Bezitterige vriendje: waarom heb je met die vent?

Voor sommige mensen kan bezitterigheid lijken schattig. Veel romantische komedies verbeelden bezitterig vriendjes als stripfiguren die diep in de liefde en kunnen gewoon hun natuur te beheersen. In feite, dat emoties een van belangrijkste redenen relaties eindigen.

Bezitterige vriendje: waarom heb je met die vent?

Ongeremde bezitterigheid, net als obsessie, de neiging om te groeien in de tijd, het eten van zelf en vermenigvuldigen. Als je een bezitterige vriendje hebt gehad, heb je waarschijnlijk niet herinneren hem als een sympathieke figuur die je gewoon hield te veel.

Meer waarschijnlijk, je hebt besloten om wat afstand tussen jullie twee als je zijn'' genegenheid gerealiseerd'' wordt steeds ondraaglijk gezet.

Een vrouw die ik heb gewerkt met had een jaar lang huwelijk met een man die alleen kan worden omschreven als maniakaal bezitterig. In de eerste maanden, dacht ze dat hij alleen wilde zijn liefde verklaren voor haar nadat ze ging werken. Maar, als de weken voorbij, zijn dagelijkse gesprekken werden langer en vaker.

In een punt, schat zij dat noemde hij haar meer dan 30 keer per dag (de meerderheid vond plaats tijdens de 8 uur bracht ze op het werk), en eiste dat ze haar elke beweging buiten hun huis legt, zelfs als ze ging naar het krijgen de boodschappen. Het huwelijk eindigde na 18 maanden.

Dit hoeft niet het geval is met alle gevallen van bezitterig gedrag. Hier zijn een paar feit dat je in gedachten moet hebben als je te maken hebt met een bezitterige vriendje.

Waar ben je? wie ben je met?

Bezitterig gedrag heeft meestal wortels in een laag zelfbeeld. Als je in een relatie met een man die weinig vertrouwen heeft, zal hij waarschijnlijk, in de rug van zijn geest, angst verliest u. Hoogst waarschijnlijk zal hij zien potentiële bedreigingen in elke man je bent regelmatig in contact - als je mannelijke vrienden en collega's. Gebruik elke mogelijkheid om aan te geven dat u niet van plan van bedrog, en leg hem uit dat je alles wat je nodig hebt emotioneel in hem gevonden.

Bouwen zijn vertrouwen door te onderstrepen zijn sterke kanten en alle dingen die je graag over hem in de eerste plaats. Kijk ook eens op 7 tips over hoe om te gaan met een jaloerse partner.

Vergeet niet, heeft een echt zelfverzekerde persoon die niet de behoefte voelen om te bezitterig.

Lieg je tegen me?

Bezitterige partners zal vragen van u, direct of indirect, aan uw routines te veranderen. Bijvoorbeeld, wist ik een vrouw die een vriendje die niet willen dat ze op uit te gaan met haar vrienden nadat ze begonnen samen te leven gehouden had.

Elke keer dat ze dat deed, ging hij met zijn vrienden, en kregen zeer dronken op doel, dus moest ze de neiging om hem de komende dagen. Op deze manier hoopte hij indirect verander haar gewoonten.

Accepteer geen regel dat je niet eens zijn. Als je geconfronteerd wordt met hen, uit te leggen aan je vriendje dat je bereid bent om te veranderen bent, maar dat je weigert om te worden gedwongen om iets te doen. Elk probleem kan worden opgelost door middel van dialoog, en chantage of ultimatums mag niet in een gezonde relatie.

Je kunt niet uit te gaan op een meisje avondje uit!

Possessives is een ernstig probleem. Als het zich voordoet, probeer dan om te gaan door te praten en door zijn verstandhouding met je vriend of echtgenoot. Maar, als het doorgaat, aarzel dan niet te bereiken voor drastische maatregelen. Als u het gevoel dat zijn gedrag wordt niet verbeteren, is de kans groot dat het niet zal stagneren, maar in feite alleen maar erger, zoals in het voorbeeld van het begin van het artikel.

Rem up of echtscheiding lijkt misschien een harde beweging tegen een man die zijn onsterfelijke liefde voor jou zal belijden, maar geloof me, kan de gedraaide emotie die er achter dat liefde alleen sleep je naar beneden.

Omgaan met een bezitterige vriend of echtgenoot heeft een limiet hebben. Nadat u het bereikt, zal hij ofwel moeten veranderen, of moeten vinden een andere vrouw te zijn bezitterig over.

Onze selectie