt gekwetst. Sla ze de pijn en je karakter en integriteit te beschermen door niet betrokken zijn bij een relatie totdat u klaar bent. Het is de rijpe ding om te doen.

Onze selectie