Ben je sterk genoeg om vrienden met je ex zijn?

Vriendschappen moeten vanzelf. Ze moeten water uiteindelijk. Maar in eerste instantie moet je voelt dat je wilt om ze te ontwikkelen.

Ben je sterk genoeg om vrienden met je ex zijn?

Hetzelfde geldt als het gaat om vriendschappen in relaties. Ze moeten een deel van uw partnerschap te zijn. Hoewel er relaties die niet zijn vriendelijk, en zelfs degenen die zijn net als vakbonden van vijanden.

Sommige relaties eindigen. Sommige vriendschappen leven na relatie is voorbij. Dat is ook iets dat van nature moet komen, maar als je niet zeker weet of je moet blijven zien je ex, hier zijn enkele tips, hier zijn enkele vragen die u moet beantwoorden.

Kunt u "ja!" op deze vragen?

Zijn er wrok gehouden?

Heeft iemand verraden voelen?

Kun jij geen schuld op elkaar over iets?

Als antwoord op een van bovenstaande vragen is ja, het is zeer onwaarschijnlijk dat u kunt een vriendschappelijke relatie te hebben.

Misschien moet je de tijd nemen om af te koelen, of gewoon vergeten dat vriendschap.

Laten we zeggen dat een was vreemdgegaan, het is heel moeilijk om vrienden te blijven als de bedrogen men voortdurend zal de schuld van de ander.

Doe uw behoeften wedstrijd?

De beste manier om vrienden te blijven is als beide partners het erover eens dat de relatie zou voorbij zijn. Maar dat is niet altijd het geval. Het is eigenlijk heel zeldzaam dat beide partners het gevoel dat er iets moet eindigen op hetzelfde moment. Meestal is het een links, de ander verlaat. Men is triest, en de ander zou triest zijn net voor het kwetsen van de ander.

Op sommige momenten is er vriendschap zelfs wanneer verlangens van de twee zijn niet hetzelfde, maar ze beide proberen en te beheren om begrip. Maar als je twee zijn niet in hetzelfde schuitje, moet u overwegen komende dingen.

Misschien wil je meer van hem. Misschien wil hij meer van je. Als een van u wil iets dat de ander niet, is er een optie open te zijn over het of hou het geheim.

Als hij seks alleen wil, kan hij openlijk verklaren dat hij zou willen om seks te hebben. Je kunt zeggen ja, dank je. Je kunt nee zeggen, dank u en houdt de vriendschap deel. Of kan gewoon nee zeggen tegen elke vorm van vriendschap met iemand die meer dan vriendschap van je wil.

Als hij de liefde dat je hem niet kan geven wil, kan u eerlijk, recht door zee zijn en geef hem geen valse hoop. Er is geen noodzaak om vriendschap te stoppen maar dat je hem te helpen om verder te gaan. U kiest wat het beste voor jou. En hij moet voor zichzelf beslissen.

Niet de schuld van jezelf omdat je hem pijn door het niet in staat is zijn behoeften te vervullen. Het is prachtig wanneer we anderen kunnen behagen. Maar we zijn niet verplicht en in staat om iedereen tevreden te stellen. Het is moeilijk genoeg om onszelf te bevredigen.

Als je seks wilt en hij niet hoeft het niet als een strafbaar feit. Meisjes hebben de neiging om te geloven dat mannen moeten altijd hen verlangen, maar mensen zijn mensen net als wij, met gevoelens. Soms zijn ze gewoon graag liefde te maken en ze niet willen gewoon seks. Dus koester die. Probeer niet om ze te breken.

Als je wilt liefde die hij niet kan geven, het is fijn als je vrienden te blijven, zolang je niet je hoop hoog te houden. Als u genieten van zijn aanwezigheid, ga ervoor, maar verwacht niet dat zijn gevoelens te veranderen. Ja, kan wonderen gebeuren. Hollywood eindes ook. Maar zorg ervoor dat u niet voelt dat je je tijd verspild als uw einde is minder dan tevreden.

Als uw behoeften zijn niet wederzijds, maar je nog steeds besluiten om vrienden te zijn, het belangrijkste is om niet te proberen om de ander onder druk te zetten om het even wat.

De laatste test

Vrienden moeten activiteiten samen doen en delen verhalen over hun leven. Als u positief antwoord op volgende vraag, bent u klaar voor het echte vriendschap met je ex.

Kun je horen over zijn nieuwe sex / liefdesleven?

Ja?

Gefeliciteerd!

Je bent echt over hem heen. Nu kunt u aan boord voor een nieuwe rit. Dat kan het begin van een prachtige vriendschap.

Onze selectie