Echtscheiding: hoe de kansen te slaan

Niemand ooit wil gaan scheiden. Tenminste, krijgt niemand trouwt met de bedoeling op het krijgen van een scheiding ergens langs de weg. Maar met zulke hoge tarieven van de echtscheiding wereldwijd, uw kansen van een verblijf in het huwelijk zijn bijna gelijk aan uw kansen op gaan scheiden. Hoewel je misschien niet in staat zijn om een ​​scheiding te stoppen, zijn er een aantal dingen die u helpen in een plezierige huwelijk voor een lange tijd, zo niet voor de rest van je leven.

Echtscheiding: hoe de kansen te slaan

Cijfers tonen aan dat echtscheidingen zijn naar beneden in de afgelopen jaren, maar uw kansen op trouwen en getrouwd te blijven zijn nog steeds een dubbeltje op zijn kant. In het Europa, bijvoorbeeld, de nationale echtscheidingen is nog steeds schommelt rond een echtscheiding voor elke twee huwelijken. Kortom, de taaie realiteit is dat je een kandidaat van de echtscheiding het moment dat je zegt 'ik doe'. Vanaf dat moment, je loopt met de onzichtbare bijl van echtscheiding zweefde over je huwelijk, klaar om te staken.

Dit is geen goed nieuws voor getrouwde mensen, vooral degenen die geloven dat een huwelijk is voor het leven. Temeer gezien het feit dat, ongeacht iemands wens en inspanning om een ​​huwelijk te bewaren, is er zeer weinig men kan doen wanneer het de partner die wil vertrekken. Je kunt hem niet dwingen om te blijven of om van je houden voor die kwestie.

Maar in plaats van het bestrijden echtscheiding nadat het al op heeft laten zien op uw drempels, hoe over het stoppen van het van het bezoeken van uw huis, in de eerste plaats? Je mag niet in staat zijn om je man te stoppen verlaten nadat hij uit zijn hoofd, maar je kan hem stoppen van het denken over het.

Dus in plaats van vechten om je huwelijk te redden na alles uit elkaar is gevallen, bent u beter af tijd opbouwen van je relatie op een sterk fundament dat de wervelwind van de echtscheiding, dat is het vegen over de naties kan weerstaan ​​besteden.

Beginnen met het begrijpen van de oorzaken van het hoge aantal echtscheidingen

Hoewel er verschillende factoren die een piek in de echtscheiding hebben veroorzaakt in de afgelopen decennia, heeft niemand zo'n grote invloed op de verschijnselen dan de komst van gendergelijkheid en het veranderen van de echtscheiding wetten te gunstig zijn voor zowel mannen als vrouwen gehad.

In de oude dagen, vrouwen meestal bleven getrouwd. Het was een must voor een om te verblijven in het huwelijk, omdat, buiten het huwelijk, er was geen andere manier van het hebben van een inkomen voor vrouwen. Vrouwen hadden geen recht op eigendom - gronden, huizen of vee. Dus, zodra een vrouw werd gegooid uit een echtelijke woning, dat was het einde van het leven voor haar. Haar enige optie was om terug te gaan naar haar ouders en leven van het land van haar vader, als de broers haar zou laten, als dat hun erfdeel was. Anders was ze op haar eigen - berooid, zonder echtgenoot.

In de moderne tijden, echter, dingen zijn heel anders. Een vrouw heeft geen man om te overleven. Ze kunnen een eigen woning, een inkomen, hebben een carrière en nog meer geld verdienen dan haar man. Als gevolg hiervan, de enige reden dat een vrouw echt nodig heeft om te blijven trouwen is uit vrije keuze en niet uit noodzaak.

Met andere woorden, als ze niet graag het huwelijk is ze in, kan een vrouw kiezen om weg te lopen, zonder angst voor armoede. Als gevolg hiervan zijn er veel vrouwen vandaag de dag, die uit te lopen van de huwelijken die kon niet hebben gedaan in de dagen dat vrouwen afhankelijk zijn van mannen waren. Deze factor heeft nieuwe nummers gebracht aan het zwembad van de scheiding statistieken die er niet waren vóór, waardoor wordt bijgedragen aan de toegenomen snelheid van echtscheidingen vandaag.

