De manier om te gaan met een lange afstand relatie

Je bent verliefd op hem. En hij is verliefd op je. Maar, weet je niet ga je na met je droomprins nog lang en gelukkig te leven, want het probleem is het feit dat je ervaart een lange afstand relatie, en je bent honderden mijlen uit elkaar.

De manier om te gaan met een lange afstand relatie

Voor de start, vraag jezelf een vraag - Is hij de moeite waard? Als hij is, en u volledig tevreden bent met uw keuze, is er niet veel over te denken. Lange afstand moet een barrière voor een succesvolle relatie niet, als je weet hoe je die specifieke soort relatie te onderhouden. Voordat u begint met zingen: "En ik mis je net als de woestijn missen de regen", moet je dat verlangen kent voor hem, hem missen, slapeloze nachten vanwege hem gaan om een ​​deel van je dagelijks leven.

Het is moeilijk als je op een plaats waar iedereen met hun partners, knuffelen en kussen en je bent alleen. Maar, wanneer je eindelijk te ontmoeten... wow... de aarde beweegt, de Hemel brandt... En dan weer grote telefoonrekeningen, Skype is je nieuwe beste vriend, je haat alle gelukkige paren die je ziet op de straat, u zijn Facebook profiel bezoeken een paar keer per dag en dan vraag je jezelf een vraag - Wat is de manier om te gaan met een lange afstand relatie?

Het is niet gemakkelijk om te zeggen, maar je bent niet de enige. Veel mensen hebben of hadden dat soort relatie.

Een vriend van mij is in een gelukkig huwelijk na een succesvolle lange afstand relatie, en de andere gaat door een slechte break-up. Hier zijn enkele tips voor u uit de eerste hand:

Dagelijks communiceren

Berichten sturen, of bel gewoon om te zien hoe hij het doet, schrijf dan een e-mail. Het is belangrijk om in contact te blijven en een deel van zijn dagelijks leven.

Zeg hem al uw dilemma's

Als u zich zorgen maakt over iets in je relatie, delen die met hem. Eerlijkheid is een zeer belangrijk onderdeel van elke relatie.

Wees creatief

Verras hem eens in de zoveel tijd, plotseling bezoek hem, iets leuks voor hem doen. Schrijf hem een ​​ansichtkaart of een brief, schrijf een lied of een verhaal over uw liefde. Neem deze situatie als een kans om uw verborgen talenten te ontdekken. Liefde is een sterke motivator.

Geniet van je vrije tijd

Zoek een hobby, genieten in de dingen die je wilt, ga dan naar een aantal cursussen, bezetten jezelf. Je zult goed in je vel te voelen, en hij gaat het optimistische deel van je wilt.

Besteden kwaliteit tijd samen

Wanneer u twee eindelijk samen, breng wat quality time. Genieten, worden aan hem gewijd, en laat al uw zorgen achter. Uw tijd samen is kostbaar dus gebruik het goed.

Probeer niet jaloers te zijn

Hij gaat zien veel andere meisjes elke dag, maar zo lang als je samen gelukkig bent, is er geen zorgen te maken. Risico's in lange afstand relatie zijn niet groter dan bij een reguliere. Het is aan de persoon, weet je?

Vecht nooit via de telefoon

Dit is het allerbelangrijkste. Als je bent boos op hem en je wilt alles opruimen, het is beter voor u om alles opschrijven, erover nadenken en wachten tot je hem ziet.

Op die manier zul je genoeg tijd om te kalmeren, na te denken over alles en uiteindelijk alleen de grote en echte problemen te bespreken hebben. Het grootste probleem bij lange afstand relatie is vechten zonder reden, alleen omdat je moe bent van scheiding.

Als uw droomprins is een echte prins, moet je geen zorgen te maken over de afstand. Elke echte liefde heeft een happy end. In sprookjes en het leven!

Onze selectie