Verder, om het level playing field, veel landen hebben hun scheiding wetten aangepast om beide partijen aan te passen. Oorspronkelijk, echtscheiding wetten veelal de voorkeur mannen, waardoor vrouwen met niets, vooral als ze geen werk of geen eigendom op hun naam hadden. Na de wisseling van deze wetten, is het niet ongewoon voor de meeste vrouwen om weg te lopen met de helft van het familielandgoed.

Als gevolg vrouwen, vandaag, hebben een minder reden om te blijven in een slecht huwelijk. Met andere woorden, er zijn vrouwen die ga je gang met een echtscheiding die anders niet zouden hebben gedaan, had de wetten zijn minder bemoedigend.

Ga uit van de hoge wijk risico

Confronteren en omgaan met de zeer factoren die wakkeren het aantal echtscheidingen moet de eerste stap van het verminderen van uw kansen te eindigen met een gebroken huwelijk.

Een beter begrip van kwesties als vrouwenemancipatie, bijvoorbeeld, zal je veel in het vermijden van echtscheiding te helpen. Er is niets mis met een vrouw die meer opgeleid of meer geld te verdienen dan de man van het huis. Als er iets, dit is in het voordeel van de familie, want het is een manier van de bevolking is een geest van gendergelijkheid bij kinderen, vooral meisjes. Wat kan een probleem worden, echter, is wanneer de vrouw van het huis laat haar superieure onderwijs of verdienvermogen haar te laten stoppen met respect voor haar partner.

Een man wordt het hoofd van het huis, want het is zijn natuurlijke verantwoordelijkheid om uitzetten van een woning en de bescherming van zijn gezin. Het is natuurlijk voor een man te voelen territoriale en verantwoordelijk voor het instellen en het beschermen van zijn familie voelen. De rol van de vrouw, aan de andere kant, is om te koesteren en de zorg voor het gezin. De mens is territoriaal; vrouw is verzorgende, gever van het leven. Verschillende rollen maar gelijkwaardige partners in de familie-eenheid.

Dus u zult begrijpen waarom mensen terugdeinzen wanneer een vrouw begint te bellen naar de opnamen in het huis. Hij kan ervoor kiezen om stil te blijven, maar, in zijn hart, zal hij elk moment van de situatie kwalijk en als hij niet kan meer tegen, zal hij gewoon vertrekken.

Dit alles kan worden voorkomen door ervoor te zorgen dat een vrouw de toegenomen rol in het huis geen disrespect te brengen aan de man. Mannen waarderen respect en als ze gerespecteerd ze zullen vergelden met liefde. Het is mogelijk voor een vrouw om de kostwinner te zijn en nog steeds haar echtgenoot behandelen als een gelijkwaardige partner en tonen hem respect. Kortom, de beslissing om al dan niet om een ​​goede vrouw te zijn is van jou. En je kunt een te worden, zelfs als je een succesvolle CEO van een miljoenen bedrijf. Velen hebben het voor je gedaan.

Voor zover wettelijke hervormingen betreft, het hoofddoel voor het egaliseren van het terrein was om vrouwen te beschermen tegen misbruik en repressieve echtscheiding wetten. Hoewel dit is welkom nieuws voor iedereen, zal een vrouw zelf haar geest doen een hoop goed te oriënteren op geloven dat ze in het huwelijk voor de lange termijn en daarom is de kwestie van de echtscheiding niet aan de orde bij allen. Als je geest denkt, dus je bent. Maar als echtscheiding en, vooral, echtscheiding nederzettingen zijn de eerste dingen die elke keer dat u een meningsverschil met je man komen je geest, dan bent u al begonnen op die reis.

Zodra je dat soort mentaliteit te ontwikkelen, is het idee geplant in je geest. Voor je het weet, zul je beginnen spreken het, het beantwoorden terug met bedreigingen van het verlaten en het nemen van je man naar de stomerij. Helaas, als je eenmaal in die trein, er is geen weg terug en, helaas, dat het begin van het einde van je huwelijk zal zijn.

Nogmaals, er is niets mis met het verlaten van een slecht huwelijk. Het punt wordt gemaakt, hier, is dat als je je zinnen gezet op een verblijf getrouwd voor het leven, bent u waarschijnlijk te slagen. En als je begint te denken over hoe en wat je kunt krijgen van een huwelijk als de dingen naar het zuiden, dan is de kans groot dat, vroeg of laat, zul je gaan scheiden. Denken over echtscheiding of hoe echtscheidingsrecht zal je beschermen in slechte tijden, terwijl in feite, dingen zijn niet slecht, is om het lot te verleiden.

Door positief te beheren kwesties van gelijke partnerschap in een huwelijk in het gezicht van gendergelijkheid en door het veranderen van uw mentaliteit rond echtscheiding en nederzettingen, zult u uw kansen echtscheiding te verminderen. Denk aan het als het verhuizen van een hoog-risico-omgeving naar een veiliger om te voorkomen overvallen. Terwijl u misschien nog overvallen in een veiliger omgeving, is de kans dat zoiets gebeurt is erg laag, omdat de kansen in uw voordeel.

In ieder geval zijn er verdere acties die u moet nemen in uw nieuwe buurt om uw huis te beschermen tegen ingebroken. Het heet inbreker proofing uw huis. En dat is wat je moet doen om je huwelijk om een ​​echtscheiding te voorkomen.

Echtscheiding proof uw huwelijk

Hebben verplaatst naar een veiliger wijk betekent niet dat je moet stoppen met het vergrendelen van uw deuren. Je moet nog om voorzorgsmaatregelen te nemen door ervoor te zorgen dat uw huis is inbraakveilig.

Evenzo, stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat problemen heeft eenvoudig toegang tot je huwelijk niet vinden. Kijk naar wat zijn de zwakke punten die zou gemakkelijk laat problemen in je huwelijk. Communicatie, geld, seks en substantie verslavingen zijn enkele van de gladde gebieden die velen een huwelijk hebben genomen om hun graf. Gaan met hen het moment dat ze hun felle hoofden tonen. Schiet ze neer voordat ze groeien.

Verzeker uw huwelijk tegen echtscheiding

Een partner die toevallig ook je beste vriend kan je niet scheiden. Periode. Zelfs als je leven uit elkaar valt als gevolg van uw eigen onverantwoord gedrag, zoals drugsmisbruik, dit type man nog steeds vinden het heel moeilijk om je te laten gaan. Het is alleen onder de meest moeilijke omstandigheden, dat hij mag vertrekken, maar zelfs dan zal het de moeilijkste beslissing die hij zal moeten maken. Anders zal hij vasthouden aan u, want dat is wat goede vrienden doen.

Dus, als dit type man je nooit zal scheiden, waarom dan ben je niet de beste vrienden met je man? Dat is een vraag voor u te beantwoorden. Maar als je eenmaal klaar bent met het zoeken zelf, beginnen met werken aan uw vriendschap met je partner.

Vergeet niet, vriendschap is een actie woord. Dus maak een to-do-lijst voor uw vriendschap activiteiten en volg het elke week. Hebben wat tijd alleen, elke week, en evalueren hoe je deed op de lijst.

Als je houd het op je zal binnenkort beginnen met het zien van resultaten. Uw man zal beginnen met het vinden het moeilijk om te doen zonder de kleine dingen die je doet voor hem, vooral wanneer hij reist buiten de stad. Hij zal beginnen met het zoeken ernaar uit om bij u thuis van het werk, van een reis. Hij zal gaan verheugen op het weekend met jou, de datum nacht. Voor je het weet wordt u de beste vrienden geworden.

En vrienden als die niet snel gaan scheiden.

Onze selectie